Eşimin sevgisini hissedemiyorum

Sorunlu değil fakat bazı zamanlar evet angarya geliyo bunu sesli dile getirmesemde içimden diyorum
Çocuklar çok küçük. Siz bu evlilikten sonraki dönemde daha çok zorlanabilirsiniz. Çocukların etkilenmesini saymıyorum bile. Çünkü laf anlayacak yaşta değiller. Eşim iş için şehir dışına gitti. 15 günde bir gelebildi. İnanın 4.5 yaşındaydı çocuklardan biri, diğeri 3. Sinifti galiba. Küçük üzüntüden egzama oldu. Yıllardır düzelmedi.

Boşanmanizdan bu adam sizin kadar etkilenmez. Düzeni bozulan, psikolojisi bozulan siz olursunuz.

Evlilik kader mutluluk tercihtir diye bir kitap var okuyun. PSK Fatih Reşit Civelekoğlu'nun videoları var instgramda izleyin derim

Ekonomik özgürlük, çift terapisi önerisi, kendinize gerekli bakım özen ve sosyal alan bunların hepsini yapmışsınız hala bir yeşil ışık alınamayan adamdan bir cacık olmaz.

Çalışmaya başla ve kararlarını, düşüncelerini tekrar değerlendir.

Yanına neden yakıştırmıyorsun?

cinsellik kötü
sohbetiniz tutmuyor
ailenizi eleştirmeye başlamış
dışarı arkadaşlarıyla koşa koşa çıkıyor size gelince bin bahane
özen ve kaybetme korkusu yok. yoksa terapiye gelirdi.
size sevgisi yok gibi. çocuklu insana boşan diyemem.sadece bu kadar yıpranmış ilişki her yıl iyiye değil kötüye gider. boşanmayacaksınız kendinizi mutlu eden hobiler arkadaşlar ile vakit geçirin.çocuklarınızı sevin gezin. ondan bir beklentiniz olmasın. çünkü düzelmez daha da kötüleşir.

Bide öyle bir durum ki ona sorulsa biz çok mutluyuz herkes bizi kiskaniyo.halbu ki ben alttan alıp olay cikarmadigim için öyle zannediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…