eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

adamı para bozmus canının ıstedgı gbı davranacagını zannedıyo herhalde
onun parasına muhtac oldugunu fılanmı dusunuyor acaba
yada onu bırakamayacagını

burdakinden çok para alırmı bilmiyorum...
yani alırda öyle çoook büyük farklar olmaz arada...
piyasası belli yani yaptığı işin...

Canım bence de 3-5 gün bir tatile git uzaklaş evden. Belki birbirinizi özlersiniz , daha güzel olur her şey

burdakinden çok para alırmı bilmiyorum...
yani alırda öyle çoook büyük farklar olmaz arada...
piyasası belli yani yaptığı işin...

valla canım ne dıyeyım baksana daha ıse gıtmeden davranısları degısmıs

Canım bence de 3-5 gün bir tatile git uzaklaş evden. Belki birbirinizi özlersiniz , daha güzel olur her şey

yıllık izinimi alacaktım diğer arkadaş çıktı..
çatıştı izinler..
kızda teeeee 3 ay önceden yazmıştı iznini onaylattı plan yaptı..
yoksa değiştirmeyi teklif edecektim olmadı...
o zaman tatile gidebilirdim ama şimdi çalışmak zorundayım..
annemde kalmaktan başka şansım kalmadı...

Akandeniz'cim ya çok üzüldüm bunları okuyunca.
Ben de senin fotonu görünce acaba deniz akkaya'nın mı fotosu bu diye ayırt edememiştim. Sen fıstık gibi kızsın ya. Seni neden bu kadar değersiz görmeye başladı birden. Yeni işe gireceği belli olunca mı bu olaylar başladı. Daha önceden sana saygısını kaybettiğine dair bi işaret vardır illaki..
Senin mesleğin neydi bu arada?(Çok önemli değil ama merak ettim sadece) İstersen yazmayabilirsin.

yıllık izinimi alacaktım diğer arkadaş çıktı..
çatıştı izinler..
kızda teeeee 3 ay önceden yazmıştı iznini onaylattı plan yaptı..
yoksa değiştirmeyi teklif edecektim olmadı...
o zaman tatile gidebilirdim ama şimdi çalışmak zorundayım..
annemde kalmaktan başka şansım kalmadı...

Annende kaldığını eşin bilirse bir nevi ayrılmak gibi olur. Sence aranızdaki ilişkiyi daha da yıpratmaz mı? Eşin nasıl tepki verir acaba?

Annem hasta falan desen daha mı iyi olur :37:

bugün terfi aldım zaten iş yerimde..
hem birimin değişti fln...
aradım...
bozuldu nedense...
daha önceden baskı yapardı bana değiştir bölümünü rahat değilsin yorukuyorsun diye..
şimdi ne olduysa ay ne terfisi sürmüşler seni fln demeye başladı...

Bunu görünce yapılan eziklik psikolojisi yorumlarına katıldım galiba. Sen o daha iyi bir işe geçeceği zaman nasıl bir tepki verdin. Acaba senden beklediği heyecanı göremedi de içten içe sana kırıldı mı? Ben daha iyi bir işe geçtim ama eşim benle yine de gurur duymuyor filan diye bi saplantısı olabilir mi?

Akandeniz'cim ya çok üzüldüm bunları okuyunca.
Ben de senin fotonu görünce acaba deniz akkaya'nın mı fotosu bu diye ayırt edememiştim. Sen fıstık gibi kızsın ya. Seni neden bu kadar değersiz görmeye başladı birden. Yeni işe gireceği belli olunca mı bu olaylar başladı. Daha önceden sana saygısını kaybettiğine dair bi işaret vardır illaki..
Senin mesleğin neydi bu arada?(Çok önemli değil ama merak ettim sadece) İstersen yazmayabilirsin.

teşekkür ederim canım yorumun için....
1 ay kadar önce çıktı bu iş olayı yine 1 aydırda böyle...
daha önce yoktu böyle şeyleri...
ben özel hastanede çalışıyorum..
katater laboratuvarında...

Annende kaldığını eşin bilirse bir nevi ayrılmak gibi olur. Sence aranızdaki ilişkiyi daha da yıpratmaz mı? Eşin nasıl tepki verir acaba?

Annem hasta falan desen daha mı iyi olur :37:

daha önce böyle ben kendimi kötü hissettiğim zamalra eşim git işte annene biraz kendini topla derdi..
kendisininde genelde tek üretebildiği çözüm bu...
hiç gitmedim şimdiye kadar hep birlikte çözmeye çalıştın...
ama eşimde istiyodu o zamanlar çözülmesin, şimdi umrunda değil....

Bunu görünce yapılan eziklik psikolojisi yorumlarına katıldım galiba. Sen o daha iyi bir işe geçeceği zaman nasıl bir tepki verdin. Acaba senden beklediği heyecanı göremedi de içten içe sana kırıldı mı? Ben daha iyi bir işe geçtim ama eşim benle yine de gurur duymuyor filan diye bi saplantısı olabilir mi?

yok canım çok destek oldum çok çok sevindim ilk duyduğumda...
bütün kadınlar mutlu olur eşi yükselsin başarılı olsun fln..
yani sebebi bu işmi tam onuda kestiremiyorum ama aynı zamana denk geliyo bu halleriyle iş muhabbeti..

daha önce böyle ben kendimi kötü hissettiğim zamalra eşim git işte annene biraz kendini topla derdi..
kendisininde genelde tek üretebildiği çözüm bu...
hiç gitmedim şimdiye kadar hep birlikte çözmeye çalıştın...
ama eşimde istiyodu o zamanlar çözülmesin, şimdi umrunda değil....

Hımm. O zaman biraz uzaklaş da yalnız kalınca belki anlar hanyayı konyayı

Hayatım boyunca kibirli insanlardan nefret ettim..eşinde buna bi örnek..güzel bayansın ne konusması gerektigini bilen birisin..''çok sabırlısın''
S.Sabancıda bile böyle kibir yoktu....Allah hidayet versin eşine.. :( çok üzücü bi durum gerçekten..

teşekkür ederim....
dışarıdan okumaya karar verdim..
destek bile olmuyo bana...
yapazmışım ben...

Allah alllaaaaahhh ya deniz valla çok üzüldüm ve eşine çok kızdım. Eşinin kendisinden üstün konumda daha iyi okul okumuş filan kardeşi kuzeni filan var mı?
Ya da çocukluğunda babasıyla ilgili yaşadığı bir sorun travma var mı?
Aşağılık kompleksi çocuklukta yaşanan çaresizlik, beğenilmeme, eleştirilme ya da utandırılma anılarıyla alakalıdır.
Var mı eşinde böyle bir durum.
Üniversite okumakla adam olunsaydı, bugün bu ülke çok farklı yerlerde olurdu. Eşini döven, eşini aşağılayıp aldatan üniversite profesörleri tanıyorum ben. Ayrıca ona kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Senin dışardan okul bitirerek ona yaranman gerekmiyor. Sen okul bitirmeden de zaten karakterini oturtmuş sağlıklı bir yetişkisin. Esas o kompleksleriyle nasıl başedecek onu düşünsün. O cumhurbaşkanı da olsa u kompleksler onun ruhunda olduğu sürece o yine de ezik ve tatminsiz bir insan olmaya devam edecek.:50:

teşekkür ederim....
dışarıdan okumaya karar verdim..
destek bile olmuyo bana...
yapazmışım ben...

Allah alllaaaaahhh ya deniz valla çok üzüldüm ve eşine çok kızdım. Eşinin kendisinden üstün konumda daha iyi okul okumuş filan kardeşi kuzeni filan var mı?
Aşağılık kompleksi çocuklukta yaşanan çaresizlik, beğenilmeme, eleştirilme ya da utandırılma anılarıyla alakalıdır.
Üniversite okumakla adam olunsaydı, bugün bu ülke çok farklı yerlerde olurdu. Eşini döven, eşini aşağılayıp aldatan üniversite profesörleri tanıyorum ben. Ayrıca ona kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Senin dışardan okul bitirerek ona yaranman gerekmiyor. Sen okul bitirmeden de zaten karakterini oturtmuş sağlıklı bir yetişkisin. Esas o kompleksleriyle nasıl başedecek onu düşünsün. O cumhurbaşkanı da olsa u kompleksler onun ruhunda olduğu sürece o yine de ezik ve tatminsiz bir insan olmaya devam edecek.:50:

Hayatım boyunca kibirli insanlardan nefret ettim..eşinde buna bi örnek..güzel bayansın ne konusması gerektigini bilen birisin..''çok sabırlısın''
S.Sabancıda bile böyle kibir yoktu....Allah hidayet versin eşine.. :( çok üzücü bi durum gerçekten..

amin canım allaha havale ettim artık...

pek parlak bi çocukluk geçirmemiş evet..
babasını erken yaşta kaybetmiş...
annesinide 6 yıl önce fln..
ama bunlar bahane olamaz..
kendiyle bu kadar övünen bi adam...
böyle durumlarda daha mütevazi olması lazım...
bende her istediğim olan bi çocukluk geçirdim....
ne yapayım şimdi şımarıklı mı yapayım ona geldiği yerimi hatırlatayım...
amcası tarafının durumu çok kötü diye fakirler diye hiç ilgilenmez onlarla teyzeleri zengin o yüzden başüstündeler...
ben zorla aratıyorum amcalarını halalarını hatta kendim arıyorum ki onları kırılmasınlar diye...
bayram gelir seyran gelir hadi gidelim onlarda bekler bak bizi seviyolar yazık derim yooooooooooooookkkk paşamız gitmez...
kendilerininde durumu iyi değilmiş zamanında..
bu kadar küçümsenmez insanlar..
kendine yazık ediyo...
ben zaten fakir fukarayla kimseye bi faydası olmayan insanları severmişim...
ahhhhhh allah büyük bu kibirin sonu ne olacak bilmiyorum...
kimin ne olacağı belli sanki...

Son düzenleme:
esın egıtım durumunla ılgılı bırsey mı soyledı sana ?

Gül gibi mesleğin var. Terfi de etmişsin. Özel hastane kurtlar sofrsıdır. Öyle tarfi etmek her baba yiğidin harcı değil. Sen değerli bir eleman olmasan terfi ettirmezler. Eşin terfi edemediği içiniş değiştirmek zorunda kalmış. Ama sen zor koşullarla baş edip terfi edip engeli aşmışsın. Eşin belki de karşılaştığı her güçlükten uzaklaşarak güçlüğü göz ardı ederek aşmaya çalışmış. Senle yaşadığı sıkıntıları da içki miçki derken göz ardı etmiş.
Zor bir durum. Ama sen güçlüsün bunu da istediğin şekilde aşarsın merak etme.

evet beniz ezmek için eğitimini kullandığı oldu..
ben üniv okumadım diye küçümsediği zamanlarda oldu...
işimi beğenmediği zamanalrda oldu..

Son düzenleme:
evet beniz ezmek için eğitimini kullandığı oldu..
ben üniv okumadım diye küçümsediği zamanlarda oldu...
işimi beğenmediği zamanalrda oldu..

:50::50::50::50::50::50::50::5:konunu sessizce ve üzülerek okuyorum,allah akıl fikir versin kocana...çok garip çok çirkin sözleri var. inşallah yuvan düzene kavuşur eşin sana yeniden aşık olur hiç bırakmamacasına,ama tam tersi olursa da sen üzülme,kocana katlanabildiğin kadar katlanıyosun...bu lafları kimse yemez.hakaret ediyor küfretmeden işte.küçümsenmeyi hakettiğini düşünmüyorum.

Back
X