Eşimin sevgisini hissedemiyorum

muallamutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
11
2
1
33
7 yıldır evliyim 2 çocuğum var.Çalışmıyorum eşim haftanın 6 günü çalışıyor.
Çocukların genel bakımı,okulları,kursları,eksikleri sosyalleşmeleriyle hep kendim ilgileniyorum.Alışveriş,yeme-içme hepsi bende.Eşim akşam gelir yemek yeriz ondan sonra kenara çekilir tuvalette telefonla vaktini harcar.Daha sonra kendimiz oturup çay içeriz.Sonra cinsellik.
Bunlar hep rutin.Beni sevdiğini duyamıyorum,hissedemiyorum,gel diyorum baş başa 2 günlüğüne kaçalım.tamam der sonra o gün bahane bulur gidemeyiz.sinemaya gidelim konsere gidelim yok hep bahaneler.Söyluyorum da yalnız kalmak istiyorum seninle diye.Ben demeden aile olarak bir etkinlik yapmaz.O da yumuşak davrancan ballandırcan ondan sonra o da kabul ederse dışarı çıkarız.her haftada olmaz bu.yorgunum hiç anlamıyosun der.ama arkadaşları çağırınca hemen cikiyo niye o zaman ben ve çocuklar yok.buna rağmen 3.çocuğu istiyo.
Benim aileme laf söylemeye başladı hiçbir sebep yokken tartıştık terbiyesizlesme dedim o da beni susturuyo konuşmadım yattım aileme saygısızlık yapmasına müsade edemem.
Boyle oldukca soğuyorum mücadele etmem gereken birşey göremiyorum.Yanima yakıştığını düşünmüyorum,çok zıtız hep ben ona uyum sagliyomusum gibi oluyo.cift terapisine gidelim dedim saçma buluyo.o zaman beni ciddiye al diyorum yok.kendi işimle alakalı konuşuyorum planlarimi programlarimi saçma buluyo.benim cinselliğini begenmiyo ama kendisinin davranışlarınida ben beğenmiyorum.kadin hep pohpohlarmis bla bla .
Daha ne yapmam gerekir bilmiyorum yanlış bir evlilik sanırım bu çokta kurtarılmayı gerektiren durum yok.
Bana nasıl bir yol cizmemi yaklasmami tecrübelerinizle önerirsiniz.

Kelimesi kelimesine eşinize bunları anlatmanız ve bu işin sonunun ayrılık olduğunu anlamasını sağlamanız gerekiyor bana göre. Asla kavga eder gibi değil, sakin cümleler daha çok can yakar ve karşıda daha büyük etki bırakır.

Söyledim böyle devam edemeyiz ilerlemez diye sen abartıyosun dedi bak sevdiğimi nasıl gösteriyorum deyip başka şeye yöneldi.benim istediğim duygusal olarak
Duygusal açlığımı bastırmak için tatlı giyiyorum diyorum yine o senin bahanen diyo asla kabul etmez

1 tane doğurmaya cesaret edemiyorum konfor alanım bozulacak diye.
Hiç mi kendinizi düşünmüyorsunuz 6 gün çalışıp boş zamanını arkadaşlarına ayıran, evin alışverişinden bi haber, ailenize hakaret eden adama 2 çocuk vermeye.
Bu adam seni sevip düşünseydi 3. istemez ailesine daha çok zaman ayırmanın yollarını arardı ama 3. istiyor çünkü seni başından savıp daha çok bekar gibi yaşamak istiyor. Evi otel niyetine kullanıp bir de cinsellik beğenmiyor. Aldatma potansiyeli yüksek asalak gibi yaşayan koca gerçekten sinir bozucu belki aldatıyor farkında değilsin çocuk bakmaktan evle ilgilenmekten.

1 tane doğurmaya cesaret edemiyorum konfor alanım bozulacak diye.
Hiç mi kendinizi düşünmüyorsunuz 6 gün çalışıp boş zamanını arkadaşlarına ayıran, evin alışverişinden bi haber, ailenize hakaret eden adama 2 çocuk vermeye.
Bu adam seni sevip düşünseydi 3. istemez ailesine daha çok zaman ayırmanın yollarını arardı ama 3. istiyor çünkü seni başından savıp daha çok bekar gibi yaşamak istiyor. Evi otel niyetine kullanıp bir de cinsellik beğenmiyor. Aldatma potansiyeli yüksek asalak gibi yaşayan koca gerçekten sinir bozucu belki aldatıyor farkında değilsin çocuk bakmaktan evle ilgilenmekten.
Ben kendine bakmayan koca bağımlısı olan biri zaten değilim çocuk dogdugunda böyle durumlar yoktu o yüzden zaten 3.yu yapmıyorum çünkü kendimi seviyorum.cocuklarimla gayet sosyal bı hayatım var onları babalarina bırakıp kendim tek başıma da aktivitelerimi yapiyorum

Çalışın, sosyalleşin. O zaman eşinize ihtiyacınız kalmaz. Sizin kıymetinizi de anlar. Onunla yapmak istediklerinizi başkalarıyla yapın ve keyif alın. Kız arkadaşlarınızla sinema, konser vs gidebilirsiniz. Onsuz da mutlu olmayı öğrenin zaten. Böyle bir kocayla hayat geçmez.
Onsuz mutluyum evet sadece iş konusunda desteğim yok cocuklarin bakımı açısından onuda en kısa zamanda halledicem
İşte bende aile kavramı bitmesin çocuklar ayrı etkinliklerde olmasın diye çabalıyorum yoksa ben onlarla aktiviteler yapıyorum disarida olsun başkalarıyla olsun

Adam sizden soğumuş mu yoksa hep mi böyleydi bilmiyorum da saygısızlık çok kötü bence.

Konuşmuşsunuz çözüm de olmamış.

Allah'ım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Çocuktan sonra mı evlilikler bu hale geliyor yoksa yılların getirdiği monotonluktan mı acaba? Bence bi yolunu bulun ve çalışın. Kocayı da kendi halinde bırakın umursamayın belki kafasına dank eder siz uzaklaşınca

ama arkadaşları çağırınca hemen cikiyo
buna rağmen 3.çocuğu istiyo
Çocuğuna bile ayıracak vakti yok yorgunMUŞ(yersen) ama 3. çocuğu istiyor? Hazır evde büyüten, bakan pasif bir kadın var zaten kim istemez? Siz kendinizi değiştirmedikçe o adam zerre değişmez. İşe girip kendi paranızı kazanın, sizde arkadaşlarınızla sosyalleşin. yukarıda biri ''belki aldatıyor farkında değilsin çocuk bakmaktan evle ilgilenmekten'' yazmış katılıyorum bi araştırın

Kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmadıkça kocanın hizmetçisi gibi yaşamaya devam edeceksin.
Seni garanti görüyor gitse gidemez bıraksa bırakamaz der gibi tavırları var hak ettiğini düşünüyorsan devam et böyle köle gibi yaşamaya.
Bir çocuk daha yapmayı bırakın ve ayrılın bu ilişki sizi mutlu etmeyecek

Çocuklarınız kaç yaşlarında. 3. çocuğu yapmayın bari. siz bu dünyaya çocuk bakamaya mı geldiniz. Eşinize bakmayın çoğu erkek 3 de ister 5 de nasıl olsa bakan var. Çocuklarınız biraz büyükse çalışın bol bol sosyalleşin. Çalışınca çocuklara arada eşiniz baksın siz arkadaşlarınızla sosyalleşin. çocuklarınızla ayrı sosyalleşin. Belki eşinizde zamanla bakar onu hiçbirşeye dahil etmiyorsunuz kendisi ister sizinle bir şeyler yapmayı

Benimde görmek istediğim bir şehir vardı eşime defalarca söyledim bir hafta sonu gidelim diye hafta sonu rahatlıkla gidebileceğimiz yakın bir yer gitmeye hiç mi hiç niyeti yok sürekli bahane çıkardı önüme öylemi dedim, bende tek başıma tur ayarladım konuştum tur şirketiyle sonrada eşime ben önümüzdeki hafta o şehre tur şirketiyle tek başıma gidiyorum sende takılırsın burada. Tabi karşı çıktı bende seni beklersem yaşlanınca gezerim artık kusura bakma ben gidiyorum deyince tmm turu iptal et araçla gidelim bende seviyorum o şehri görmek iyi gelir bana dedi 😂 birlikte gittik. Tabi o gelmeseydi o hafta ben yine de giderdim

Ben kendine bakmayan koca bağımlısı olan biri zaten değilim çocuk dogdugunda böyle durumlar yoktu o yüzden zaten 3.yu yapmıyorum çünkü kendimi seviyorum.cocuklarimla gayet sosyal bı hayatım var onları babalarina bırakıp kendim tek başıma da aktivitelerimi yapiyorum
ben bakımsız, koca bağımlısı, aktivitesizsin demedim ki benim yorumum başlığınıza ithafen.
Eşinizin sevgisini hissedemiyorsunuz evet çünkü sevmiyor.
Seven adam 3. çocuğu değil size zaman ayırmanın yolunu düşünür,
seven adam ailene saygısızlık yapmaz,
seven adam karısı çocukları varken arkadaşlarını öncelik haline getirmez,
seven adam sevdiği kadının düşünce ve fikirlerine saygı duyar, onu aşağılamaz,
seven adam sevdiği kadından olan çocuklarının bakımı, okulu, aktivitesi ile ilgilenir
Evliliğin büyük bir yüzdelik kısmı cinselliktir. Adam onu bile senle yaşamaktan zevk almıyor ve kadınlığına laf ediyor.
Kadın pohpohlarmış pehh bunu da dışarda mı deneyimlemiş acaba.

Çocuklarınız kaç yaşlarında. 3. çocuğu yapmayın bari. siz bu dünyaya çocuk bakamaya mı geldiniz. Eşinize bakmayın çoğu erkek 3 de ister 5 de nasıl olsa bakan var. Çocuklarınız biraz büyükse çalışın bol bol sosyalleşin. Çalışınca çocuklara arada eşiniz baksın siz arkadaşlarınızla sosyalleşin. çocuklarınızla ayrı sosyalleşin. Belki eşinizde zamanla bakar onu hiçbirşeye dahil etmiyorsunuz kendisi ister sizinle bir şeyler yapmayı

Benimde görmek istediğim bir şehir vardı eşime defalarca söyledim bir hafta sonu gidelim diye hafta sonu rahatlıkla gidebileceğimiz yakın bir yer gitmeye hiç mi hiç niyeti yok sürekli bahane çıkardı önüme öylemi dedim, bende tek başıma tur ayarladım konuştum tur şirketiyle sonrada eşime ben önümüzdeki hafta o şehre tur şirketiyle tek başıma gidiyorum sende takılırsın burada. Tabi karşı çıktı bende seni beklersem yaşlanınca gezerim artık kusura bakma ben gidiyorum deyince tmm turu iptal et araçla gidelim bende seviyorum o şehri görmek iyi gelir bana dedi 😂 birlikte gittik. Tabi o gelmeseydi o hafta ben yine de giderdim
3 ve 5 yok 3. Asla düşünmüyorum kendince plan yapiyo ama o gün gelince hep bi bahane evet bende günübirlik kendim çıkmaya başladım onada sen bak ben cikiyorum diyerek.cocuklarimlada ayrı cikiyorum bu sefer siz çok geziyosunuz bı gün evde dursaniz şaşarım gibi laflar ama umursamıyorum eskiden tek bırakıp tatilede gitmezdim ama bayramdan sonra tek cikicam o da evinde mutlu yasasin

Kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmadıkça kocanın hizmetçisi gibi yaşamaya devam edeceksin.
Seni garanti görüyor gitse gidemez bıraksa bırakamaz der gibi tavırları var hak ettiğini düşünüyorsan devam et böyle köle gibi yaşamaya.
Bir çocuk daha yapmayı bırakın ve ayrılın bu ilişki sizi mutlu etmeyecek
Ailemden yana ekonomik sıkıntım yok o da biliyo her durumda maddi manevi arkamda olurlar gözümün kara olduğunu ama ben son dönemecteyim beraber olmak için son şansı yoksa zaten benim kendimi daha fazla nötr durumda bırakmaya niyetim yok en kısa zamanda onu dinlemeyip işyerimi açıp yoluma bakicam tek taraflı çaba maalesef olmuyo

Çocuğuna bile ayıracak vakti yok yorgunMUŞ(yersen) ama 3. çocuğu istiyor? Hazır evde büyüten, bakan pasif bir kadın var zaten kim istemez? Siz kendinizi değiştirmedikçe o adam zerre değişmez. İşe girip kendi paranızı kazanın, sizde arkadaşlarınızla sosyalleşin. yukarıda biri ''belki aldatıyor farkında değilsin çocuk bakmaktan evle ilgilenmekten'' yazmış katılıyorum bi araştırın
Aldatma durumu nasıl araştırılır bilmiyorum ki telefon kurcalama gibi durumum yok belki eve kamera taktırıp evden bı kaç gün uzaklasabilirim o şekilde eğer gerçekse kanitimda olur onun dışında bilmiyorum

Adam sizden soğumuş mu yoksa hep mi böyleydi bilmiyorum da saygısızlık çok kötü bence.

Konuşmuşsunuz çözüm de olmamış.

Allah'ım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Teşekkür ederim umarım kendimle ve çocuklarımla ilgili en doğru kararı tez zamanda uygularım

Ailemden yana ekonomik sıkıntım yok o da biliyo her durumda maddi manevi arkamda olurlar gözümün kara olduğunu ama ben son dönemecteyim beraber olmak için son şansı yoksa zaten benim kendimi daha fazla nötr durumda bırakmaya niyetim yok en kısa zamanda onu dinlemeyip işyerimi açıp yoluma bakicam tek taraflı çaba maalesef olmuyo
Aranızda cinsellik sorunlu galiba. Hemde sizin açınızdan anlamsız bir angarya enerjisi aldım.

Back
X