eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

evet ayrılmaya gönlü yok canım...
ben nelerimi değiştirdim onun için o da hep bunu söyle bana çok değiştin benim için bu kadarını tahmin edemezdim der...
o da bi zahmet değişsin....
genelde hep ben geri adım atardım..
ilk kez duydum hatasını kabul edip değişeceğini düzelteceğini söylediğini...
inşallah sözünde durabilir...

Umarın sözünü tutar.Mutlu olursunuz :16: İnsanlar mutluluğun kolay elde edilmediğini ve çok değerli olduğunu anlasa, her şey çok daha güzel olur.

AH AH aynı olay basımdan gectı soyle dıyım sana o senı delırtcene sen onu delırt
yapman gereken bır kendıne ıyı bak 2 vazla umursama konussun o sende ona oyle bır bakkı ezıksın gıbı 3
kendıne bak makjas gıyın kusan carsıya cık eve gelınce gorduklerını anlat su vardı bu vardı 4 arkadaslarınla vazla zaman gecır
5 sakın ol ama sınırlenmedem takmadan kavga etmedem sen onu yola getır benı esımde aynı seyı yapmıstı suan bolge sefı sorumlusu
kazancı gayet ıyı bırdee benım aıem baktıgı halde kıcı havvaya kalkmıstı gıyıneler falan senle konuscak bırseyı yok demeler
pıscoojim bozuldu aılesıylede sorunlarımız oldugu ıcın yuklendıkcee guklenıyodu bende naptı hop sac rengımı degırırdım oh
kremler parfumler carsı gezmeler dekolte aldım bır baktımkuyruk olldu pesımde para harca yanı allah kolaylık versın zamanla olur

canım benim yaaa şimdi gördüm konunu Alah yardımcın olsun.bütün yorumları okuyamadım cok hızlı ilerlemiş inş. işine yaran şeyleri yazmıslardır arkadaslar.söyleyecek bişey bulamıyorum inş. hersey gönlünce olur

az önce yine aradı..
bu sefer artık konuştum açık açık...
"sen görmüyomusun benim halimi ne yaptım sana kalbinimi kırdım, dışardan lafmı getirdim ne bu halin" dedim..
"öncesinden geçtim artık şu son 2 haftaya bi bak dedim...akşamları ne yapıyosun halinin farkındamısın bi düşün ben nasıl davranıyorum sen nasıl davranıyosun.." dedim
o da "işte geliyorum eve yemeğimi yiyorum sonra yatıyorum "diyo...
"eeee ben naapıyorum buarada..." dedim...
"sende kuruyosun topluyosun temizliyosun fln" diyo...
"yaaaaaa sen iyimisin ben hazırlamasında kumasında toplamasındamıyım olayın.ben bunları zaten yapıyodum" dedim...
"bak tükettin artık beni uzaklaşıyorum senden beni itiyosun hakaret ediyosun nerdeyse ben sana destek olmaya çalışırken sen kaçıyosun" dedim...
"bende sana destek oluyorum" dedi..
"ne zaman oldun dedim...
sabah konuştuğumuzda takma kafana demişyaaaaa...
desteğide bu...
tamam dedim bende çok teşekkür ederim desteğin için şuandan itibaren bende takmıyorum dedim..
kapattım yüzüne...
bu ne yaaaaaaaaaaa

ay gıcık oldum resmen.

Yazılan tüm yorumları biraz üstten okudum.
Ben hep psikolojik yaklaşıyorum olaylara malesef :)
Yapılan yorumlar siz güzelsiniz eşiniz değil yönünde
Sizin böyle bir takıntınız yok belli bu tartışılmaz ki bi evlilik yapmışsınız ve evliliği kurtarma çabasındasınız.
Fakat bu yorumlar mutlaka ki onun da kulağına gidiyordur.
Sizinle flört aşamasında seni tabiri caizse tavamış olmak onun egosunu tatmin eden bir duyguydu
Baskın olmaya geçmesi için daha çookk zaman vardı....

Derken aşık oldunuz sevdini evlendiniz.. O bu yorumları ve kendini yakıştıramama eziklik duygusunu yaşamaya başladı
Senin sevgini denemek istedi sürekli istediği kıyafetle belki işlerini yaptırarak ağır şeyler yaparak kızarsam çeker gider mi diyerek
Aşk testlerini yapıp kendini mutlu edecekti..Ve bunu abartmış durumda
Ama sen evliliğini kurtarmak,iyi anlaşmak,onu mutlu etmek adına hep alttan alıp
haksız bile olsan konuşmaya çalışan taraf oldun,yaklaşan taraf oldun,
çekip gittin ertesi gün geldin gidemeyecek taraf oldun...

Güçlü deniz gitti...Eziklik duygusunu atabileceği tek şey para ve kariyerdi ona göre..
İşini de buldu ..sonradan gördü...parasıda olucak... sende zaten bişey değilsin yani
altı üstü güzelsin ne var bi sürü güzel kız var bende daha iyisini bulurdum havasına fazlacaaaa girmiş...

Çok kritik bi dönem.. gidersen peşinden gelmeyebilir...
O konuşmak istemediği sürece konuşalım sorunları açığa kavuşturalım deme
Ama bunu yaparken trip atma da biraz serbest bırak..fakat surat asmadan

Hoşgeldin tv de şu var fln gibi magazinden komşudan yemekten iş ve evliliğiniz dışındaki herşeyden bahsedebilirsin

Çünkü onun şikayete değil senin tarafından övülmeye ihtiyacı var..Övsen bile içten olduğuna inamıyooo

Biraz zamana bırak bence..

Son düzenleme:
Vallahi ben hep diyorum güzelin bahtı yok diye ya..:ssz:
Adama bak işe girmeden havalara girmiş ettiği laflara bak yaa ayyy sinir oldum yaa!
Kavga anında dese sinirle diyor diycem durduk yere kurulacak cümle mi bunlar..
Evlenene kadar ayaklarda paspas olan adamlar bunlar bir de alacan eline oklavayı:19:

akşam hiiiiiç yaklaşmadım ona....
Gittim ojelerimi sürdüm saçlarımla uğraştım oturdum tv izledim diğer koltukta...
Yemektede hiç konumamıştım zaten...
Biraz döndü etrafımda kolumu fln çekiyo ben yemek yaparken girmiş mutfağa şunu karıştırayımmı bunu kızartayımmı..
şluna biber atimmi...
Bende onun yaptığı gibi "hııı, hı hı, cıks" gibi anlamsız sesler çıkarttım...
Sonra aldım kahvemi gittim balkonda bi güzel içtim sigaramla...
çok döndü durdu ama yüz bulamadı..

canısı ben sana nedemıstım bak gordun mu:34:bırazda o kossun pesınden

Canım 3gundur felan gıremedım ama aklım sendeydı gelısmeler benı sevındırdı sakın gerı adım atma :20:valla gerı cekme bende cooooook ıse yaradı zaman zaman gene yaptıgım anlar oluyor sen esını adam edersın sadece onun sana verdıgı kadar deger ver cocugumus gıbı davranma bende oyleydı cocugum gıbı severdım ama usumesın aman hasta olmasın ınanırmısın bır kere merdıvenlerden dustu dunya basıma yıkılmıstı o seslerı duydum bır fırladım evden annenın evladına bısey oldumu yuregı hoplarya aynı ole oldu ama kocalara anne olmamak lazımmıs cooooooooooooook sımarıyolar cok bız umarım esını yola getırırsın bak hazır hatasını anlamısken alkolu bırakmasını ıstedıgınıde sole fırsat bu fırsat :31:ozel gunlerde olabılır ama alkolık gıbıde ole sureklı ıcmesın ne hakkı var senı ıcıp ıcıp uzmeye :19:senden ayrılabılırım sınyallerını vermeye aynen devem topqarlasın kendını senı esır olarak almadı sen karısısın aksam eve gelıyomusta sen yemek hazırlıyomussun kaldırıyomussun bumudur hayat? Kadın yemek yasın ev temızlesın oda keyıf yapsın bumudur yanı duygusuz odunlar bı yanına otursun bır halını hatrını sorsun bır yuzune baksın bır sarılsın ama bu okuzler ne anlar:19:canım ben sana bır tavsıyede daha bulunucam cınsellık konusunda kadın erkek her ıstedıgınıde hemen kabul etmemelı kendını ozletmelı ınan cok degerlı oluyosun zaman tersıne donmus eskıden erkekler ıster kadınlar ıstemezmıs sımdı kadınlar ıstıyo erkekler ıstemıyo kımse bu hatayı yapmasın ılk adımı atan sureklı sız olmayın cazıbenız kalmaz kendılerını bırsey sanıyolar sonra bu kadın bana oluyo dıye bıryerlerı kalkıyo erkek mılletı cantada keklık olarak gordugu kadının degerını asla bılmez bunu kafamıza sokalım bunlar kovalamaya endekslılermıs evlenınce erkekler neden aldatma olaylarına gırıyomus bılıyomusunuz evdekı esını elede ettıgı ıcı kovalama ıcgudulerınden arayıslara gırıyolarmıs :27:

Karşı tarafın yararttığı sorunları kadınların çözmek için harap olmasını anlamıyorum. Çok bile ugrasmıssın, dil dökmüşsün. Egosunu, düşüncelerini, davranıslarını istediği gibi devam ettirsin o. Biraz sen çek kendini. Artık ugrasmadıgını. Davranıslarıyla seni kendinden uzaklastırdıgını görsün. Sinirli bakma ama. Yorgun ve üzgün bak. Mutsuz oldugunu belli et. Hep gözünün önünde ol. Ama aranıza biraz mesafe koy. Yeter artık bu erkeklerin saçma psikolojilerinden bıktık.

Unutma ne olursa olsun ortada çocuk yoksa senin mutlulugundan önemli başka birşey olamaz. Haketmediğin kelimeleri duymak zorunda değilsin. Evlilik dediğin ne olursa olsun katlanmak degıldır. Kımsenın kımseyı cekmek gibi bir zorunlulugu da yok! :47:

buradaki yorumların çoğu senin kendini geri çekmen, ona aynı şekilde trip atıp burnunu sürttürmen yönünde olmuş. ben buna katılmıyorum açıkçası. bu sorunu daha da büyütmekten öteye gidemez bana göre. eşinin senin güzelliğinin altında ezildiği açık, belki sana anlatamadığı, açıkça ifade edemediği bazı problemleri de olabilir. sonuçta sana karşı böyle agresif davranmasının sebebi senin ağırlığın altında ezilmesi, kendisindeki bazı sorunları veya eksiklikleri örtmeye çalışması olduğuna göre senin ona trip atman işleri daha da çıkmaza sokacaktır. evet belki başta şaşıracak, her zaman alttan alan kadın şimdi neden böyle yapıyor dye düşünecektir, ki şu anda şaşırmış bence. ama daha sonra senden iyice uzaklaşmaya başlayacak, belki de kendisini öven, çok beğenen ,belki de senden daha az güzel olan bir kadınla avunmaya çalışacaktır kendisini onarmak için. çnkü ne yazık ki erkeklerin egosu gereğinden fazla yksek olabiliyor. bilerek veya bilmeyerek kadınlar bunu zedeleyebilir, senin burda yaptıın hiçbirşey yok. sadece güzelliğin bile buna sebep olmş gibi duruyor.

bence senin yapman gereken şey biraz daha güçlü olmak. birkaç günlk ayrılık iyiolabilir, o arada kafanı topla.git gel, hiçbir şey olmamış gibi davran.soğuk olma. ona işiyle ilgli sorular sor, sen de kendi işinle ilgili şeyleri paylaş. devamlı "biz" vurgusu yap ,bizim geleceğimiz, bizim planlarımız, bizm sevgimiz, bizim evliliğimiz..adamn ihtiyacı olan şey o bence. belki de sen de farkında olmadan onu takdir etmeyi, övmeyi bıraktın. o da sırf o yzden senin yapmadığın şeyi kendi kendisini överek abartarak yapıyor. onu sevdiğini, özlediğini belli et. fakat dozunda, ztn hali hazırda kalkmş ola bir taraflarını daha da kaldırmadan =) onun da sana aynı şeleri sölemesini sağla, sen de ilgi ve sevgi beklediğini belli et. ama trip atar şekilde değil.

bence adamın da biraz rahatlamaya ihtiyacı var senin de. bu evliliği kurtarmak istiyorsan, eşini seviyorsan zıtlaşmak yerine doğal olmayı, rahat davranmayı dene. bir de bu açıdan bak derim.

Bu bogalar kadar kiskancini görmedim... biri kiz digeri erkek arkadasim onlarla cok iyi anlasirdim ta ki....

Üniversite yillarimda cok yakin oldugum arkadasim (kiz) vardi. Diplomami almama 4 ay varken benden uzaklasmaya beni kücük görmeye basladi. Hanim efendi kac yil üniversiteye gidiyorum diye ailesini uyuttu, sonra kac defa sinifta kaldi daha sonra ailesi yeter bu kadar 5 yilda 2 sene ilerlemedin artik üniversiteyi birak diye üstüne geldiler.

O da üniversitenin oldugu sehirde bir sevgili yapip 5 ay icinde onunla evlendi ve üniversiteyi birakti. Evlendikten kisa bir süre sonra bebekleri oldu ... Onunla arkadasligim devam ediyordu arada sirada görüsüyorduk.. Diploma törenime gelirsin dedim o günden sonra degisti ...Kendi capinda hava atiyor " hanim efendinin esi ona en pahali makyaj ürünlerini aliyormus, en lüks arabalarda gezdiriyormus felan filan tatillere gidiyormus, yiyeceklerine kadar anlatiyor, her hafta en az bir ananas yenmesi lazimmis o olmadan olmazmis felan filan :)) Bu kizin ailesi cok fakir onun böyle davranmasina bisey demedim zamanla kendini dengeler dedim...Evlenmeden önce beni arayip erkek arkadasimla su partiye gidecegiz giyecek elbisem yok derdi ve dolabimdan istedigi kiyafeti alirdi. Bazen istemesem geri bile vermezdi...Evlendikten sonra sen giyinmeyi bilmiyosun felan filan....cok zevksizsin .. elbiselerini second hand tan mi aliyorsun ? Kendiside biliyor benim nereden alis veris yaptigimi aman neyse dedim...

Sonra hastanede is buldum daha diplomami almamistim ve onunla paylastim ne dese begenirsiniz ? Milletin simdi b...kunu mu temizliyeceksin dedi ? Bunu dedi ya bende salterler atti...Kendimi büyük gördügüm den degil sanki bardagi tasiran son damlaymis gibi geldi... Kendi esi bu arada hasta bakici . Bende hayir bunlari yapmam ve bu arada esine yazik etmiyormusun dedim.Bu isi yapan ve evine ekmek götüren bir cok kisi var dedim. Sen benden daha mi iyi biliceksin o hic bir zaman b..k temizlemez dedi ? Hayir pardon tip okuyan o kadar yil hastanede sen calistin dedim ben ne anlarim ki dedim:)) oda her hastane farklidir diye düsündüm dedi. Telefonda konusuyorduk sonra baya bozuldu .Kelimeler agzinda yuvarlanir gibi oldu konusamadi bende suan önemli bir isim var sonra konusuruz deyip kapattim. bu konusmamizdan sonra kac defa aradi cevap vermedim mesgüle aldim, sonra faceten ulasmaya calismis selam selam o kadar fazla ileriye gitmedim......

Bir digeride arkadasim (erkek) o da boga . Kendisinin sirketi var , aman hastanede calisip ne kadar kazanacaksin ki ? Bos ver oku oku nereye kadar ...Bak benim 2 günde kazandigimi ancak sen 1 ayda kazanirsin. Gel benim yanimda calis.....filan derdi. Onuda davet etmistim .diploma törenimde aman simdi ne oldunki senin havandanda gecilmez felan filan...ironik ironik terslemeler ...bu diploma olayi gercekten cok havaliymis dedi. Sonra tebrik ve veda etmeden ayrildi ne zaman gittigini anlamadim bile....o kalabalik icinde yok oldu.

Aksaminda arkadaslarimla bir gece klubünde eglenmege gittik o da davetliydi.. Normal de hic kacirmaz böyle seyleri o gece gelmedi... neden gelmedin diye aradim. Hep sen mi ön planda olacaksin sen ve senin basarin dedi...Bütün gün yeterince tebrigi toplamadin mi ...Bugün zaten göklere cikmadin mi sumuzz dedi. Ben eglenelim gel diye aradim ,aldigim cevaplarla sok oldum .... Artik dayanamadim sinirden aglamaya basladim benim icin cok özel günümü zehir ettiler....

O zaman burc yorumlarini okumamistim her halde benim burcum ile boga burcu ters aci yapmis gelen giden kizgin bogalar bana saldirdi....:)) Kirmizi giyenmeyi pek sevmem ama....

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
yemeğini yer kalkar masadan koltukta uzanır...
uyumadan önce bıorak sarılmayı kolu koluma deyse çeker kendini...
zaten genelde salonda durur benimle aynı anda yatmaz...
ben yatmaya odama giderken sarılmak isterim yemin ederim ki iter beni...
yada ben sarılınca o hiç kımıldamaz...

denedim sonra salak gibi geri geldim ertesi gün..
geldiğimde numaramı bile silmişti telefonunundan...

kız günah beeee..
insanın kusuru yüzüne vurulurmu..
çocuğumuz olmamasını bile ben üstlendim..
tek sende değildir bendede vardır eksiklik kendini kötü hissetme dedim...

canımbenımmm öncelıkle umarım hemen atlatırsınız............... hiçkımse böyle davranılmayı haketmez.... evlılıkler böle olmamalı....yazık kocana senın gıbı bı cevherı kaybetmek üzere yüregi güzell arkadasımmmmmmmmm

Çok Uzun Konuşmayacağım Sen Zamanında ŞİMARTMIŞSIN Eşini Şimdide Kendini Bi Halt Sanmaya Başlamış,Ezik Bi Tip Aslında Eşin Karısını Kıskanan Bi Zavallıcık, Hiç Umrunda Olmasın Arkadaşım Ona En Güzel Cevap UMURSAMAAAAAA Üzülmemiş Gibi Yapacaksın Bu Kadar :42:

valla kızlar düşünüp düşünüp içinden çıkamadım durumun...
bi de sizlere danışmak istedim...
eşim gümrük müşavir yardımcısı...
iş yerinden memnun değildi ve başka bi şirketle görüşmeye başladı..
şu andaki iş yerinde toplam 15-20 kişi flnlar..
yeni geçmek istediği yerde kalabalık bi şirket..
pozisyonu ve kazancı buradakinden daha iyi olacak gibi görünüyor şimdilik...
daha 2 ay var geçmesine ama bi anda şımardı eşim (zaten genelde her konuda şımarık ve ukaladır..herşeyi tek o bilir)
1 aydır süregelen bi sorun var evin içinde anlayamıyorum bi türlü ne yaptığımı hatamın nerde olduğunu...
sürekli bi hakaret bi beni beğenmeme kendini sürekli övme beni aşağılıyo, küçükgörüyor...
bende sinirli olduğu anlarda fazla üstüne gitmedim..
biraz daha iyi olduğu zamanlarda konuşmak istiyorum hemen sinirlenip bağırmaya başlıyor..
"seninle konuşmak istemiyorum konuşacak bişeyim yok" diyo...
dün akşamda işte "benim geleceğim parlak sen kendini düşün" diyo...
dokunmamdan bile rahatsız oluyor...
sürekli kaçıyor benden...
teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için..
ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...
kafam karışık pek ayrıntılı yazamadım..
sorarsanız aklıma gelir anlatırım ayrıntıları...

cok ama cok kiriciymis esin:) Bence canim burda yapman gereken, kendini biraz gelisdirip bu yaptiklarini burnundan getirmek.
Suan kendine dokundurmuyormu? bundan sonra yuzune bile bakma, gozlerini surekli kacirt.
ve bu sure icerisinde kendini gelisdirmenden baska guzel bir tafsiyeveremeyecegim.
Yuz verme bakalim burnu surtecekmi..Asil o bagirdiginda, sana bu sekilde hakaret ettiginde, senin seviyene dusmek istemedigini ve sessizligini korumak istedigini soyle.. ve yuzune bile bakmadan sessini yukseltmeden bir hanfendi gibi, gidip isine devam et.
Ve asil suan iyi bir yere gelip bir serseri gibi simardiginida yuzune vurmayida unutma, bugun degil yarin ne olacagini asil o dusunsun.. (gelecegi parlakmis)
bu arada giyimine,sacina, kendine fallanda extra dikat et...ve dokundurma kendine, kiskancligindan kudurt...

sinirlendim ciddiden.. :(:@

Son düzenleme:
canım benim yaaa şimdi gördüm konunu Alah yardımcın olsun.bütün yorumları okuyamadım cok hızlı ilerlemiş inş. işine yaran şeyleri yazmıslardır arkadaslar.söyleyecek bişey bulamıyorum inş. hersey gönlünce olur

amin canım..
çok teşekkür ederim...

bi gelisme var mi canim?

hafta sonu nasil gecti?

haftasonu amcamda kaldım...
pazar günü akşama doğru gittim eve...
bi süre normal gitti sonra artık kapattım televizyonu konuşacaksın benimle dedim...
konuşmasanda dinleyeceksin...
böyle bi evlilik olmaz bırak evliliği böyle bi ilişki şekli yok kusura bakma dedim...
evet başta seviyoduk birbirimizi o yüzden evlendik ama insanız sonuçta beni artık sevmiyo olabilirsin beğenmiyo olabilirsin sıkılmış olabilirsin ama bana bunları söyleki bende yolumu çizeyim...
sen konuşmasanda bana bunları açık açık söylemesende her halinden belli dedim...
ben sana en sıradan şeyi bile sorduğumda cevap vermiyosun bana dedim...
ben bulunmaz hint kumaşı değilim sende değilsin dedim...
bana seni istemiyorum de ben gitmesinide bilirim dedim...
böyle birlikteyken uzun yıllarda mutsuz olabiliriz ayrılıp bi süre mutsuz olduktan sonra unuturuz zaman herşeyin ilacı dedim...
1 saat konuştum sonuç çocukmuş paşamızın derdi...
bunu yani dedim bende...
ben seni hiç suçladımmı bu konuda üstüne geldimmi dedim...
bende bi sorun olmamasına rağmen kendimdeymiş gibi davrandım sen de dikkat et diye ben kendime daha çok dikkat ettim dedim...
saçmaladı durdu...
yoruldum artık bende çektim gittim odama...
bu da biraz dışarı çıktı..
geldi sonra yine aynı hikaye bana destek olacakmışta birlikte bunuda aşacakmışızda vs vs vs vs..
bilmiyorum artık...
düşün ver kararını dedim..
çocuk konusuna takılma dedim...

haftasonu amcamda kaldım...
pazar günü akşama doğru gittim eve...
bi süre normal gitti sonra artık kapattım televizyonu konuşacaksın benimle dedim...
konuşmasanda dinleyeceksin...
böyle bi evlilik olmaz bırak evliliği böyle bi ilişki şekli yok kusura bakma dedim...
evet başta seviyoduk birbirimizi o yüzden evlendik ama insanız sonuçta beni artık sevmiyo olabilirsin beğenmiyo olabilirsin sıkılmış olabilirsin ama bana bunları söyleki bende yolumu çizeyim...
sen konuşmasanda bana bunları açık açık söylemesende her halinden belli dedim...
ben sana en sıradan şeyi bile sorduğumda cevap vermiyosun bana dedim...
ben bulunmaz hint kumaşı değilim sende değilsin dedim...
bana seni istemiyorum de ben gitmesinide bilirim dedim...
böyle birlikteyken uzun yıllarda mutsuz olabiliriz ayrılıp bi süre mutsuz olduktan sonra unuturuz zaman herşeyin ilacı dedim...
1 saat konuştum sonuç çocukmuş paşamızın derdi...
bunu yani dedim bende...
ben seni hiç suçladımmı bu konuda üstüne geldimmi dedim...
bende bi sorun olmamasına rağmen kendimdeymiş gibi davrandım sen de dikkat et diye ben kendime daha çok dikkat ettim dedim...
saçmaladı durdu...
yoruldum artık bende çektim gittim odama...
bu da biraz dışarı çıktı..
geldi sonra yine aynı hikaye bana destek olacakmışta birlikte bunuda aşacakmışızda vs vs vs vs..
bilmiyorum artık...
düşün ver kararını dedim..
çocuk konusuna takılma dedim...
canım benım bizimde olmuyo cocugumuz esımden kaynaklı... tupbebek yaptırıyoruz belkıbıgun olur diye..... ama bencede
bunu dert etme ben kocamı cok severım... ıyı bı ınsan.... ondan baskasıyla evlenmıs olsam belkı bı sürü cocugum olcaktı ama bukadar mutlu olamayacaktım ben bunu tercıh ederım... allh nasıp ederse bızımde olur cocugumuz... bu kader alınyazısı ne ise onu yasayacagız... sen tupbebek düsünmedinmi hiç hem maddı durumumuzda ıyı demişşin deneyın kuzumm belkı hemen olur bebegınız

canım günaydın...ara ara bakıyorum ama takip edemediğim yorumlar olmuş..
daha da vardır..

anlamadığım çocuğunuz olmuyor mu?
yani tıbbi bi sonuç aldınız mı? sorun kimde?

çocuk olmaması elbette eşler arası srun yaratır ama
siz hiç tıbbi destek almadınız mı?

anlayamadım açıkçası

Back
X