- 19 Haziran 2023
- 11
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi muallamutlu
-
Sorunlu değil fakat bazı zamanlar evet angarya geliyo bunu sesli dile getirmesemde içimden diyorumAranızda cinsellik sorunlu galiba. Hemde sizin açınızdan anlamsız bir angarya enerjisi aldım.
Çocuklar çok küçük. Siz bu evlilikten sonraki dönemde daha çok zorlanabilirsiniz. Çocukların etkilenmesini saymıyorum bile. Çünkü laf anlayacak yaşta değiller. Eşim iş için şehir dışına gitti. 15 günde bir gelebildi. İnanın 4.5 yaşındaydı çocuklardan biri, diğeri 3. Sinifti galiba. Küçük üzüntüden egzama oldu. Yıllardır düzelmedi.Sorunlu değil fakat bazı zamanlar evet angarya geliyo bunu sesli dile getirmesemde içimden diyorum
Çalışmaya başla ve kararlarını, düşüncelerini tekrar değerlendir.7 yıldır evliyim 2 çocuğum var.Çalışmıyorum eşim haftanın 6 günü çalışıyor.
Çocukların genel bakımı,okulları,kursları,eksikleri sosyalleşmeleriyle hep kendim ilgileniyorum.Alışveriş,yeme-içme hepsi bende.Eşim akşam gelir yemek yeriz ondan sonra kenara çekilir tuvalette telefonla vaktini harcar.Daha sonra kendimiz oturup çay içeriz.Sonra cinsellik.
Bunlar hep rutin.Beni sevdiğini duyamıyorum,hissedemiyorum,gel diyorum baş başa 2 günlüğüne kaçalım.tamam der sonra o gün bahane bulur gidemeyiz.sinemaya gidelim konsere gidelim yok hep bahaneler.Söyluyorum da yalnız kalmak istiyorum seninle diye.Ben demeden aile olarak bir etkinlik yapmaz.O da yumuşak davrancan ballandırcan ondan sonra o da kabul ederse dışarı çıkarız.her haftada olmaz bu.yorgunum hiç anlamıyosun der.ama arkadaşları çağırınca hemen cikiyo niye o zaman ben ve çocuklar yok.buna rağmen 3.çocuğu istiyo.
Benim aileme laf söylemeye başladı hiçbir sebep yokken tartıştık terbiyesizlesme dedim o da beni susturuyo konuşmadım yattım aileme saygısızlık yapmasına müsade edemem.
Boyle oldukca soğuyorum mücadele etmem gereken birşey göremiyorum.Yanima yakıştığını düşünmüyorum,çok zıtız hep ben ona uyum sagliyomusum gibi oluyo.cift terapisine gidelim dedim saçma buluyo.o zaman beni ciddiye al diyorum yok.kendi işimle alakalı konuşuyorum planlarimi programlarimi saçma buluyo.benim cinselliğini begenmiyo ama kendisinin davranışlarınida ben beğenmiyorum.kadin hep pohpohlarmis bla bla .
Daha ne yapmam gerekir bilmiyorum yanlış bir evlilik sanırım bu çokta kurtarılmayı gerektiren durum yok.
Bana nasıl bir yol cizmemi yaklasmami tecrübelerinizle önerirsiniz.
Yanına neden yakıştırmıyorsun?7 yıldır evliyim 2 çocuğum var.Çalışmıyorum eşim haftanın 6 günü çalışıyor.
Çocukların genel bakımı,okulları,kursları,eksikleri sosyalleşmeleriyle hep kendim ilgileniyorum.Alışveriş,yeme-içme hepsi bende.Eşim akşam gelir yemek yeriz ondan sonra kenara çekilir tuvalette telefonla vaktini harcar.Daha sonra kendimiz oturup çay içeriz.Sonra cinsellik.
Bunlar hep rutin.Beni sevdiğini duyamıyorum,hissedemiyorum,gel diyorum baş başa 2 günlüğüne kaçalım.tamam der sonra o gün bahane bulur gidemeyiz.sinemaya gidelim konsere gidelim yok hep bahaneler.Söyluyorum da yalnız kalmak istiyorum seninle diye.Ben demeden aile olarak bir etkinlik yapmaz.O da yumuşak davrancan ballandırcan ondan sonra o da kabul ederse dışarı çıkarız.her haftada olmaz bu.yorgunum hiç anlamıyosun der.ama arkadaşları çağırınca hemen cikiyo niye o zaman ben ve çocuklar yok.buna rağmen 3.çocuğu istiyo.
Benim aileme laf söylemeye başladı hiçbir sebep yokken tartıştık terbiyesizlesme dedim o da beni susturuyo konuşmadım yattım aileme saygısızlık yapmasına müsade edemem.
Boyle oldukca soğuyorum mücadele etmem gereken birşey göremiyorum.Yanima yakıştığını düşünmüyorum,çok zıtız hep ben ona uyum sagliyomusum gibi oluyo.cift terapisine gidelim dedim saçma buluyo.o zaman beni ciddiye al diyorum yok.kendi işimle alakalı konuşuyorum planlarimi programlarimi saçma buluyo.benim cinselliğini begenmiyo ama kendisinin davranışlarınida ben beğenmiyorum.kadin hep pohpohlarmis bla bla .
Daha ne yapmam gerekir bilmiyorum yanlış bir evlilik sanırım bu çokta kurtarılmayı gerektiren durum yok.
Bana nasıl bir yol cizmemi yaklasmami tecrübelerinizle önerirsiniz.
Her konuyla dalga geçer gibi güler,saçma tepkiler verir kendi herşeyi bilir başka kimsenin fikri önemli değildirYanına neden yakıştırmıyorsun?
Bide öyle bir durum ki ona sorulsa biz çok mutluyuz herkes bizi kiskaniyo.halbu ki ben alttan alıp olay cikarmadigim için öyle zannediyocinsellik kötü
sohbetiniz tutmuyor
ailenizi eleştirmeye başlamış
dışarı arkadaşlarıyla koşa koşa çıkıyor size gelince bin bahane
özen ve kaybetme korkusu yok. yoksa terapiye gelirdi.
size sevgisi yok gibi. çocuklu insana boşan diyemem.sadece bu kadar yıpranmış ilişki her yıl iyiye değil kötüye gider. boşanmayacaksınız kendinizi mutlu eden hobiler arkadaşlar ile vakit geçirin.çocuklarınızı sevin gezin. ondan bir beklentiniz olmasın. çünkü düzelmez daha da kötüleşir.
Tipini begenmiyorsun gibi yazmışsın da. Bunlar düşünce tarzına göre olan şeylerHer konuyla dalga geçer gibi güler,saçma tepkiler verir kendi herşeyi bilir başka kimsenin fikri önemli değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?