eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

akandeniz

herşey güzel olacak
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
6.645
547
148
valla kızlar düşünüp düşünüp içinden çıkamadım durumun...
bi de sizlere danışmak istedim...
eşim gümrük müşavir yardımcısı...
iş yerinden memnun değildi ve başka bi şirketle görüşmeye başladı..
şu andaki iş yerinde toplam 15-20 kişi flnlar..
yeni geçmek istediği yerde kalabalık bi şirket..
pozisyonu ve kazancı buradakinden daha iyi olacak gibi görünüyor şimdilik...
daha 2 ay var geçmesine ama bi anda şımardı eşim (zaten genelde her konuda şımarık ve ukaladır..herşeyi tek o bilir)
1 aydır süregelen bi sorun var evin içinde anlayamıyorum bi türlü ne yaptığımı hatamın nerde olduğunu...
sürekli bi hakaret bi beni beğenmeme kendini sürekli övme beni aşağılıyo, küçükgörüyor...
bende sinirli olduğu anlarda fazla üstüne gitmedim..
biraz daha iyi olduğu zamanlarda konuşmak istiyorum hemen sinirlenip bağırmaya başlıyor..
"seninle konuşmak istemiyorum konuşacak bişeyim yok" diyo...
dün akşamda işte "benim geleceğim parlak sen kendini düşün" diyo...
dokunmamdan bile rahatsız oluyor...
sürekli kaçıyor benden...
teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için..
ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...
kafam karışık pek ayrıntılı yazamadım..
sorarsanız aklıma gelir anlatırım ayrıntıları...

Son düzenleme:
daha 2 ay var geçmesine ama bi anda şımardı eşim (zaten genelde her konuda şımarık ve ukaladır..herşeyi tek o bilir)
1 aydır süregelen bi sorun var evin içinde anlayamıyorum bi türlü ne yaptığımı hatamın nerde olduğunu...
sürekli bi hakaret bi beni beğenmeme kendini sürekli övme beni aşağılıyo, küçükgörüyor...
biraz daha iyi olduğu zamanlarda konuşmak istiyorum hemen sinirlenip bağırmaya başlıyor..

Yeni başlayacağı şirkete geçmesine 2 ay var, daha başlamadan adamın kıçı kalkmış derler böylesine ama başka şeylerde olabilir bu soğuk davranışlarının altında bence bi takibe al derim cep telefon, msn vs

"benim geleceğim parlak sen kendini düşün" bu nedemek öyle, bildiğim kadarıyla yeni evlisiniz bu sorunlarınız yeni mi başladı ,birde alakasız olucak ama burcu ne eşinizin merak ettim

Yeni başlayacağı şirkete geçmesine 2 ay var, daha başlamadan adamın kıçı kalkmış derler böylesine ama başka şeylerde olabilir bu soğuk davranışlarının altında bence bi takibe al derim cep telefon, msn vs

yani olabilir tabi...
olmadı şimdiye kadar ama kesinlikle güveniyorum diyemem eşime...
bakıyorum telefonuna fln ama herşey normal görünüyor...

Kimin ne olacağı belli olmuyor.
Bizzat yaşadım çok kısa bir süre önce.
Büyük konuşuyor eşiniz.
Üzerinize gitmeyin.
Sadece sizi çok incittiğini söyleyin. İki kelimeyle. Ve ondan sonra susun.
Ne kadar anlatmaya çalışsanız da anlamayacak gibi görünüyor.
Belki suskunluğunuzdan rahatsız olur da yaptığını farkeder...

Seni mi beğenmiyor :53: fıstık gibi kızsın tabiri caizse :1:

Onun şimdiden burnu kalkmış , sanırım bu işe alınmaması daha iyi olacak.. Allah bazısına çok verip azdırmasın diye bunlara diyorlar sanırım.. Terbiyesiz şey :19:

"benim geleceğim parlak sen kendini düşün" bu nedemek öyle, bildiğim kadarıyla yeni evlisiniz bu sorunlarınız yeni mi başladı ,birde alakasız olucak ama burcu ne eşinizin merak ettim

2 yıllık evliyiz canım....
daha öncede çok sorunlar aştık birlikte...
bunun sebebini bile anlayamadım..
boğa burcu eşim....

konunu okuyunca aklıma Mevlananın bir sözü geldi "kibir nedir?kendisinden habersiz,kendini bilmeyen insanın durumudur.tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini birşey zannetmesi gibi''..
kusuru varmış,bugüne kadar karşınızda kendisini hep ezik hissetmiş şimdi ise ne oldum budalası olmuş..siz kendinizi asla ezik hissetmeyin,siz çok güçlü,ne yaptığını nasıl konuşması gerektiğini bilen birisisiniz...inşallah Allahım seni ondan daha iyi yerlere getirsin,o zaman o düşünsün..

canım inan çok şaşırdım.bir yuvada karı koca arasında seni beni olur mu ki kocan sen kendini düşün diyor...belki şaka söylüyordur diyeceğim ama sen üzüldüğüne göre şaka değil.eşinin yerinde olsam karıcığım benimle gurur duyuyor musun her şey yuvamız için gibi kelimeler söyler ama yazdığına bakılırsa tam tersi olmuş.bence hiç duymamazlıktan gel aldırma nereye kadar devam edecek.senin boynunun büküklüğünü hiç mi görmüyor anlamadım.şaşkınım....insanın evlenme sebeplerinden biride sen onun için çabalayacaksın artık oda senin için.sanki komşuya nisbet yapıyor...gerçekten üzüldüm.:50:

canım inan çok şaşırdım.bir yuvada karı koca arasında seni beni olur mu ki kocan sen kendini düşün diyor...belki şaka söylüyordur diyeceğim ama sen üzüldüğüne göre şaka değil.eşinin yerinde olsam karıcığım benimle gurur duyuyor musun her şey yuvamız için gibi kelimeler söyler ama yazdığına bakılırsa tam tersi olmuş.bence hiç duymamazlıktan gel aldırma nereye kadar devam edecek.senin boynunun büküklüğünü hiç mi görmüyor anlamadım.şaşkınım....insanın evlenme sebeplerinden biride sen onun için çabalayacaksın artık oda senin için.sanki komşuya nisbet yapıyor...gerçekten üzüldüm.:50:

Kimin ne olacağı belli olmuyor.
Bizzat yaşadım çok kısa bir süre önce.
Büyük konuşuyor eşiniz.
Üzerinize gitmeyin.
Sadece sizi çok incittiğini söyleyin. İki kelimeyle. Ve ondan sonra susun.
Ne kadar anlatmaya çalışsanız da anlamayacak gibi görünüyor.
Belki suskunluğunuzdan rahatsız olur da yaptığını farkeder...

susunca surat yapınca fln hiç umrunda olmuyor genelde...
sonra içince (alkolü seven bi arkadaş kendisi) yıkıyo ortalığı...

resimlerinizi görmüştüm...

bir kere yanlış anlamazsan eğer, sen eşine göre çok daha güzelsin, böle bir kız bu adamı nasıl almış demiştim görünce ( her ne kadar bu lafa sinir olsam da elimde olmadan demiştim yani düşün)

yorumlarını biliyorum az çok, güçlü bir bayana benziyorsun...

geri kalan kısımlarını bilemem hayatınızın ama burdan baktıgımda eşinin aşağılık kompleksi olduğunu söyleyebilirim ancak

kendisinin geri planda kaldıgının farkında, seni için için hep kıskanmış belli ki, aslında çiftler arasında böyle şeyler olmaması gerekirken o içten içe kendini hep ezik hissetmiş

şimdi fırsatını bulunca da egosunu tatmin etmeye kendince kendisini aslında ezik olmadığına inandırmaya çalışıyo

dediğim gibi bilemem hayatınızın ileri boyutunu ama dışardan görerek bunlar geldi aklıma direk...

zayıf bir karekteri varmış eşinin ve ne yazık ki bunun çözümü henüz bulunamadı... karekter düzeltici bulan varsa bana da haber versin zira çevremde bölesi çok :47:

annem ve kardeşimde aynısını söylüyo valla..
bana yol göründü sanırım..

Eşini seviyorsan, bana yol göründü deme hemen.
Tavrını koy ve daha fazla sımartma.
Bekle bakalim derdi neymiş çıkar zaten ortaya.
Yalnız sana söylediği laf çok ağır, sakın affedip hicbirsey yokmuş gibi davranma canım.

konunu okuyunca aklıma Mevlananın bir sözü geldi "kibir nedir?kendisinden habersiz,kendini bilmeyen insanın durumudur.tıpkı güneşten haberi olmayan buzun kendini birşey zannetmesi gibi''..
kusuru varmış,bugüne kadar karşınızda kendisini hep ezik hissetmiş şimdi ise ne oldum budalası olmuş..siz kendinizi asla ezik hissetmeyin,siz çok güçlü,ne yaptığını nasıl konuşması gerektiğini bilen birisisiniz...inşallah Allahım seni ondan daha iyi yerlere getirsin,o zaman o düşünsün..

bugün terfi aldım zaten iş yerimde..
hem birimin değişti fln...
aradım...
bozuldu nedense...
daha önceden baskı yapardı bana değiştir bölümünü rahat değilsin yorukuyorsun diye..
şimdi ne olduysa ay ne terfisi sürmüşler seni fln demeye başladı...

susunca surat yapınca fln hiç umrunda olmuyor genelde...
sonra içince (alkolü seven bi arkadaş kendisi) yıkıyo ortalığı...

Peki üzüldüğünüzü hiç anlatamayacak mısınız bu adama.
Yani ne yaparsa yapsın birşey yokmuş gibi davranmak zorunda kalacaksınız anladığım.
Böyle hayat geçer mi?
Oh ne güzel paşam herşeyi söyleyecek, yapacak, ama siz hep güleryüzlü olup alttan alacaksınız.
Olmadı edepsizlikle halledecek işini.
Alkolun arkasına sığınıp yıkıp dökerek.
Nasıl geçireceksiniz siz bu adamla bir ömrü.
Ne kadar daha tahammül edebileceksiniz?
Bütün bunları yaşarken ne kadar sağlıklı kalabileceksiniz?

Merhaba krizantem
Senin yazılarını daha öncede okumuştum kayınvalidenle ilgili yazdıklarına da bayılmıştım valla:)
sen çalışıyormusun?
eşinle maddiyat açısından problem olmuşmuydu aranda?belki de ondan böyle davranıyordur

Back
X