- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
arkadasım fotodakı sensen,esın fıstık gıbı esıne ne bıcım hakaretler etmıs yahu,
benım gelecegım parlak sen kendını dusun ne demek cok ayıp !
yanı bıreysel dusunuyor adam sen ne yaparsan yap
sen ne ıs yapıyorsun arkadasım bı meslegın varmı?
cocuk fılan ?
Yemek bölümünde ki bir tarif için girdim güya,
el alışkanlığı bi bakayım dedim.Hırsımdan duramadım yazmadan.
Yorumlarından tanıdığım,beğendiğim ve çok aklı başında bulduğum bir üyesin.
Ama ben o kadar aklı başında,sakin yorum yapamıycam bu konuya.
Tamam senin eşin,hayat arkadaşın ama bu adam hiç mi aynaya bakmıyor ya?
Hayır bakıyorsa da bizim görmediğimiz ne görüyor acaba yansımasında?
Cidden merak ettim,sen prenses gibisin ama kusura bakma jet-fadıl tipli eşinle hiiiiç yakışmıyorsun.
İsteyen kızabilir,eleştirebilir ama gerçek değişmez.Görünen ortada.
Herkes top-model görselliğin de olmak zorunda değil ama herkes kendini,haddini bilmek zorunda.
Eşin haddini çok aşmış.Lütfen üstüne düşme,daha fazla egosunun şişmesine destek verme.
Komplekslerinden arınırsa ne âlâ ama arınamaz da daha fazla çirkinleşirse de çok ciddi söylüyorum kapıyı göster.
Ayrıca İnşallah Allahım o işe giremesin,
hatta başlayamama sebebi de''üzgünüz ama aradığımız kriterlere uygun değilsiniz,lâkin cv niz başvuru havuzumuzda beklemeye alınmıştır,uygun pozisyon bulunduğunda irtibata geçilecektir''gibi bir cevap alsın inşallah.
Çok yürekten diledim
temiz kalpli olduğumu düşünüyorum,Allah kabul etsin,dinimiz amiiin
Resimlere bende baktım, insanları görünüşüne göre ayırmayı sevmiyorum ama eşin senin yanında çok sönük. Sen onu sevip evlenmişsin ama o sanırım bunun farkında olmayarak komplekslerine yenilmiş. Erkekler böyle sevmiyorlar iyiyi ve başarılıyı. Bunu onunla açıkça konuşmalısın bence, sonuçta evlisiniz arada böyle rekabetler olmamalı, ortak hayatınız için çalışıyorsunuz.
Canımm baştan sona yazdıklarını okudum bundan 2 ay öncesine kadar eşimden aynı tepkileri alıyordum seni istemiyorum seni sevmiyorum git başımdan kırmalar dökmeler bana vurmadı ama defalarca yürümeye kalkmıştı... sonra da senin yaşadıklarının çoğunun aynısını yaşadım.. ve öğrendimki aldatılıyormuşum.. alkolde vardı aynı şekilde.. aldatıldığımı öğrendiiğim gün tüm eşyamı çeyizimi toparladım annemlere gittim ertesi gün davamı açtım 16 temmuzda boşanıyorum inşallahhh kurtuluyorum hayatını onun için harcamaya değmez çok hoş bakımı bir bayansın gereksiz insanlar hayatında olmasın çalışıyorsunda ayaklarının üzerinde duruyorsun sonuçta..
canım cok uzuldumkimsenişn gunahını almak istemem fakat soylediğin hersey esinin seni aldattıgnı dusunduruyor buradaki herkese!!bazımız uzulme diye dile getiremiyoruz sadece..yoksa herkesin dusuncesi aynı..uzgunum canım..telefonlarına bak gizli gizli ama o gormeden...eger hiç mesaj yoksa butun delileri temizliyor suphelen derim sana!! ama bunu da yapmaya gerek var mı bilmiyorum!! sen yeteri kadar yıpranmıssın canım bence daha fazlasına izin verme!! ansızın cek git yaarı yolda bırak onu..essekten dusmus karpuza donsun ki anlasın..tabii anlayacak kafa varsa..haa o zaman 2 unv.onu kurtarır mı bilemiyorum..ne de olsa okumak cahilliği alır esseklik baki kalır!!
canım benim, senin msj larını gördüğümde maşallah ne güzel bayan derdim, ama eşin hazmedememiş sanırım, Allah ona vermeyince senin güzelliğin ağır gelmiş kusura bakma
senin ilginden şımarmış beyimiz, noldum delisi olmuş deyim yerindeyse
çok afedersin ama özel hayatınız nasıl, hani salonda yatıyor, beni itiyor falan demişsinde:26:
eğer özel hayatta yoksa burnuma pis kokular gelecek:26:
CANIM BENIM INAN DUNYADA OLMUCAK SEY YOK YETERKI ISTE ALLAHTAN DILE NEDEN OLMASIN ALKOLI BIRAKSIN NEFRET EDIYORUM ERKEKLERDEN HELEDE ALKOL ALAN ERKEKLERDEN CANIM YA KIYAMAM BEN SANA YA KORKUYOSUN SANA BISEY SOLUYEYIMMI ESIN BENIM GELECEGIM PARLAK SEN KENDINE BAK DEMESININ ALTINDA ASSALIK KOMPLEKSI YATIYOR KENDINI COK ÖVEN INSANLAR ASLINDA KENDI ICLERINDE COK EZIKTIR OYUZDEN SUREKLI KENDINI BASKALARINA DEGERLI GOSTERME CABALARINDADIRCANIM TAŞ GIBI HATUNSUN ESININ KARSISINDA EZILIP BUKULME YA COK UZULDUM DURUMUNA BIR INSAN KOCASINDAN KORKARMI YA SENI COK URKUTMUS BU HERIF YAZIKLAR OLSUN E SEN BOLE ALTTAN ALDIGIN SURECE BU ADAM DEGISMEZKI BISEY SORUCAM PEKI CINSEL HAYATINIZ NASIL SOGUK BIR TIP DIYOSUN YA ONDAN MERAK ETTIM CVP VERMEK ZORUNDA DEGILSIN
geçmiş olsun öncelikle.. ben bişe sormak istiyorum. eşinizle nasıl tanıştınız ? ne kdar görüşüp nasıl evlendiniz ? ve bu tarz hareketleri daha evveldende varmıydı ? yine sizi küçümseyip kırıyormuydu böyle..yoksa ciddi bir değişim mi yaşadı ? ben bunları merak ettim :44:
canım benim, allah en yakın zamanda en hayırlısını versin sana. biliyorum ki eşin Allah tarafından bir şekilde hatasını anlayacak. eşim işten çıkarılırken müdür pozisyonundan hızla düştüğümüzde kendi kendime sordum acaba kibir mi yaptım diye. o göz göre göre abarta abarta yapıyor..hayatta her şey bitebiliyor da bir siz kalıyorsunuz birbirinize , bunu gördüm ben...sabret geçecek canım . unutma bana fatiha hediye ettiğin günden beri senin için dua eden biri var.
teşekkür ederim...
salonda uyuyor gece 3 e kadar gln sonra kalkıp geliyo canım...
pis koku ben almadım nedense...
tabi olabilir ama hiç hissetmedim...
zaten şımarık ve ukalaydı artık iyice abarttı..
bide ilgisizlik eklendi üstüne...
Cevap bile verme. Sende ona inat sac rengini degistir daha bir degisik ol , iyice gozune batsin. Umursama ki ,umursayacak duruma gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?