Eşimin sigarası ile başım dertte

Zorlayıp baskı yaparsanız daha çok içer, bırakacağı varsa da bırakmaz, bunu kendi istemeli. Siz ancak istemesini sağlayabilirsiniz. Üstüne gitmeyin, sigara konusunda çok söylenmeyin. mesela tamam iç ama rahatsız oluyorum kokusundan evde içme deyin, öpmek istediğinde dişini fırçala deyin, sürekli banyo yapmasını saçının teninin koktuğunu söyleyin vs.. ama kibarca yapın bunları ve sigara içmekte özgürsün ama beni rahatsız etme mesajını verin. Bunları yapmak bir süre sonra zorlar ve o da bırakmaya karar diye düşünüyorum. Ayrıca kendi istemedikçe karar vermedikçe sakız, ilaç, elektronik sigarnın flan bi etkisi olmaz

Çok zor, içemeyen için tahmin edebiliyorum.
Ben iki aydır sigarayı bırakmaya uğraşıyorum, içmeyene zor olduğu kadar içenin bırakması da çok zor emin ol.
Sert şekilde üstüne gitme, ters teper bırakması daha zor gelir. Kendimden biliyorum annem çok üstüme gelirdi, daha çok içmek isterdim.
En azından bırakana kadar yanına gelirken dişini falan fırçalamasını rica et.

eşimle tanıştığımızda adından önce "sigara içiyor musun" dedim.
evet ama bırakıcam dedi.
9.5 yıldır hala bırakacak...

arada 1 sene içmedi. çok şükür diyordum ama baktım yine başlamış.
nikotin bantı, sakızı, ilacı bilmem nesi her şeyi denedik. yok bırakamıyor.
çünkü istemiyor!

önce evlenince bırakcam dedi
sonra askerden dönünce dedi.
şimdi çocuk olunca diyor

da benim karnım tok artık.
şimdi paket alıyor ben ona günde 10 tane veriyorum.
giderek azaltacakmış.
bu da son yöntemimiz artık

nefret ediyorum dişlerinin sararmasından üstünün başının sigara kokmasından, yemeklerden sonra masadan koşa koşa kalkıp sigara içmesinden!

Yeni konu açaydın da 2013 yılının konusunu güncellemeseydin keşke...

Sen ne dersen de bos.. ilk defa soykemiyormusun,senin lafinla olacak olsa coktan olurdu.. birakmak istemiyor demekki esin.. herkesin secimleri farkli iste,bir ailenin evine dahi sokmadigi madde bir baska kisinin bagimliligi olabiyor..zorlama daha fazla rahatsizboldugu defalarca soylemisin zaten. Sen kendini dusunmuyorsan,ben kendimi ve cocuklarimi dusunecegim bundan sonra de.evde icirme.ciksin balkonda icsin,camda icsin..belki zor gelir bu,e oturdugu yerdrn pofur pofur tütturmesi rahat tabi..rahati bozulunca,senin ciddiyetini de bi kez daha anlayinca birakmak ister belki.

o sigara melet öyle nalet bir şey ki
bırakmaya çalışıyorum sabahları ve yemekten sonraları beni çağırıyor resmen açlık gibi bu düşünün,altı saat yemek yemediniz ve önünüzde iskender ya da adana kebap var bu melet öyle çekiyor insanı cidden,sonra içince yemek yemiş gibi bir doygunluk hissi oluşuyor.
ama yine de bu videoyu izleyin derim ilk denediğimde yaklaşık yarım gün sigara süremedim ağzıma tiksindim.
ama işte kafa da bitmesi lazım önce eğer her gün bir kez videoda ki adamın yaptığını yaptırırsanız eşinize emin olun tiksinicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…