ben arkadaşları için bana yalan söylediğini öğrenmişim,ve bi kaç yalanıda.Dolayısıyla toparlanamıyorum biliyor.
ben ağlarken evde üzülürken o kılıbık olmama derdindeydi dün. hala arkadaş derdindeydi.
sen istesende gitmem sen üzülüyor ağlıyorsun şu an iyi değilsin demedi. Gece yalnız kalma demedi. Arkadaş derdindeydi, kendisine kılıbık dememelerinin derdindeydi.
dün bana sen istesende bırakmam seni gitmem, seni çok fena bir duruma getirdim geçmişte yalanlarımı öğrenmenle, vs vss kendisi birşeyleri tamir etme derdinde değilde arkadaş derdindeydi, gerçek bu değilmi şu anda?
ben ona, şurdada bana yalan söyledin değilmi dediğimde inkar ediyordu,yine yalan söylemeye üşenmiyordu. ısrar edince kabul etti hep.
Böylede pişkin bir insan.
ben onunla oturup konuşmak istemiyorum artık
dün ben evde ağlarken üzülürken, gece uyumamışım dogru dürüst biliyor, ama ertesi gün hala arkadaşlarıyla buluşma derdindeydi. Gerçek bu. Eğer o çabalasaydı görseydim, bu diğer yalanlarıda ortaya cıkınca çabalasaydı görseydim. Yok bu adam hiçbişey yapmaz, sadece ağlama numaraları yapar yine duygu sömürüsü. Beni çok düşünüyor halleri. Düşündüğü içinmi bunları öğrenince yıkılır demedide söyleyebildi zamanında.
Naparsa yapsın artık
Yalanın hiçbi açıklaması yok kisöylemiş işte zamanında. Şu yuzden söyledim desede içimin kırgınlığı geçmiyor napayım nasıl düzelteyim ben. Dün gerçekten yanımda olmak isteseydi, ki rızam olmadıgı halde gitmek istedi. O kadar zor zaman yaşadıgımı görüp kendisi konuşmak isteseydi güvenimi kazandırmak için benide götürebileceği zamanlarda gideceğni söyleseydi vsss vsss gece seni yalnız bırakmıcam sözümü tutcam deseydi, yada bilmiyorum nasıl geri kazanılabilirim ben nasıl toparlıycam
ben bi şans vermiştim ama bu diğer yalanlarını bilmiyorum.
bunları bilsem bunları söyleyebildiğini bilsem devam etmezdim.
kendimle çelişen birşey yaşıyorum.
allah kimseye yaşatmasın. kendimle çelişiyorum, iyi davransam açıklama yapsa tamam oldu bitti unutmaya çalışıp önüme bakayım desem, kendimle çelişiyorum e bundan sonra nasıl güveniceksin yine sana söylediği bişeye nasıl inanacaksın diyor içimden birşey. çelişkide kalıyorum
biraz mantıksız ama aklıma ne geldi.. sende hiçbir şey yapma. kahvaltı yemek temizlik ilgi .. hiçbirşey yapma. soracak elbet sana nelşer oluyor diye. dökülürsün. eğer yinede umursamassa boşanmaktan başka yolun kalmıyor üzgünüm.hayatını cehennem edeceğine. çalışıyor musun peki?
seni madem bu kadar yıkıp geçtiyse bu yalanlar. artık devam edemiyorum diyip kendi kendini yiyorsan eğer git bir avukata o zaman. eline celb geçtiği an peşinden nasılda koşacak. o noktada ister bir şans verirsin istersen bırakırsın. tek celsede biter bağlantınız. bir karar vermelisin ki ona göre birşeyler düşünesin planlarınız yapasın. bırakırım diyorsan o zaman hayatını nasıl devam ettireceğini düşün.
öyle kolay olmucak maalesef. Çabalıcak benim güvenimi tekrar kazanmak için çabalarsa çabalar, kendisine bırakıcam artık, bakalım napıyor. dün akşam arkadaşlarına daha çok kıymet verdi ben evde üzülürken mesela. İlk hatasını tekrar yaptı . ben yine boşanmam memnun olmadıgı şeylerden dolayıda gider kendi mahkemeye verir. Sürünür durur. Giderim ailemin yanına. yani o kadar kolay olamaz maalesef.Herkes bedelini ödicek.
öyle kolay olmucak maalesef. Çabalıcak benim güvenimi tekrar kazanmak için çabalarsa çabalar, kendisine bırakıcam artık, bakalım napıyor. dün akşam arkadaşlarına daha çok kıymet verdi gitmek istedi akşam onlarla olmak istedi,ben evde üzülürken mesela. İlk hatasını yaptı .Çabalamazsa da kendisi bilir. ben yine boşanmam memnun olmadıgı şeyler de olursa gider kendi mahkemeye verir. Sürünür durur. Giderim ailemin yanına. yani o kadar kolay olamaz maalesef. Herkes bedelini ödicek.
Canım yaşadığın durum zor, sonuçta güven olmadan ilişkiyi sürdürmek ne kadar sağlıklı olabilir ki...
Benim takıldığım iki nokta var.
Birincisi bu adam yalanlarını kişisel olarak değil, tüm çevresini (o çevreye de hayret ettim) organize ederek yalan söylüyor olması.
Affınıza sığınarak söylüyorum ama eşiniz dürüst ve güvenilir bir adam değil. Aynı şekilde çevreside...
İkincisi; anladığım kadarıyla söyledikleri yalanlardan dolayıda pek bir rahat kendileri...
Anlayamıyorum, bir insan böyle bir saygısızlığı nasıl aynı yastığa baş koyduğu birine yapabilir.
Nasıl olur da hayatını birleştirdiği insanı başkalarının yanında el üstünde tutacakken yerin dibine sokabilir...
Ve halen aklım almıyor, arkadaşları nasıl bu iğrenç oyunun bir parçası olduğu gibi, onun sırtını sıvazlayarak cesaret verebilir...
Ben sizin bu durumu ailenizle paylamanız gerektiğini ve hatta mümkünse bir uzmanın görüşlerini almanızı tavsiye ediyorum.
Kararlarınızı ve seçimlerinizi o yönde yapmanızı uygun görüyorum.
Bu sizin tek başınıza ve tek taraflı çözebileceğiniz bir sorun değil; çünkü bu olay kişisel değil...
Canım "çabalamak"tan kastın nedir bilmiyorum ama; ne kadar düzeldiğini söylese bile ona tekrar güvenebilecek misin?
Onu süründürseniz ne olacak ki... Adam seni kaybetmekten,üzmekten,kırmaktan korkmamış ki zaten...
Nasıl bir garantisi olabilir ki bu hatalarını tekrarlamayacağına dair?
Söz konusu olan yalancı bir kişilik, üstelik çevreside buna el birliğiyle yardım ediyor.
Bilemiyorum; ben sizin yerinizde olsam sanıyorum daha farklı düşünürdüm...
Canım "çabalamak"tan kastın nedir bilmiyorum ama; ne kadar düzeldiğini söylese bile ona tekrar güvenebilecek misin?
Onu süründürseniz ne olacak ki... Adam seni kaybetmekten,üzmekten,kırmaktan korkmamış ki zaten...
Nasıl bir garantisi olabilir ki bu hatalarını tekrarlamayacağına dair?
Söz konusu olan yalancı bir kişilik, üstelik çevreside buna el birliğiyle yardım ediyor.
Bilemiyorum; ben sizin yerinizde olsam sanıyorum daha farklı düşünürdüm...
sanırım yine farklı yönlere çekmişsiniz konuyu suwen arkadaşım.
benim canım yanacağı için onunda canın yansın uğraşsın diye söyledim onu eger öyle bir noktaya gelirsem. öyle kolay değil maalesef yuvamı yıkmak bu yuzden konu açtım buraya zaten. nasıl affedebilirmiyim nasıl hafiflerim diye düşünüp duruyorum, oyuzden paylaşmak istedim. eger öyle birşey boşanma vs olcaksada bedelini ödesin kolay olmasın diye söyledim onuda. canım yandıgı için böyle söyledim. ama siz sanırım farklı yerlere çekmeyi daha uygun buldunuz. kendi yorma yani zaten boşanmıcakmış yutacakmış matıgıyla idrak etmeniz şaşırttı.Lütfen
uzatmayalım zaten bencede ,sizin yorumunuzu aldım zaten tşk de ttim, yormayın kendinizi suwen arkadaşım dediğiniz gibi.
herkese tşkrler ederim.
yine derken?:44:herkes çözüm arıyor.. size de yardımcı olmaya çalışanlara terslenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?