eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

zaten ondan daha iyi bi konumda olamam ben..
onun kadar para kazanmama şimdilik imkan yok..
kendisi 2 üniv okumuşya sürekli bununla övünür..
ben lise mezunuyum..
kendisi çok akıllı çok zeki çok para kazanması gereken bi insanmış...

evinize girip kapınızı kapattığınızda eşitsinizzz sakın sizinde özgüveniniz kaybolmasınn, kimin ne olacağı belli olmazzz ayrıca beyfendiiii 2 ünv bitirmiş hatun bulaymış o zamann , bazı erkekler gerçkten nankörr , bir süre kendi haline bırakın umursamıyormuş gibi davranın bakalımm illakkiii neyin kafasındaysa artık aklı başına gelecektir.

ben lise mezunuyum..

Böyle insanların akıbeti sonradan fena çıkıyor merak etme.

Bırak istediği kadar uçsun kendi çapında; gün gelecek ne kadar uçtuysa o kadar sağlam düşecek.

Çizgi film dünyasında yaşamıyor kendisi sonuçta;dibe vurunca sadece surat düzleşmiş ve hiçbir şey olamamış gibi devam edemez hayatına :27:

Çok ilginç,şaşırarak okudum.

Bir çiftin bu kadar birbirilerine karşı(eşiniz için diyorum) sınır çizmesi,başkalaştırması,cephe alması çok tuhaf.

Kazanç iki kişinin kazancıdır,terfi ve mutlulukta öyle.

Sizi neden karşı cephe olarak görüyor ve çingene misali nispet yapıyor anlayabilmiş değilim.

Hele size karşı üslubu çok incitici.

Ben yerinizde olsam uzman bir çift terapistine giderdim.:26:Varsa da bir gocuntusu çıkıp gitsin hayatımdan...:47:

çok teklif ettim bunu...
gelmedi..
sorunu yokmuş...
sorun sende sen git dedi..
bende gittim tek başıma çözmeye çalıştım terapistle fln...
tabi terapist ne yapsın tek bana...

Gercekten havalanmis. Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor.

Bir sure kendinizi geri cekin bakalim davanislari nasil olacak?

Hazimsiz ve sonradan gorme bir karakter gibi.

Gercekten havalanmis. Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor.

Bir sure kendinizi geri cekin bakalim davanislari nasil olacak?

Hazimsiz ve sonradan gorme bir karakter gibi.

heh işte bunu anlatmaya çalıştımda kelimeyi bulamadım...
sonradan görme.....
kesinlikle öyle......

ben lise mezunuyum..

Ben bu adama çok sinir oldum.. Sizi hep burda görüyorum yorumlarınızdan da genelde kendime yakın buluyorum.. O yüzden galiba..

Çok zeki çok akıllı ise niye şimdiye kadar güzel bir yere gelememiş.. Ya da evlenirken aklı nerdeymiş siz ondan lise mezunu olduğunuzu gizlemediniz ya... Zeka küpü mübarek.. Diploma herşey demek değil işte.. Allah dağına göre kar verir.. En ufak bi iyi yere gelme ihtimalinde bile burnu kaf dağına çıkıyor.. Sonradan görme :19:

Çok şükür sizinde mesleğiniz var ve ayakları üzerinde duran birisiniz.. Kendinizi ezdirmeyin, her zaman alttan almak görüldüğü gibi bi sonrakinde de alttan alacağınızdan başka bir şeyi düşündürmüyor karşı tarafa.. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..

En komiği de sizi beğenmemesi.. Arkadaş hiç aynaya bakmamış galiba :1: Çok güzel bir yüzünüz var güzellikten ziyade huzur veren..

Ben bu adama çok sinir oldum.. Sizi hep burda görüyorum yorumlarınızdan da genelde kendime yakın buluyorum.. O yüzden galiba..

Çok zeki çok akıllı ise niye şimdiye kadar güzel bir yere gelememiş.. Ya da evlenirken aklı nerdeymiş siz ondan lise mezunu olduğunuzu gizlemediniz ya... Zeka küpü mübarek.. Diploma herşey demek değil işte.. Allah dağına göre kar verir.. En ufak bi iyi yere gelme ihtimalinde bile burnu kaf dağına çıkıyor.. Sonradan görme :19:

Çok şükür sizinde mesleğiniz var ve ayakları üzerinde duran birisiniz.. Kendinizi ezdirmeyin, her zaman alttan almak görüldüğü gibi bi sonrakinde de alttan alacağınızdan başka bir şeyi düşündürmüyor karşı tarafa.. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin..

En komiği de sizi beğenmemesi.. Arkadaş hiç aynaya bakmamış galiba :1: Çok güzel bir yüzünüz var güzellikten ziyade huzur veren..

teşekkür ederim....
dışarıdan okumaya karar verdim..
destek bile olmuyo bana...
yapazmışım ben...

benim geleceğim parlak sen kendini düşün dediğine göre gelecekteki planlarında ve hayatında siz olmayacaksınız sanırım ben bunu anladım:26: bence eşinize fazla sabır ve tahammül gösterdiğiniz için kendini vazgeçilmez sanıyor :31:

valla canım avatarındaki fotoseninse kurban olsun sana .. 41,5 kere maşallah sana ne kadarda güzel bi hanımsın... böylelerine dereyi görmeden paçayı sıvamak denir :52: kimbilir Allahın işi belli olmaz belki işede girmicek ne malum.. bizde çok güzel bi söz vardır SEN DOĞRU OL EĞRİ BELASINI BULUR .. ne oldum değil ne olcam denmeli... senin de elini sallasan 1500000000 ni :))

arkadaşım senin eşin için değil yanlış anlama genel konuşcam
bu tip huylu erkekler var bende hayatımda bir tane tanıdım ve şok oldum. ukala bencillik sadece kendini düşünme. o tanidiğin kişide böyle sırf kendini düşünüyor. kendisi ünüversite mezunu eşide öyle ikisininde mesleği aynı ama kendini bi övme hep diyorum ki sen kimsin nesin.senin yazını okuyunca o aklıma geldi. aynı öyle.
sana tavsiyem başta Allah yardımcın olsun. tepkisiz kal ne konuşursa konuşsun. umursamıyor gibi davran kendi çalıp kendi oynasın. o zaman kendini yer durur. valla resimde çok hoş bir bayansın o yansın derdine.

Son düzenleme:
2 üniversite bitirmişde ne olmuş adam olamadıktan sonra..
böylelerinin başına vardır bi çıkacak..
sen canını sıkma güçlü dur karşısın da...
güç demek her zaman para kariiyer değildir..
asıl güç insanın yüreğidir aklıdır...

arkadaşım senin eşin için değil yanlış anlama genel konuşcam
bu tip huylu erkekler var bende hayatımda bir tane tanıdım ve şok oldum. ukala bencillik sadece kendini düşünme. o tanidiğin kişide böyle sırf kendini düşünüyor. kendisi ünüversite mezunu eşide öyle ikisininde mesleği aynı ama kendini bi övme hep diyorum ki sen kimsin nesin.senin yazını okuyunca o aklıma geldi. aynı öyle.
sana tavsiyem başta Allah yardımcın olsun. tepkisiz kal ne konuşursa konuşsun. umursamıyor gibi davran kendi çalıp kendi oynasın. o zaman kendini yer durur. valla resimde çok hoş bir bayansın o yansın derdine. öyle adamlar dünya güzeli olsada bende sıfırlar.

adam kopmuş artık...
korkmaya başladım ciddi ciddi...

teşekkür ederim....
defalarca kurtardım bu evliliği hep alttan alınca böyle oldu sanırım...
bende çalışıyorum...
kızkardeşine ev aldılar kredilerini ödüyoruz...
para delisi olmuş adam...
durumumuzda kötü değil çok şükür...
bianda adam kafdağında buldu kendini...
bide girse başlasa orda kimbilir neler olacak..
hemen kendine 2 milyarlık telefonlar bakmalar..
spora bilmemneye yazılmaya çalışmalar..
beni beğenmiyo artık...

eşler arasında olmaması gereken şeyler ama illa biri beğenmeyecekse beğenmemesi gereken yüzde yüz sensin o değil...

güzel aklı başında eli ekmek tutan birisin... çekilecek kahır değilmiş eşininki bunca şeye rağmen hala yanındaysan hala cabalıyosan eşini gercekten çok seviyor olmalısın, keşke o da birazcık layık olabilseymiş :50:

evlilikte saygı bitince geriye ne kalır ki? eşin olacak adamın saygısı kalmamıs sana da evliliginize de sadece bu değil sanırım sorunun genelde eşinin karekterinden şikayet ediordun cunku gordugum kadarıyla

yerinde olsam cekemezdim heralde, basar giderdim kendi arkadaslarımla tatile falan ona da haber vermezdim sorarsa da istemiodun ya beni derdim, gerisini kendi düşünürdü artık

haketmiş :47:

2 üniversite bitirmişde ne olmuş adam olamadıktan sonra..
böylelerinin başına vardır bi çıkacak..
sen canını sıkma güçlü dur karşısın da...
güç demek her zaman para kariiyer değildir..
asıl güç insanın yüreğidir aklıdır...

galiba gözden çıkardı beni ama pişman olmaktan korkuyor..
hani kendi bıkıp gitsin hesabı...

bugün terfi aldım zaten iş yerimde..
hem birimin değişti fln...
aradım...
bozuldu nedense...
daha önceden baskı yapardı bana değiştir bölümünü rahat değilsin yorukuyorsun diye..
şimdi ne olduysa ay ne terfisi sürmüşler seni fln demeye başladı...

öncelikle terfi etmenize çok sevindim,tebrikler..eşinize kapak olmuş ama anlamamzlığa vurmuş..yazık eşiniz tam rüştünü göstermek üzereyken akandenizcim yapılır mı bu terfiler falan :1: :1:..eşinizin tavrı birde bana geçenlerde kendisini çok üstün gören herkese neredeyse hepimizi mal ve özürlü yapan birisni hatırlattı.ne diyim Allah ıslah etsin...

-okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır
-okuduğu ile amel etmeyenler kitap yüklü eşeklere benzerler
niyeyse bu güzel sözler geldi aklıma:ssz:

valla kızlar düşünüp düşünüp içinden çıkamadım durumun...
bi de sizlere danışmak istedim...
eşim gümrük müşavir yardımcısı...
iş yerinden memnun değildi ve başka bi şirketle görüşmeye başladı..
şu andaki iş yerinde toplam 15-20 kişi flnlar..
yeni geçmek istediği yerde kalabalık bi şirket..
pozisyonu ve kazancı buradakinden daha iyi olacak gibi görünüyor şimdilik...
daha 2 ay var geçmesine ama bi anda şımardı eşim (zaten genelde her konuda şımarık ve ukaladır..herşeyi tek o bilir)
1 aydır süregelen bi sorun var evin içinde anlayamıyorum bi türlü ne yaptığımı hatamın nerde olduğunu...
sürekli bi hakaret bi beni beğenmeme kendini sürekli övme beni aşağılıyo, küçükgörüyor...
bende sinirli olduğu anlarda fazla üstüne gitmedim..
biraz daha iyi olduğu zamanlarda konuşmak istiyorum hemen sinirlenip bağırmaya başlıyor..
"seninle konuşmak istemiyorum konuşacak bişeyim yok" diyo...
dün akşamda işte "benim geleceğim parlak sen kendini düşün" diyo...
dokunmamdan bile rahatsız oluyor...
sürekli kaçıyor benden...
teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için..
ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...
kafam karışık pek ayrıntılı yazamadım..
sorarsanız aklıma gelir anlatırım ayrıntıları...

Daha açık konuşmasını isteyin.
Ne demek istiyorsa lafı dolandırmadan açık ve net bir biçimde söylesin!

Görende holding sahibi sanır.
Başlamadığı işin havasını atanada ilk kez rastlıyorum.

Sizin kendinize olan güveninizi zedelemesine izin vermeyin, gayet hoş
tatlı bir insansınız. Umarım yakın zamanda hatasını anlar ve telafi eder.

eşler arasında olmaması gereken şeyler ama illa biri beğenmeyecekse beğenmemesi gereken yüzde yüz sensin o değil...

güzel aklı başında eli ekmek tutan birisin... çekilecek kahır değilmiş eşininki bunca şeye rağmen hala yanındaysan hala cabalıyosan eşini gercekten çok seviyor olmalısın, keşke o da birazcık layık olabilseymiş :50:

evlilikte saygı bitince geriye ne kalır ki? eşin olacak adamın saygısı kalmamıs sana da evliliginize de sadece bu değil sanırım sorunun genelde eşinin karekterinden şikayet ediordun cunku gordugum kadarıyla

yerinde olsam cekemezdim heralde, basar giderdim kendi arkadaslarımla tatile falan ona da haber vermezdim sorarsa da istemiodun ya beni derdim, gerisini kendi düşünürdü artık

haketmiş :47:

çok düşündüm gitmeyi ama pişman olmaktan korkuyorum..
hani başka yapabileceğim bişey kaldımı diye düşünüyorum bu evliliği kurtarmak için...
ben herşeyi yaptımda olmadı demem lazım sanırım...
ama düşünüyorumda yapacak başka bişey gelmiyo aklıma...

tatlım karıştırıyorsun sanırım...
kaynanam yok benim...

ayy çok özür dilerim gerçekten de karıştırdım kusura bakma canım
eşin 2 üniversite bitirmiş sanırım bunun üniversiteyle okumakla alakası yok
ben doktor olupda iki kelimeyi biraraya getiremeyen insanlar tanıyorum
inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz

Back
X