biz bu konuda sana ne gibi bi yardımda bulunabilirizki anlamadım libidon düşük se bizim yapabileceğimiz bi iksir yok
ben herhangi bir iksir tarifi istemiyorum :) benimle aynı sorunu yaşayanlarla derdimi paylaşmak istedim sadece..
burda bizden yardım taktik bekler gibi bi haliniz var arkadaşımgünaydın arkadaşlar,
hemen konuya girmek istiyorum..6 aylık evliyim.eşimle 2 yıllık ilişki sonucu evlendik. evlenmeden önce de birlikteliğimiz olmuştu. eşim yakın zamanlarda sürekli ilişki sıklığımızdan yakınmaya başladı. ben de isteksizlik durumu olduğunun farkındayım ama genelde bu konuyu konuşmaktan çekiniyorum. kendisi benden birtakım değişiklikler bekliyormuş. aslında ben de bunu biliyorum ama yine de bu kadar şikayetçi olduğunun beni bu kadar istediğinin farkında değildim. eskiden ben de çok isterdim arzulardım onu hala da çok seviyorum o konuda bir sorun yok ama demekki önceden bir merak vardı heves vardı. evlendikten sonra işler değişti sanki. aslında cinselliğin hayatımda çok önemli olmadığını farkettim. hep geri plana attım.
dediğim gibi yeni evli olabiliriz ama önceden de bir cinsel hayatımız vardı. ben de zaten eskisi kadar cinsel ilişkiden haz almadığımdan ve günlük ev işleri, iş hayatı beni yorduğundan hiç istek olmuyor. onun istediği hem daha sık ilişkiye girmemiz hem de benim ona süprizler yapmam..artık bu konuda kavga etmeye başladık çok moralim bozuldu ve o söyledikten sonra da bişeyler yapmam sanki zorlama gibi olacak. meğer eşim bu konudan çok muzdaripmiş, onun ihtiyaçlarını resmen karşılayamıyormuşum. çok üzgünüm ne ypmalıyım sizce aramız düzelir mi.? bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ve aranızda benim gibi yeni evli olup da isteksiz olan bayanlar var mı?
günaydın arkadaşlar,
hemen konuya girmek istiyorum..6 aylık evliyim.eşimle 2 yıllık ilişki sonucu evlendik. evlenmeden önce de birlikteliğimiz olmuştu. eşim yakın zamanlarda sürekli ilişki sıklığımızdan yakınmaya başladı. ben de isteksizlik durumu olduğunun farkındayım ama genelde bu konuyu konuşmaktan çekiniyorum. kendisi benden birtakım değişiklikler bekliyormuş. aslında ben de bunu biliyorum ama yine de bu kadar şikayetçi olduğunun beni bu kadar istediğinin farkında değildim. eskiden ben de çok isterdim arzulardım onu hala da çok seviyorum o konuda bir sorun yok ama demekki önceden bir merak vardı heves vardı. evlendikten sonra işler değişti sanki. aslında cinselliğin hayatımda çok önemli olmadığını farkettim. hep geri plana attım.
dediğim gibi yeni evli olabiliriz ama önceden de bir cinsel hayatımız vardı. ben de zaten eskisi kadar cinsel ilişkiden haz almadığımdan ve günlük ev işleri, iş hayatı beni yorduğundan hiç istek olmuyor. onun istediği hem daha sık ilişkiye girmemiz hem de benim ona süprizler yapmam..artık bu konuda kavga etmeye başladık çok moralim bozuldu ve o söyledikten sonra da bişeyler yapmam sanki zorlama gibi olacak. meğer eşim bu konudan çok muzdaripmiş, onun ihtiyaçlarını resmen karşılayamıyormuşum. çok üzgünüm ne ypmalıyım sizce aramız düzelir mi.? bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ve aranızda benim gibi yeni evli olup da isteksiz olan bayanlar var mı?
tabiki eşinin istekleri önemli ama bu konuda bencilce davranmasını yanlış buldum ben...
cariyelik devri kapanalı çok oldu..
artık kadınlar çalışıyo,yorgun olabiliyo fln...
bundan şikayet etme yerine kendiside biraz renk katmaya çalışsa...
yönlendirse seni daha hoş bi tavır olurdu sende kendini bu kadar kötü hissetmezdin...
bazı şeyler istemeyi bilinirse iki taraf içinde doyurucu olur...
büyük ihtimalle hatta eminim ki bekarsınız.hanımefendi evli bayanlardan bir kaç şey kapmak ve kendisininde farkında olduğu bir sıkıntısı için çözüm bulmak hasebiyle gelmiş. sizin yazdıklarınıza bakarsanız zaten pek de yardımcı olamamışsınız. hem cariyelikle ne ilgisi var problemin. kadın sanız ve en önemlisi evliyseniz mutluluk için eşle uyum şarttır. erkek zaten akşamlara kadar ailesinin ve çocuklarının tüm eksiklerini ,ihtiyaçlarını,taleplerini, giderebilmek için tabiri yerindeyse didiniyorsa ve kadın kocasının gözbebeğiyse o da eşi için birkaç fedakarlık yapacak. konu sahibi Allah yardımcın olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?