5 aydır çocuk deniyoruz fakat heray regli olmamla umutlar çöpe gidiyor eşimin semen analizi sonucunu henüz doktora göstermemiş ama gördüğüm kadarıyla ml,sperm sayısı ve morfoloji minimum altında siz ne diyorsunuz buna merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen stres yapmıştır. Bir daha verirse iyi olur. Buradan bitkisel kürleri iyice öğren uygula canım. Endişelenme. 1 yil dene. Sende bir problem var mi? Bu arada bizim sonucumuz cok iyi ama 18 aydır olmadi bebiş. Kısmet birazda5 aydır çocuk deniyoruz fakat heray regli olmamla umutlar çöpe gidiyor eşimin semen analizi sonucunu henüz doktora göstermemiş ama gördüğüm kadarıyla ml,sperm sayısı ve morfoloji minimum altında siz ne diyorsunuz buna merak ettim
Muhtemelen stres yapmıştır. Bir daha verirse iyi olur. Buradan bitkisel kürleri iyice öğren uygula canım. Endişelenme. 1 yil dene. Sende bir problem var mi? Bu arada bizim sonucumuz cok iyi ama 18 aydır olmadi bebiş. Kısmet birazda
Ben şimdiden çok fazla stres yaptim biran önce olsun modundayiz soğan kürü kendim için keçiboynuzuda eşim için uygun gördüm bugün okuduğum yazılardan yarın baslicaz bakalım reglim de yeni bitti tam zamanıArı sütü bal polen, keçiboynuzu özü,fındık,ceviz,çakşır suyu sperme iyi gelen şeyler.Biz şuan bunları uyguluyoruz bizim ileri hız problemimiz var 1 buçuk yıldır olmuyor.Sikmayin canınızı bu işler biraz da nasip işi.Tabi streste çok önemli.Elimizden geldiğince dikkat etmek lazım ama ben de açıkçası stres yapıyorum.Burada yazismak dertleşmek iyi geliyor.Sizde sık sık burada bulunun.Eski yazıları okuyun çok kür var biri olmazsa öteki illaki yardımcı olacaktır.
Ben de kendime hayıt suyu aldım mecitefendinin.Ben de bir şey bulunamadı ama ben yine de kendim de bir şeyler yapıyorum.Yogurda polen katıp yiyorum.Vitamin takviyesi alıyorum.Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun inşallah kucagimizda bebeler tez zamanda olur.Ben şimdiden çok fazla stres yaptim biran önce olsun modundayiz soğan kürü kendim için keçiboynuzuda eşim için uygun gördüm bugün okuduğum yazılardan yarın baslicaz bakalım reglim de yeni bitti tam zamanı
İnşallahBen de kendime hayıt suyu aldım mecitefendinin.Ben de bir şey bulunamadı ama ben yine de kendim de bir şeyler yapıyorum.Yogurda polen katıp yiyorum.Vitamin takviyesi alıyorum.Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun inşallah kucagimizda bebeler tez zamanda olur.
amh ınız (yumurta rezervi) ne çok iyi,ne de kötü.. profildeki yaşınız doğru mu acaba? tsh birazcık minicik yüksek sanırım troidiniz hafif yavaş çalışıyor.. Haşimato vs var mı sizde?İnşallah☺
30olucam ay sonu TSH referans aralığında duruyo amaamh ınız (yumurta rezervi) ne çok iyi,ne de kötü.. profildeki yaşınız doğru mu acaba? tsh birazcık minicik yüksek sanırım troidiniz hafif yavaş çalışıyor.. Haşimato vs var mı sizde?
Bu arada triotte hasimatoda yok30olucam ay sonu TSH referans aralığında duruyo ama
Ben de bundan aldım 15 gündür kullaniyor eşimÇoban çökerten sperm sayısını ciddi manada arttırıyormuş ve hareketliliğini de...
Ben yine bu ay adet olursam almayı düşünüyorum
Ayrıca eşine hergün kabak çekirdeği, %80'lik bitter, badem, havuç ,fındık, domates ve muz yedir. İlaçlar bu doğal gıdalar kadar etkili olmaz
Benim eşimin değerleri normal çıkmıştı ama 16 aydır bekliyorum ☹ sen şimdiden stres yapma ben 13 ay önce kürtaj oldum hala kalamadım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Eki Görüntüle 2648559
Benim eşim şuan çakşır suyu içiyor ama hem onu hem bunu kullansa sıkıntı olur mu acaba ben de merak ettim şimdi bunu da kullanayım diyorumÇoban çökerten sperm sayısını ciddi manada arttırıyormuş ve hareketliliğini de...
Ben yine bu ay adet olursam almayı düşünüyorum
Ayrıca eşine hergün kabak çekirdeği, %80'lik bitter, badem, havuç ,fındık, domates ve muz yedir. İlaçlar bu doğal gıdalar kadar etkili olmaz
Benim eşimin değerleri normal çıkmıştı ama 16 aydır bekliyorum ☹ sen şimdiden stres yapma ben 13 ay önce kürtaj oldum hala kalamadım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Eki Görüntüle 2648559
Benim eşim şuan çakşır suyu içiyor ama hem onu hem bunu kullansa sıkıntı olur mu acaba ben de merak ettim şimdi bunu da kullanayım diyorum
Ben de bundan aldım 15 gündür kullaniyor eşim
Olamzsa elimdeki çakşır bitince bunu deneyeyim peki nasıl kullanacaksınız günde kaç kez kaynatma mı demleme mi?Ay bilmemki canım ama bu çoban çökerten inanılmaz bi bitkiymiş araştırdım ayrıca Saraçoğlu nun videosunu da dinledim erkeklerin testesteronunu dengeliyomuş sperm sayısı ve kalitesini arttırıyomuş morfolojiyi düzeltiyomuş ayrıca kadınlarada yararlıymış yumurtlama sorunlarını gideriyomuş ben bugün aktardan aldım inşAllah faydasını görürüz (deve çökerten de deniyor dikenli olduğu için batıyomuş el vurmadan başarırım umarım:)
Eki Görüntüle 2648819
Olamzsa elimdeki çakşır bitince bunu deneyeyim peki nasıl kullanacaksınız günde kaç kez kaynatma mı demleme mi?