Erkek İnfertilitesi Eşimin semen analizi yardin kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bebyssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
363
267
53
35
5 aydır çocuk deniyoruz fakat heray regli olmamla umutlar çöpe gidiyor eşimin semen analizi sonucunu henüz doktora göstermemiş ama gördüğüm kadarıyla ml,sperm sayısı ve morfoloji minimum altında siz ne diyorsunuz buna merak ettim

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-13-18-04-22-960_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    Screenshot_2020-06-13-18-04-22-960_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 385
5 aydır çocuk deniyoruz fakat heray regli olmamla umutlar çöpe gidiyor eşimin semen analizi sonucunu henüz doktora göstermemiş ama gördüğüm kadarıyla ml,sperm sayısı ve morfoloji minimum altında siz ne diyorsunuz buna merak ettim
Muhtemelen stres yapmıştır. Bir daha verirse iyi olur. Buradan bitkisel kürleri iyice öğren uygula canım. Endişelenme. 1 yil dene. Sende bir problem var mi? Bu arada bizim sonucumuz cok iyi ama 18 aydır olmadi bebiş. Kısmet birazda

Muhtemelen stres yapmıştır. Bir daha verirse iyi olur. Buradan bitkisel kürleri iyice öğren uygula canım. Endişelenme. 1 yil dene. Sende bir problem var mi? Bu arada bizim sonucumuz cok iyi ama 18 aydır olmadi bebiş. Kısmet birazda

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-12-10-30-31-738_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    Screenshot_2020-06-12-10-30-31-738_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    20 KB · Görüntüleme: 352
Benim sonucumda bu normal değerler anladığım kadarıyla pazartesi kontrole gidicem muayenemde normaldi okudugum kadarıyla keçiboynuzu ve kabak çekirdeği iyi geliyormuş

Arı sütü bal polen, keçiboynuzu özü,fındık,ceviz,çakşır suyu sperme iyi gelen şeyler.Biz şuan bunları uyguluyoruz bizim ileri hız problemimiz var 1 buçuk yıldır olmuyor.Sikmayin canınızı bu işler biraz da nasip işi.Tabi streste çok önemli.Elimizden geldiğince dikkat etmek lazım ama ben de açıkçası stres yapıyorum.Burada yazismak dertleşmek iyi geliyor.Sizde sık sık burada bulunun.Eski yazıları okuyun çok kür var biri olmazsa öteki illaki yardımcı olacaktır.

Arı sütü bal polen, keçiboynuzu özü,fındık,ceviz,çakşır suyu sperme iyi gelen şeyler.Biz şuan bunları uyguluyoruz bizim ileri hız problemimiz var 1 buçuk yıldır olmuyor.Sikmayin canınızı bu işler biraz da nasip işi.Tabi streste çok önemli.Elimizden geldiğince dikkat etmek lazım ama ben de açıkçası stres yapıyorum.Burada yazismak dertleşmek iyi geliyor.Sizde sık sık burada bulunun.Eski yazıları okuyun çok kür var biri olmazsa öteki illaki yardımcı olacaktır.
Ben şimdiden çok fazla stres yaptim biran önce olsun modundayiz soğan kürü kendim için keçiboynuzuda eşim için uygun gördüm bugün okuduğum yazılardan yarın baslicaz bakalım reglim de yeni bitti tam zamanı

Ben şimdiden çok fazla stres yaptim biran önce olsun modundayiz soğan kürü kendim için keçiboynuzuda eşim için uygun gördüm bugün okuduğum yazılardan yarın baslicaz bakalım reglim de yeni bitti tam zamanı
Ben de kendime hayıt suyu aldım mecitefendinin.Ben de bir şey bulunamadı ama ben yine de kendim de bir şeyler yapıyorum.Yogurda polen katıp yiyorum.Vitamin takviyesi alıyorum.Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun inşallah kucagimizda bebeler tez zamanda olur.

Evet aralıkta ama işte dediğim gibi genelde 1.5 civarı olur hep.. 2.5 üstü sıkıntıdır gebelik için mesela ne kadar da referans aralığında olsa da... 2-3 ay sonra bi tsh daha yaptırın 2.5 altı çıkarsa sorun yok :)

sabah geceden zeytin yağına konmuş 2 kürü incir
sabah aktardan aldığımız bal+polen+ari sütü karışımı bir tatlı kaşığı
sabah saraçoğlu tarifi keciboynuzu kürü 1 bardak

öğle vakti evicap 200 lük e vitamini
öğle keciboynuzu özü soguk sıkım

akşam supradyn energy focus 1 tane

gece uyumadan önce 1 t.kasigi bal karışımından
gece uyumadan önce 1 bardak keciboynuzu kürü
2 ay bunlar . Sonra gece sadece 5 tane havuç

Çoban çökerten sperm sayısını ciddi manada arttırıyormuş ve hareketliliğini de...
Ben yine bu ay adet olursam almayı düşünüyorum
Ayrıca eşine hergün kabak çekirdeği, %80'lik bitter, badem, havuç ,fındık, domates ve muz yedir. İlaçlar bu doğal gıdalar kadar etkili olmaz
Benim eşimin değerleri normal çıkmıştı ama 16 aydır bekliyorum ☹ sen şimdiden stres yapma ben 13 ay önce kürtaj oldum hala kalamadım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün😢

Screenshot_20200613-140108_1.png

Çoban çökerten sperm sayısını ciddi manada arttırıyormuş ve hareketliliğini de...
Ayrıca eşine hergün kabak çekirdeği, %80'lik bitter, badem, havuç ,fındık, domates ve muz yedir. İlaçlar bu doğal gıdalar kadar etkili olmaz
Benim eşimin değerleri normal çıkmıştı ama 16 aydır bekliyorum ☹ sen şimdiden stres yapma ben 13 ay önce kürtaj oldum hala kalamadım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün😢

Eki Görüntüle 2648559
Ben de bundan aldım 15 gündür kullaniyor eşim

Eki Görüntüle 2648559
Benim eşim şuan çakşır suyu içiyor ama hem onu hem bunu kullansa sıkıntı olur mu acaba ben de merak ettim şimdi bunu da kullanayım diyorum

Benim eşim şuan çakşır suyu içiyor ama hem onu hem bunu kullansa sıkıntı olur mu acaba ben de merak ettim şimdi bunu da kullanayım diyorum

Ay bilmemki canım ama bu çoban çökerten inanılmaz bi bitkiymiş araştırdım ayrıca Saraçoğlu nun videosunu da dinledim erkeklerin testesteronunu dengeliyomuş sperm sayısı ve kalitesini arttırıyomuş morfolojiyi düzeltiyomuş ayrıca kadınlarada yararlıymış yumurtlama sorunlarını gideriyomuş ben bugün aktardan aldım inşAllah faydasını görürüz (deve çökerten de deniyor dikenli olduğu için batıyomuş el vurmadan başarırım umarım:)

IMG_20200614_130707.webp

Ay bilmemki canım ama bu çoban çökerten inanılmaz bi bitkiymiş araştırdım ayrıca Saraçoğlu nun videosunu da dinledim erkeklerin testesteronunu dengeliyomuş sperm sayısı ve kalitesini arttırıyomuş morfolojiyi düzeltiyomuş ayrıca kadınlarada yararlıymış yumurtlama sorunlarını gideriyomuş ben bugün aktardan aldım inşAllah faydasını görürüz (deve çökerten de deniyor dikenli olduğu için batıyomuş el vurmadan başarırım umarım:)

Eki Görüntüle 2648819
Olamzsa elimdeki çakşır bitince bunu deneyeyim peki nasıl kullanacaksınız günde kaç kez kaynatma mı demleme mi?

Olamzsa elimdeki çakşır bitince bunu deneyeyim peki nasıl kullanacaksınız günde kaç kez kaynatma mı demleme mi?

Ayy bacım bu ot ne mübarek bişeymiş
Burdaki eski mesajları okudumda tüp bebek hastaları bile bu otla hamile kalmışlar, pek duyulmayan bi otmuş ama faydaları çokmuş
Hem erkeklere hemde kadınlara yarıyor
İnşAllah bizede vesile olur🤲
Şöyle kullanılıyo , 1 tatlı kaşığı çoban çökerteni bardağa at (elinle tutma dikenli olduğundan batar) üstüne kaynar su dök ağzını kapat demlensin 10 dk sonra süzdürüp için. Günde 1 bardak içiliyo
ben şimdi adetimi bekliyorum adet olunca başlicam eşime bugün başladım

Back
X