Yaşınıza da baktım, çok gençmişsiniz, inanın neredeyse yaşınıza yakın bir evlilik hayatım var, başlarda en kendini bilen, kişilik sahibi erkekler bile ailelerinin yanında belki evlendi değişti denmesin diye, belki tenkit edileceklerinden veya belki de bakın ne kadar erkeğim demek için eşlerine mesafeli, ailelerinin sözünü emir kabul eden, ailelerini memnun etme çabasındadırlar, biraz ikilem, bocalama oluyor, kadınlar öyle değildir, kadın ailesiyle eşi arasındaki dengeyi hemen kurar, erkek bunu ilk etapta beceremiyor, 10 evli kadına sorun, 9'u bunu yaşamıştır mutlaka, 8 ay ortada sizi huzursuz eden başka sorunlarda yoksa evliliğin gidişatına karar vermek için çok erken, şiddet, aldatma, birtakım kötü alışkanlıklar, sevgisizlik, saygısızlık, ten uyum sorunu gibi problemler olsaydı, hemen oturup bir karar verin derdim ama bu durumda biraz zaman tanıyın ama o zamanı da sorunları konuşarak geçirin, ufacık bir sıkıntı bile olsa üstünü örtmeyin diyorum, sonra o minik sorunlar büyüyüp kocaman bir fırtına yaratıyor evliliklerde.
Aileler tamam, hürmet, sevgi, saygı tamam ama artık bir çiftiz ve her koşulda bir çift olduğumuzun farkında olmalıyız'ı anlatın eşinize.