• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Saygısızlığı

e peki kocanizda sizin gibi olursa ne yapacaksınız ?
e herkes Kendi ailesiyle kalsın evlenmesin o zaman
daha mantıklı değil mi ?
ayrıca bu kocacilik değil ki
Ben zaten öyle birini hayatıma almadım çok şükür ve şuan hayatımda olan kişi bu tarz bir şey yapsa arkama bile bakmadan giderim. Kaldı ki hayatıma önüme geleni almadım he evlilik konusuna gelince çokta evlilik meraklısı biri değilim bu forumda görüyoruz sırf hayatında biri olsun diye önüne gelenle evlenen snra pişman olan çok insan var bu yüzden ve insanlara güvenim olmadığı için evlilik uzak flört aşaması bence şuan iyi benim için.

Ben biraz daha radikal düşünüyorum sanırım ben bunları görsem doğurmazdım sanırım yasal aldırma süresinin içinde hanımefendi. Çünkü doğacak çocuğun hiçbir suçu yok ama mutsuz olması garanti. Bu hanımefendi kocadan ayrılmaz adam kaçmazsa.
eşim aldır fln demiyor nasıl okuyorsunuz hayret ettim doğrusu.

Ben zaten öyle birini hayatıma almadım çok şükür ve şuan hayatımda olan kişi bu tarz bir şey yapsa arkama bile bakmadan giderim. Kaldı ki hayatıma önüme geleni almadım he evlilik konusuna gelince çokta evlilik meraklısı biri değilim bu forumda görüyoruz sırf hayatında biri olsun diye önüne gelenle evlenen snra pişman olan çok insan var bu yüzden ve insanlara güvenim olmadığı için evlilik uzak flört aşaması bence şuan iyi benim için.
her şey gönlünüzce olsun

cocuğu aldırın ve boşanın. böyle ömür gecmez
Arkadaşlar şu anda düşünceleri bulanık birine aldır çocuğu nedek ne kadar mantıklı.Ustelik bu çocuk tup bebek yöntemiyle olmuş ve hanımefendinin yaşı 34 belki son kere anne olma şansı.Lutfen böyle öneriler vermeden düşünün.Evet ortada bir problem var ama bunun çözümü bu degil

Kendi çocuğum başka olur diye düşünüyorum. Bi de şu an bi ilaç bıraktım onun etkisi var. Normalde daha tahammülü biriyim.
Çok garip birisin hee emin ol lohusa zamanı daha zor çocuğunu istemeyen emzirmek bile istemeyeni okudum hele yanınızda destek olanınız yoksa o ilaçları uzun süre kullanamayacaksiniz çocuğunuza nasıl tahammül edeceksiniz

8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Zor bir sürec eşinizi az çok tanıyor neye nasıl tepki vereceğini biliyorsunuzdur.kelimeleri daha güzel secseydiniz bu kadar buyumezdi. Bu evde çocuklu birini istemiyorum demek tuhaf olmuş. Anahtar neden başkasında var hiç anlamıyorum. Uzun bir tatile gidilir zazuri nedenlerden dolayı bırakırsın da aynı şehirde neden ? Eşinizin gönlü hoş olsun diye herşeye tamam derseniz böyle konular açarsınız.net tavır koyun kendi fikriniz zikriniz olsun mantık çerçevesinde.(her konuda )

Ben demedim onu canım 😊 yazdığım ben olsam kı
buralarda dikleneceğinize hayatınıza nasıl yön vereceksiniz ona bakın
çocuğu doğur doğurma diyemem haddim değil
ama bu adama dönerseniz kendi kendinize hayatınız boyunca böyle olacak
Diklenmek değil hayatıma yön vermekteki son karar da benim ayrıca. Burda zaman geçiriyorum akafamı dağıtıyorum ve insanların yaklaşımına bakıyorum sadece. Bence siz diklenmeyin başka konulara yorum yapın lütfen.

buralarda dikleneceğinize hayatınıza nasıl yön vereceksiniz ona bakın
çocuğu doğur doğurma diyemem haddim değil
ama bu adama dönerseniz kendi kendinize hayatınız boyunca böyle olacak
Ama her zamanki gibi insanlar destek değil köstek olup bi de onlara canımızın sokulmasını sinirlenmemesi sağlıyorlar. Sağ olun var olun cahiller. 🙏🏼

Ama her zamanki gibi insanlar destek değil köstek olup bi de onlara canımızın sokulmasını sinirlenmemesi sağlıyorlar. Sağ olun var olun cahiller. 🙏🏼
cahiller!!
ağır konuşmamaya gayret edeceğim
arayıp sormadı dimi kocacığın sen gittin ama o aramadı

kolaysa onları arayıp cahiller üst üste bir evde kalınır mı vs deseniz ya Constantinodino Constantinodino

Back
X