Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanların böyle birbiriyle açık net bi şekilde konuşabilmesi ne güzel...
eşim hemen bağırıp beni kırdığı için ben susuyorum böyle durumlarda..
zaten o bozulursa benim ettiğim bi lafa en 1 hafta trip atar...
ama hiiiiiiiiiiiiiiiiççç yüzüme bile bakmıyo...
kıskansa itermi kaçarmı ki...
birden böyle oldu...
teşekkür ederim yorumun için...
konu sahıbı hos bakımlı katılıyorum ama arkadaslar unutmayın onlar hala evlı.ben sahsen ne kadar esıme kızsam da her mesajda kocan cırkın su bu denmesını ıstemem.sızın goremedıgınız ama onun gordugu bır guzellıgı muhakkak vardır kı evlenmısler.adamı yerden yere vurmayın bence
canımcım benımkıde aynıydı aynı evın ıcınde saatlerce yuzume bakmadıgı olurdu bazen onunden gecerdım dıkkatını cekmek ıcın bakmazdı aglardım olmaz deme olur kacan kovalanır bunu unutma benımkı sımdılerde kıskanclık krızıne gırıyor bende zevkten dort kose oluyorum 3senedır kıskanmayan adam kıskanmaya basladı benıyok onu gıyme bunu gıyma yok burda senın kadar guzel kız yok cok dıkkat cekıyorsuneskıden bır tatlı soz duymak ıcın bın takla atardım
kaybetme korkusunu tekrar kazandır bak hersey nasıl degısıyo bı dene nolursun dene calısıyomusun?butun gun onun yolunu bekleyen bır es ohhhhhh ne ala ısın tum sıtresını bosaltabılecegı bırısı
dıslı olmak gerek valla bıraz kac ondan soguk dur dun bıkac saat tlfnum kapalıydı benımkı kıyametlerı kopardı
eskıden olsa aramazdı bıle
annem ve kardeşimde aynısını söylüyo valla..
bana yol göründü sanırım..
resimdeki bayan senmisin bilmiyorum..eşin nasıl insan onuda bilmiyorum..ama sana tek diyeceğim şey..onu önemsediğini belli etme..
eğer resimdeki bayan sensen çok bakımlı ve güzel bir bayansın..
yazılarından anladığım kadarıyla..çokta mantıklı konuşuyorsun.
eee eşin ne süpermen mi? seni beğenmiyor aşagılıyor..
bence biraz suç sende gibi..onu fazla şımartmısın..
iş işte kalır..sananeki işyerindeki statüsünden..ancak borusu havası işyerindekilere geçer..
bence fazla taviz verme..örgütle bir kaç kişiyi..eşin yanında senin ne kadar mükemmel olduğundan falan bahsetsinler..
aa adamın zoruna bak..seni sindirmeye çalışıyor sakın izin verme....
resimdeki bayan senmisin bilmiyorum..eşin nasıl insan onuda bilmiyorum..ama sana tek diyeceğim şey..onu önemsediğini belli etme..
eğer resimdeki bayan sensen çok bakımlı ve güzel bir bayansın..
yazılarından anladığım kadarıyla..çokta mantıklı konuşuyorsun.
eee eşin ne süpermen mi? seni beğenmiyor aşagılıyor..
bence biraz suç sende gibi..onu fazla şımartmısın..
iş işte kalır..sananeki işyerindeki statüsünden..ancak borusu havası işyerindekilere geçer..
bence fazla taviz verme..örgütle bir kaç kişiyi..eşin yanında senin ne kadar mükemmel olduğundan falan bahsetsinler..
aa adamın zoruna bak..seni sindirmeye çalışıyor sakın izin verme....
yuva dagitmak bu kadar kolay olmamali esinize cok kizdim![]()
ben çalışıyorum canım....
dediğin gibi çekicem biraz kendimi bakalım ne yapacak..
bence rahat eder memnun olur ama bunuda deneyelim naapalım...
allah razı olsun....
canım sen onun sevınıyomus gıbı gozuktugune bakma sen durumunu surdur bı takmaz 2 takmaz 3cude dank eder merak etme hemende yumusama sakın yumusarsan don basa olur
annem ve kardeşimde aynısını söylüyo valla..
bana yol göründü sanırım..
ama işte alkol alma durumu var..
normal olsa adam trip atılırda...
korkuyorum biraz...
canım hadı senınkı alkol alıyo benımkı almadan dengesızlesıyodu hep dıyodum kı alkol alsa adam ıctıde bunları yaptı sen ayık kafayla yapıyosunsaka bı yanada pekı sıddet gosterıyomu sana alkolık mı bıraktırabılırsın bence ben kumarı bıraktırdım 15 mılyar kayıptan sonra
![]()
yaa umarım böylee olmazzz..ama yine herşey sizin elinizdeee
benımkı gece vardıyasına gıdıcek bırazdan uyuyodu uyandı karsıdakı adam sen ızlıyo dıye bır sınırle perdelerı cektı askılı ve kısa sort var uzerımde ay cooook hosuma gıdıyo ya yemın ederım ben bu anları yasamayı okadar cok ıstıyodum kıkarsı komsudan kıskanıyo benı evlerımız cok yakın hafıs perde acılsa delı oluyor karsıdakı adamı bana bakarken yakalamıs bıkere delı oluyo bense herseyden habersız arkam donuk koltukta oturuyorum elımde pc
canım esının eskı ılgısını gerı dondurmek ınan senın elınde umarım sende en yakın zamöanda kocanı yola getırırsın cooooooooooooook sevınırım bır yudum sevgıye hasret kalmak nedemek ıyı bılırım ben
![]()
9 senelik evliyim kayınvalidemle oturuyorum ayrıyeten birde görumcem var bekarr evliligimn ilk yıllarındaaaa kayınvalidemle ve görumcemle kapışmıştım dayanamdım bana söylediklerine valizimi topladım eşimi aradım ben gidiyorum dedim artık dayanamıyorum dedim eşim bekle geliyorum dedi yok gelme dedim beni seviyorsan bekle dedi seviyordum hemde çokk bekledim 10 dk sonra geldi ben nasıl aglıyordum çünkü çok seviyordumm eşim gitmemem için kapıda nöbet tuttu valizimi dagıttı ailesine rest çekti aynı evin içinde küs yaşadım kayınvalidemle 1 sene eşim konuştu annesi sonuçtaa ama beniii ne kadar çok sevdigini oo an birdaha anladım eşim beni çok seviyor üzerime titriyor beni kıskanıyor her dedgimi yapıyor soracak olursanız hala kayınvalidemle oturuyorum şimdi iyiz çok şükür bitane oglum var ikinciside yolda allah kısmet ederse şubat ayında dunyaya gelecek :) canım inşllah sende çok mutlu olursunn aceba diyorum kayınvalidenmi doduruyor eşini...?????