eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

Tatlım al karşına dinlese de dinlemese de konuş. Kendini ispatlama çabalarında şuanda. Sen sakın gözünde büyütme. Geçici bu durumlar kısa bir süre devam edecek. Ama konuş ve kendine gelemsini sağla.

Bir daha sana dokunmayacağım. Senin geleceğin parlak ya bende zavallıyım zaten falan de. Sana dokunmaya bile hakkım yok zaten gibisnden konuş biraz. bu tavrını kesinlikle sevmediğini de söyle.!

Allah kolaylık versin cnm sana

bugün terfi aldım zaten iş yerimde..
hem birimin değişti fln...
aradım...
bozuldu nedense...
daha önceden baskı yapardı bana değiştir bölümünü rahat değilsin yorukuyorsun diye..
şimdi ne olduysa ay ne terfisi sürmüşler seni fln demeye başladı...

Tebrikler.
Ne güzel olmuş bu olayın üzerine.
Bunu okuyunca aklıma başka bir fikir geldi.
Siz, sizinle bu şekilde konuşunca, yani kendini övünce siz de onunla birlikte övün. Sıradan ama.
Senin de geleceğin parlak gerçekten falan deyip hafif alayvari konuşsanız ne yapar.
Ben de bu ufak tefek terfilerle idare edeyim bari falan gibi...
Acaba utanır mı?

resimlerinizi görmüştüm...

bir kere yanlış anlamazsan eğer, sen eşine göre çok daha güzelsin, böle bir kız bu adamı nasıl almış demiştim görünce ( her ne kadar bu lafa sinir olsam da elimde olmadan demiştim yani düşün)

yorumlarını biliyorum az çok, güçlü bir bayana benziyorsun...

geri kalan kısımlarını bilemem hayatınızın ama burdan baktıgımda eşinin aşağılık kompleksi olduğunu söyleyebilirim ancak

kendisinin geri planda kaldıgının farkında, seni için için hep kıskanmış belli ki, aslında çiftler arasında böyle şeyler olmaması gerekirken o içten içe kendini hep ezik hissetmiş

şimdi fırsatını bulunca da egosunu tatmin etmeye kendince kendisini aslında ezik olmadığına inandırmaya çalışıyo

dediğim gibi bilemem hayatınızın ileri boyutunu ama dışardan görerek bunlar geldi aklıma direk...

zayıf bir karekteri varmış eşinin ve ne yazık ki bunun çözümü henüz bulunamadı... karekter düzeltici bulan varsa bana da haber versin zira çevremde bölesi çok :47:

teşekkür ederim....
defalarca kurtardım bu evliliği hep alttan alınca böyle oldu sanırım...
bende çalışıyorum...
kızkardeşine ev aldılar kredilerini ödüyoruz...
para delisi olmuş adam...
durumumuzda kötü değil çok şükür...
bianda adam kafdağında buldu kendini...
bide girse başlasa orda kimbilir neler olacak..
hemen kendine 2 milyarlık telefonlar bakmalar..
spora bilmemneye yazılmaya çalışmalar..
beni beğenmiyo artık...

aradım...
bozuldu nedense...
daha önceden baskı yapardı bana değiştir bölümünü rahat değilsin yorukuyorsun diye..

Yeni çalışacağın bölüm hayırlı olsun İnşaallah, bak Allahın sopası yok onun daha iş değiştirmesine 2 ay varken sen terfini aldın bile.
Bence seni kıskanıyor, çekemiyor hayırlı olsun diyeceği yerde bozulmasından belli.

Merhaba krizantem
Senin yazılarını daha öncede okumuştum kayınvalidenle ilgili yazdıklarına da bayılmıştım valla:)
sen çalışıyormusun?
eşinle maddiyat açısından problem olmuşmuydu aranda?belki de ondan böyle davranıyordur

tatlım karıştırıyorsun sanırım...
kaynanam yok benim...

aradım...
bozuldu nedense...

Çekemiyo o seni ya.. Halbuki rakip değil eşsiniz.. :44:

Gurur yapıyo bunu, halbuki insan çok sevinir eşim terfi etti diye.. Senin daha iyi bir konumda olup yuvanızın da yaşam standartının artacağı için memnun olmalı bu duruma...

Galiba sizin ondan daha yüksek bir statü de olmanızı istemiyo ama kendi olunca da fazla havaya girip terbiyesizleşiyo.. Tuhaf

Tatlım al karşına dinlese de dinlemese de konuş. Kendini ispatlama çabalarında şuanda. Sen sakın gözünde büyütme. Geçici bu durumlar kısa bir süre devam edecek. Ama konuş ve kendine gelemsini sağla.

Bir daha sana dokunmayacağım. Senin geleceğin parlak ya bende zavallıyım zaten falan de. Sana dokunmaya bile hakkım yok zaten gibisnden konuş biraz. bu tavrını kesinlikle sevmediğini de söyle.!

Allah kolaylık versin cnm sana

dün akşam aynen öyle dedim..
tınmadı bile...
"haklısın öylesin" der gibiydi...

aradım...
bozuldu nedense...

erkeğin karısının kariyerini kıskanması kadar pis bir şey yok

Tebrikler.
Ne güzel olmuş bu olayın üzerine.
Bunu okuyunca aklıma başka bir fikir geldi.
Siz, sizinle bu şekilde konuşunca, yani kendini övünce siz de onunla birlikte övün. Sıradan ama.
Senin de geleceğin parlak gerçekten falan deyip hafif alayvari konuşsanız ne yapar.
Ben de bu ufak tefek terfilerle idare edeyim bari falan gibi...
Acaba utanır mı?

valla hiç denemedim ama iyi fikir..
utanması yoktur genelde...

acaba huyu hepmi böyleydi yoksa iş yerinde yada çevredeki hatunlarmı şımartıyo beyefendiyi??

Canım resimdeki sensin sanırım afet gibi hatunsun
Bu laflara cevabını veremedin mi valla çok sinirlendim

Çekemiyo o seni ya.. Halbuki rakip değil eşsiniz.. :44:

Gurur yapıyo bunu, halbuki insan çok sevinir eşim terfi etti diye.. Senin daha iyi bir konumda olup yuvanızın da yaşam standartının artacağı için memnun olmalı bu duruma...

Galiba sizin ondan daha yüksek bir statü de olmanızı istemiyo ama kendi olunca da fazla havaya girip terbiyesizleşiyo.. Tuhaf

zaten ondan daha iyi bi konumda olamam ben..
onun kadar para kazanmama şimdilik imkan yok..
kendisi 2 üniv okumuşya sürekli bununla övünür..
ben lise mezunuyum..
kendisi çok akıllı çok zeki çok para kazanması gereken bi insanmış...

Çok ilginç,şaşırarak okudum.

Bir çiftin bu kadar birbirilerine karşı(eşiniz için diyorum) sınır çizmesi,başkalaştırması,cephe alması çok tuhaf.

Kazanç iki kişinin kazancıdır,terfi ve mutlulukta öyle.

Sizi neden karşı cephe olarak görüyor ve çingene misali nispet yapıyor anlayabilmiş değilim.

Hele size karşı üslubu çok incitici.

Ben yerinizde olsam uzman bir çift terapistine giderdim.:26:Varsa da bir gocuntusu çıkıp gitsin hayatımdan...:47:

acaba huyu hepmi böyleydi yoksa iş yerinde yada çevredeki hatunlarmı şımartıyo beyefendiyi??

yok işyerindekiler bundan yaşça çook büyük hanımlar...
erkek arkadaşları var sürekli gezdiği tozduğu içtiği fln...
onlar şımartırmı bilmem ama..
eşim her konuda böyle zaten..

sabah sabah gerim gerim gerildim vallahi...

uzun zamandan berı senı takıp edıyorum yorumların falan cok dıkkatımı cekıyordu
gayet ozguven sahıbı bır ınsansın dıkkatımı cekmıstı...
eşinin yaptıgı saygısızlıktan baska bısey degıl..
benım gelecegım parlak sen kendını dusun..???
bunları bı annene anlatsan.. anneler daha notr bı yorum yapabılır dıye dusunuyorum..

valla hiç denemedim ama iyi fikir..
utanması yoktur genelde...

Utanmasa da en azından sizin için önemli olmadığını hissedebilir.
Çünkü böyle konuştuğunda siz sinirlenirseniz amacına ulaşmış hisseder kendini.
Ama siz tepki vermezseniz umursamadığınız için bu kez o bozulur.

borç ödüyormuşsunuz ya , sen katkıda bulunuyor musun bu borca? eğer öyleyse artık kendi kazancını kendi istediğin şekilde harcamak istediğini , zaten onun da maaşı arttığı için kendi başına rahatça ödeyebileceğini söylesen ne yapar? E zaten en büyük o, şampiyon o! onun senin parana artık ihtiyacı olmamalı , öyle değil mi? ;)

mesela kendine pahalı şeyler beğen , bu ay bunu alıcam de..

Son düzenleme:
Kısa süreli bir g.t kalkması durumu. Çok geçmeden düzeleceğini düşünüyorum. Ama kulandığı kelimeler konusunda uyar eşini. "sen kendini düşün" falan ne demek :47:

Canım resimdeki sensin sanırım afet gibi hatunsun
Bu laflara cevabını veremedin mi valla çok sinirlendim

teşekkür ederim..
resimdeki benim evet...
beğenmiyor artık beni...
en neşeli anını yakalayıp konuşmaya çalışıyorum..
bi bakıyorum ki.."git denizzzzzz.....çekil yanımdan ,sıkıldım ,konuşmak istemiyorum yeter" fln diye bağırıyor..

Back
X