eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

esin kompleksli bu belli...

aklima geldi..doktor bir arkadasim vardi o da bir muhendisle evlenmisti saniyorum. en azindan kocasinin isi ve egitimide iyiydi, ama kiz doktor diye altinda ezim ezim ezildi.
bu kizi alirken bilmiyormuydu bunu? bal gibide biliyordu, ama evlenince kompleks yapti herhalde. sonuc; 1 sene sonra ayrildilar ve arkadasim hic pisman degil.

buarada bu bahsettigim adamin baska baska garip huylarida vardi, bu da onlardan bir tanesiydi.

Ayrıl diyen arkadaşlar neden ayrılması gerektiği konusunda gerçekçi gerekçeler göstersinler.
Sadece kompleksleri olan bir adam.
Eşi azıcık tavır değiştirdi diye şaşıran.
Azıcık da olsa tolere etmeye çalışan bir adam.
Evlilik nasıl kurtarılabilir, bu problem nasıl düzeltilebilir önce bu konuşulsa daha iyi olmaz mı?
Kolay değil öyle boşanmak hemen.

walla konuyu okuyunca yazmadan edemedim.. 31 yaşındayım ve 18 yaşından beri dışarıdayım. kız arkadaşlarımdan çok, erkek arkadaşlarım olmuştur. kısa ilişkim olmadı hepsi neredeyse 3 sene kadar sürdü ve tüm bunların sonunda gözlemlediğim bir şey var; bir arkadaşım ''erkeğin kalbine giden yol onun egosundan geçer'' demişti. Aslında hep erkeği pohpohlıcaksın anlamında söylemişti. dediğim gibi gözlemlerim bu sözü kesinlikle onaylıyor fakat ters bir şekilde. bir erkeğe ne kadar az değer verirseniz o kadar değerli oluyor. yaşadığım ilişkilerdeki tipler birbirinden tamamen farklı tiplerdi ve tek ortak noktaları buydu.. hepsi kendini inanılmaz değerli, inanılmaz yakışıklı ve inanılmaz bilmemne buluyordu (normal arkadaşlarım da dahil). bence erkeklerde klasik bir aynaya bakma problemi var.
o yüzden arada sırada o aynayı, aynı senin yaptığın gibi göstermek lazım. sadece suratlarına değil ama tümden bakabilecekleri şekilde. karşılarında onları umursamayan ya da az umursayan birisi görünce pusulaları şaşıyor ve salağa dönüşüyorlar. o yüzden burnumuzu kaf dağına dogru dikmek lazım, bu net.
hepsi ayrı bi salak bu erkeklerin (iyiler kaideyi bozmaz). Örneğin eşim dünya tatlısıdır ama o da böyle :)
sana diyeceğim tek sey, dön bir aynaya bak bir de ona bak.. sonra da değerini biç ve ona göre ezdir kendiniz. sen de ana kuzususun kimsenin seni böyle üzmeye hakkı yok. ama asıl öenmlisi senin kendini bu şekilde ezdirmeye küçük göstermeye hakkın yok. bagır çağır kavga et demiorum kaldı ki o tarz bi insan değilsin belli.
ama tavrını koy, değerini göster ki yapmaya başlamışsın süpersin. asla çabucak barışma..

walla konuyu okuyunca yazmadan edemedim.. 31 yaşındayım ve 18 yaşından beri dışarıdayım. kız arkadaşlarımdan çok, erkek arkadaşlarım olmuştur. kısa ilişkim olmadı hepsi neredeyse 3 sene kadar sürdü ve tüm bunların sonunda gözlemlediğim bir şey var; bir arkadaşım ''erkeğin kalbine giden yol onun egosundan geçer'' demişti. Aslında hep erkeği pohpohlıcaksın anlamında söylemişti. dediğim gibi gözlemlerim bu sözü kesinlikle onaylıyor fakat ters bir şekilde. bir erkeğe ne kadar az değer verirseniz o kadar değerli oluyor. yaşadığım ilişkilerdeki tipler birbirinden tamamen farklı tiplerdi ve tek ortak noktaları buydu.. hepsi kendini inanılmaz değerli, inanılmaz yakışıklı ve inanılmaz bilmemne buluyordu (normal arkadaşlarım da dahil). bence erkeklerde klasik bir aynaya bakma problemi var.
o yüzden arada sırada o aynayı, aynı senin yaptığın gibi göstermek lazım. sadece suratlarına değil ama tümden bakabilecekleri şekilde. karşılarında onları umursamayan ya da az umursayan birisi görünce pusulaları şaşıyor ve salağa dönüşüyorlar. o yüzden burnumuzu kaf dağına dogru dikmek lazım, bu net.
hepsi ayrı bi salak bu erkeklerin (iyiler kaideyi bozmaz). Örneğin eşim dünya tatlısıdır ama o da böyle :)
sana diyeceğim tek sey, dön bir aynaya bak bir de ona bak.. sonra da değerini biç ve ona göre ezdir kendiniz. sen de ana kuzususun kimsenin seni böyle üzmeye hakkı yok. ama asıl öenmlisi senin kendini bu şekilde ezdirmeye küçük göstermeye hakkın yok. bagır çağır kavga et demiorum kaldı ki o tarz bi insan değilsin belli.
ama tavrını koy, değerini göster ki yapmaya başlamışsın süpersin. asla çabucak barışma..

teşekkür ederim yorumun için....
evet erkekler aynı genelde...
bende ezdirmicem artık kendimi...
onun gibi kaba duyarsız ne yazıkki olamam ama anlamasını sağlayabilirim...
daha ilk günden biraz anladı yaklaşmaya fln çalıştı..
kolumu çekiyo...
masayı fln topladı..
yemeğe yardım etmeye çalıştı..
yanından geçiyorum şortumu tutuyo geçmeme izin vermiyo fln..
çok şükür uzun zamandır ilk kez yüzüme baktı konuşurken..
dediğim gibi şaşırdı bu halime ama anlamadı..
az önce aradı beni "nasılsın hanımefendi..." fln diyo...
niye bu gün onu aramamışım fln...
bende valla çok yoğunum dedim...
bozuldu çünkü onun lafıdır yoğunum....
uzattıkça uzatıyo telefonda yok ne yemek var bugün sizin işyerinde bizim yemekler hiç güzel değil...
gereksiz gereksiz anlatıyo...

akşam hiiiiiç yaklaşmadım ona....
gittim ojelerimi sürdüm saçlarımla uğraştım oturdum tv izledim diğer koltukta...
yemektede hiç konumamıştım zaten...
biraz döndü etrafımda kolumu fln çekiyo ben yemek yaparken girmiş mutfağa şunu karıştırayımmı bunu kızartayımmı..
şluna biber atimmi...
bende onun yaptığı gibi "hııı, hı hı, cıks" gibi anlamsız sesler çıkarttım...
sonra aldım kahvemi gittim balkonda bi güzel içtim sigaramla...
çok döndü durdu ama yüz bulamadı..

kolumu çekiyo...
masayı fln topladı..
uzattıkça uzatıyo telefonda yok ne yemek var bugün sizin işyerinde bizim yemekler hiç güzel değil...

sen bu yolda devam et....

kolumu çekiyo...
masayı fln topladı..

Evet onlar karmasik yaratiklar degil aslinda cok basitler. Resimlerini gordum hepsi cok hos. Senden iyisini bulamaz emin ol. Kafasi nerelerdeyse artik. Sen bu sekil devam et.

Süpersin
bak bu bile bi işaret nasıl devam etmen gerektiği konusunda
ve kesinlikle bu tavrını dönemlik olarak düşünme
hayatın boyunca böyle ol
sen onun peşinde koşacağına bırak o senin peşinde koşsun

devam et sen bu yolda en iyi yolu seçmişsin canım benim yıldır onu kalkan yerini indirmesini bil ezdirme kendini

inşallah anlar kızlar...
devam edicem ben buna..
düzelsede artık ona fazla yüz vermek yok...
çok çok teşekkür valla hepinize...
okudunuz yorumladınız derdimi..
allah razı olsun hepinizden...

Bende konuyu baştan sona kadar okudum,en başta çok üzülmüştüm ama eşiniz yavaş yavaş düzelme sinyalleri vermeye başlamış,sevindim buna..
İnşallah her şey düzelir,yoluna girer..
Allah yardımcınız olsun..

Bende konuyu baştan sona kadar okudum,en başta çok üzülmüştüm ama eşiniz yavaş yavaş düzelme sinyalleri vermeye başlamış,sevindim buna..
İnşallah her şey düzelir,yoluna girer..
Allah yardımcınız olsun..

inşallah canım...
çok çok teşekkür ederim...

inşallah anlar kızlar...
devam edicem ben buna..
düzelsede artık ona fazla yüz vermek yok...
çok çok teşekkür valla hepinize...
okudunuz yorumladınız derdimi..
allah razı olsun hepinizden...

devam et ama fazla da dozunu kaçırma derim ben, çünkü sırf senin tavrından değil söylediği sözlerin yanlış olduğunun farkında olduğundan biraz da bu yakınlaşma tavrı. Yani sen de soğuk davranınca seni kırdığını anlamış bence, telefonda arayıp muhabbeti uzatmak istemesinden belli.
Bakalım zaman gösterecek, hakkında hayırlısı.

diğer konularda yaptığın yorumları hep beğenirim. aklı başında bir hanım olduğun belli.

eşin ayıp etmiş, ama eminim elindeki altın gibi hanımın kıymetini kısa zamanda öğrenir.

dilerim bu öğrenme süreci fazla sancılı olmasın. unutma sen ÖNEMLİSİN.

Canım dünden beri konunu okuyorum.
Tüm yorumları tek tek okudum (36 sayfa
zor oldu biraz ;) )

Bak canım, benim erkek kardeşimde boğa burcu..
En belirgin özelliği, güzelliğe önem vermesi,
kadının güzel olması, olmazsa olmazıdır,
boğa erkeklerinin,
Çok güzel bir hanımsın, daha da güzelleş
ve görmek istediği olsun.
Boğa erkekleri güzellikten asla vazgeçemezler.Korkma eşin senden
kolay kolay ayrılamaz..
Seni kaybetmemek için 180 derece bile dönebilir ;)

Konunun başlarında, üzülüyordum
ama iyiki sabırla sonuna kadar okudum
ve doğru yolda ilerlediğini gördüm de
üzüntüm yerini sevince bıraktı..

Aynen devam.. dozunu sen ayarlarsın,
çünkü zeki bir kızsın..

Sen bununda üstesinden gelirsin..

Benim ilk evliliğimde dermeee çatmaaa,
kırık dökük, zorla ayakta duran bir yuvam
vardı.. Ama o kadar kötü olmasına rağmen
o yuva yıkılırken bile çok zor zamanlar geçirdim.. Ki eşimi artık sevmememe rağmen.
Yani diyeceğim o ki; yıkmak o kadar basit değil..
Sana ayrıl diyen arkadaşların, bunu nasıl
bu kadar rahat söyleyebildiklerini anlayamıyorum..
Zaten sende bu evliliği sonuna kadar
götürebileceğini söylüyorsun, o yüzden
sana diren, mücadele et dememe
gerek yok..Sen ne yapacağını çok iyi
biliyorsun, çünkü güclüsün..

Sen bu adamı yola getirirsin..Başlamışsın
bile.. Ve ben çok sevindim..

Dualarım seninle canım..

ALLAH'A emanet ol..

canım eğer resimdeki sen isen, eşin kusura bakmasın ö..üz bi adammış yani... çok tatlı bi bayanasın...bence eşin kendi geleceğini düşünsün...senin geleceğin daha parlak... :) boşver üzülme....kokusu çıkar yakında şayet varsa bişey....eğer yoksa öyle bişey geçici olarak oğlumuzun burnu kalkmış :) merak etme ne burunlar sürtülür zamanla sen rahat ol canım...:)

Back
X