Erkek İnfertilitesi Eşimin semen analizi yardin kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adetin 3.gunu yapılan hormon testinde yumurtalık kaliteniz yumurta sayınız doğurganlık ile ilgili tüm hormonların tahlili yapılır.21.gun de yapılan hormon tahlili ise progesteron tahlilidir.O ay yumurtlama olup olmadığı anlaşılır.Eger sorduğunuz bu ise.
Cook teşekkür ederim cevabınız için

Merrhaba kızlarr.Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı bebisler versin inşallah.esimin spermiogrami bu şekilde çıktı bizimde.e d vitamini folik asit selenyum gibi ilaçlar verdi dr.5 ay kullan tekrar bakalım dedi.bnde kadın doğuma gidip muayene olmak istiyorum.sizlere danışmak istediğim internetten baktığımda bazı yerlerde adetin 3.gunu gelin diyolar bazısında 21.gun.ilk defa muayene olacağım.Bunun için belirli bir gün varmı ?
Canım eşinin sperm ileri hareketi çok düşük

Canım 1 ay kullandı 1 hafta önce ara verdik bir kaç güne tekrar başlayacak. Send durumlar ne?
ben p.tesi rahim filmi çektirdim kuzum anestezili.. hiç birşey hissetmedm ama hafif kanamam oldu geçti gitti
açıkmış tüplerim
eşimde her akşam çoban çökerten içiyor 16da 1 ay olacak... sonra ara verecek...
2 ay kullanılıyor sanırım en fazla demi

ben p.tesi rahim filmi çektirdim kuzum anestezili.. hiç birşey hissetmedm ama hafif kanamam oldu geçti gitti
açıkmış tüplerim
Oh çok iyi benim kanamam çok fazla olmuştu. Evet dediğin gibi 2 ay içilecek en fazla bu arada çakşır suyu almıştım onu içiyor. Aşılamadan vazgeçtik biz tüp bebek merkezi arıyoruz artık.

Oh çok iyi benim kanamam çok fazla olmuştu. Evet dediğin gibi 2 ay içilecek en fazla bu arada çakşır suyu almıştım onu içiyor. Aşılamadan vazgeçtik biz tüp bebek merkezi arıyoruz artık.
ben çakşır suyu içirmedim ya karaciğer enzimleri bozulur diye korktum bazen ters tepiyor umarım sizde işe yarar
aşılamayı bende yaptırmak istemiyorum ama eşim zorluyır :(

ben çakşır suyu içirmedim ya karaciğer enzimleri bozulur diye korktum bazen ters tepiyor umarım sizde işe yarar
aşılamayı bende yaptırmak istemiyorum ama eşim zorluyır :KK43:
Canım ben de çok fazla şey kullanmıyorum 2 haftalık arada boş kalmasın diye içirdim. Benim eşim de zorluyor da ona vereceğimiz parayı koyar tüp bebek yaptırırız diye ikna ettim

Canım ben de çok fazla şey kullanmıyorum 2 haftalık arada boş kalmasın diye içirdim. Benim eşim de zorluyor da ona vereceğimiz parayı koyar tüp bebek yaptırırız diye ikna ettim
ayy hadi inşallah hakkında hayırlısı olsun

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Fyprk Fyprk kızlar
çoban çökerten içirttinizmi eşlerinize ?

Evet canım ben devam ediyorum eşime 1 ay dolana kadar devam edicem
1-2 gün içmedi ama sıkıntı olmaz inşallah
Ayın 14'ünden sonra daha içirmicem
Sen başladın mı?
Şimdi düşündümde 1 gün içmediği için 15'inden sonra bırakayım

açıkmış tüplerim

Bende 14'ünde başladım içirmeye
Şifa olsun yarasın eşlerimize inşAllah🤲
Evet canım 1 ay dolunca 2 hafta ara verilip sonra 1 ay daha içiriliyormuş
İnşAllah öbür aya kalmadan gebe kalırız♥️

Evet canım ben devam ediyorum eşime 1 ay dolana kadar devam edicem
1-2 gün içmedi ama sıkıntı olmaz inşallah
Ayın 14'ünden sonra daha içirmicem
Sen başladın mı?
Şimdi düşündümde 1 gün içmediği için 15'inden sonra bırakayım
Bende 14'ünde başladım içirmeye
Şifa olsun yarasın eşlerimize inşAllah🤲
Evet canım 1 ay dolunca 2 hafta ara verilip sonra 1 ay daha içiriliyormuş
İnşAllah öbür aya kalmadan gebe kalırız♥

Evet kuzum bizde 15de başladk bir gün içmedi o yüzden 16sına kdar içip
2 hafta ara verip tekrar başlayacaz...
İnşallah bir an önce gebe kalırız kuzum
Ben rahim filmide çektirdim temiz çıktı cok şükür

Evet kuzum bizde 15de başladk bir gün içmedi o yüzden 16sına kdar içip
2 hafta ara verip tekrar başlayacaz...
İnşallah bir an önce gebe kalırız kuzum
Ben rahim filmide çektirdim temiz çıktı cok şükür

Amin tatlım oo maşallah hadi hayırlısı
Bende hsg'yi 10 ay önce çektirmiştim
Bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim nasip☹

Grubu acan amh 1.09 diye okudum 29 yaşında bu normal derecede mi ? Ben 31 yaşındayım ve 2.43 çıktı doktor bana yaşına göre düşük dedi bu da beni tedirgin etti açıkçası 🤷🏻‍♀️ Belki de hani siz de önleminizi alırsınız omega 3 ve Qenzim tavsiye ediliyor
Bide ben bu hormon testini adetimin 5.gunu verdim normal 2. Veya 3.gunu veriyolumus ondan az çıkmış olavilir reglim bitmişti çünkü

Back
X