- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Merhaba arkadaşlar. Buraları yeterince okudum, takip ettim, fikirleriniz ve yaklaşımlarınız benim için çok önemli o yüzden.
Sorunum başlıkta yazıldığı gibi, eşimin sigara içmesini kabullenemiyorum bir türlü. Hiç sigara içilmeyen bir ailede büyüdüm ve hayatım boyunca hep midemi bulandırdı sigara kokusu. Eşimle tanıştığımızda sigara kullanıyordu ancak hassasiyetimi öğrenince bırakacağına dair söz vermişti, ilaç yardımıyla da olsa başardı da. Ne yazık ki 1 yıldır yeniden içmeye başladı, uzun zamandır sabır gösteriyorum, ters tepki etmesin diye müdahalede bulunmuyorum ama artık bırakmasını istiyorum. Sigaranın kokusundan çok rahatsız oluyorum ve bu ilişkimizi etkiliyor. Hem kendi sağlığı için hem ikimiz için artık bir son vermek istiyorum bu bağımlılığa. Uygun bir an geldiğinde bırakacağını söylüyor ve ilaç tedavisini reddediyor bazı yan etkilerinden dolayı ama ben sadece zaman kazanmak ve beni oyalamak istediğini biliyorum. Elbette sadece benim istememle olmaz, onun en başta bu işi kafasında bitirmesi gerekli ama yine de başından böyle bir tecrübe geçenlere soruyorum, nasıl bir yol izlemeli, ne yapmalı ve nasıl yaklaşmalıyım?
Şimdiden teşekkürler ilgilenecek olanlara.
Yeni konu açaydın da 2013 yılının konusunu güncellemeseydin keşke...merhaba arkadaşlar.. ben 14 aylık evliyim, eşim tanıştığımızda sigara içiyordu ben içmemesi konusunda telkin etmeye çalıştım ve evlenmemize 3 ay kala sigarayı bıraktı çok sevindim tabiki hem bu evleneceğim kişinin bana değer verdiğini gösteriyordu hemde sağlığımız için bu gerekliydi ..fakat evlendiğimiz gün eşim sigara paketini cebinden çıkardı ve o günden den beridir içiyor yeni evli olmamıza rağmen bunun yüzünden çok tartıştık çünkü kendimi kandırılmış hissediyordum şimdi bu konuda tek laf dahi söyletmiyor hemen kavga çıkarıyor ve günlerce küs kalıyor
Yeni konu açaydın da 2013 yılının konusunu güncellemeseydin keşke...
kapansaydı konu bizde yeni konu açardık tabiki ama konu açık duruyor aynı konu için neden yeni başlık açılsınkiYeni konu açaydın da 2013 yılının konusunu güncellemeseydin keşke...
yeni üyeler yeni görüyor konuları demi arkadaşlar bilemeyizkapansaydı konu bizde yeni konu açardık tabiki ama konu açık duruyor aynı konu için neden yeni başlık açılsınki
Çünkü insanlar ilk konuya göre yorum yapıyor kimse sizin derdinizi görmüyor.kapansaydı konu bizde yeni konu açardık tabiki ama konu açık duruyor aynı konu için neden yeni başlık açılsınki
yeni üye olmanın dezavantajları var demekki belki sizde 4 sene önce bunu bilmiyordunuzÇünkü insanlar ilk konuya göre yorum yapıyor kimse sizin derdinizi görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?