eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

canım hep mi böyleydi,yorumları hep okuyamadım kusura bakma daha önce sorulduysa.yeni evliydiniz sanırım,bide eşin oglak burcuydu dimi.oğlak burçlarında var böyle ukalalıklar.cinsellik hayatınız nasıl?

2 yıllık evliyiz canım...
eşim boğa burcu...
hep böyle değildi yani bu kadar değildi....
cinsel yönden durmaya yakınız...

o zmn niye böyle davranıyor? bu arada şimdi baktım resimlerine de gerçekten asıl o sana yakışmıyo, senin ilk bakışta göze çarpan bi güzelliğin, havan var, ama sıradan bi tip çok silik. belki de bu yüzden buna dayanamadığı için bu hallere girmiştir. şimdi bide yeni iş söz konusu ya, egosunu böyle tatmin etmeye çalışıyo işde karaktersiz.

"hayır" diyo devamı yok adamda..
sonra ben peki niye dediğimde bağırmaya başlıyo işte..
bende bağıran insanla ne konuşayım....

senın guzellıgın karsısında ezılıyor canım sen esıne gore 100 kat genc ve guzelsın
hıc takma sende aynı onun gbı davran bakalım nasıl oluyomus belkı ozaman anlar

teşekkür ederim canım..
aynen öyle yapmaya karar verdim...
artık bende onun gibi davranıcam...

tepki vermese bende konuşurum canım...
hani sussa bişey söylemese dinlemese bile duyar bişeyler..
ama bu hemen bağırıyo...
"denizzzz giiiiiitttttttt konuşma benimle" diye...

esım de yapar bazen ya da bazı esler de yapar ama onemlı bır konu sorun varsa dınler boyle yapmaz. kaldı kı ıtmek kakmak falan. kavga oldugunda bıle yapmıyoruz bırbırımıze. bu adam baskasına asık sanırım ya

yani pes ne diyim..

eşin orjinal bi vak'a

bu adamın bastırılmış duyguları var..

boşansan ailen destek çıkar değil mi manevi olarak..

daha doğrusu hiç oturup boşanmayı düşündün mü, ne olur ne biter hayatında diye..

ailem hep arkamda zaten canım...
sağolsunlar....
hertürlü destek olurlar bana...
düşündüm canım boşanmayı..
hatta planlarımı bile yaptım ileriye yönelik...
eşim beni beğenmesede küçümsesede benimde b planım var herzaman..

selam canım çok üzüldüm çok hoş bi bayansın ben öğretmenim ilk atamam sözleşmeliydi illa tekrar kpss ye gir kadrolu ol demişti eşim sonrada kadroya geçtim bu sefer başladı sen havalara girdin artık beni begenmezsin kadrolu oldun ya kendide memur bana kızım sen yeni kadrolu oldun ne oldum deme daha yenisin gibi laflar söylüyordu yani anlayacgın canım erkeler kendileriyle gurur duymayı çok seviyor her zaman üstün görmek istiyorlar bizlerin başarısını kıskanıyorlar şımarık olmasına takılmadım aslında sana dokunmak istememesine takıldım neden acaba bence onunla hiç ilgilenme süslen püslen işine git işten sonra arkadaşlarınla görüş gayet alımlı bir şekilde olmaya çalış ama ona yüz verme derim tabi bende yeni evliyim çok deneyimli değilim sadece sana destek olmak istedim canım

2 yıllık evliyiz canım...
eşim boğa burcu...
hep böyle değildi yani bu kadar değildi....
cinsel yönden durmaya yakınız...

bi arkadaşında dediği gibi sizin güzelliğiniz karşısında eziliyor bencede.gerçekten eşiniz sizin yanınızda sönük bile kalıyor.bide burnu beş karış havada.kendı basınada ayakta durabileceğini,ona bagımlı olmadıgını göstermelisin bi şekilde.senın elinin altında gibi görüyor kukla gibi davrnıyor resmen.taviz verme canım bi süre.

şu anda olmasa bile eminim yakında bulur kendini rahatlatacak bi liman...

Bu kadar eminsen ve eşinden bu kadar koptuysan güzelce bitirmek en güzeli sanki. Eşinle konuşup ya kendine gelmesini ya da yolları ayıracağını söyle. Düzelirse ne ala düzelmezse bırak ne hali varsa görsün

ailem hep arkamda zaten canım...
sağolsunlar....
hertürlü destek olurlar bana...
düşündüm canım boşanmayı..
hatta planlarımı bile yaptım ileriye yönelik...
eşim beni beğenmesede küçümsesede benimde b planım var herzaman..

o zaman bundan sonrası senin düşüncene bağlı canım..
ailen de destek veriyosa üzerinde fazla düşünmezsin..

eşin de düzelmezse ki ben düzeleceğini sanmıyorum, seni her an gördükçe beslediği duygular kat kat artacak gibi.. basarsın tekmeyi..

acaba başka biri mi var..dicem ama, arkadaş bulmuş senin gibi güzel hatunu, ne yapacak başkasını..

hey allahım yaa..allah akıl dağıtırken şemsiye tutanlardan senin eşin..

hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim..sabırlısın vesselam..

ayrılmak isteseniz 2 dk da dünyasını yıkıp çekip gidebilirsiniz aslında çok sürmez sizin söyledikleriniz onu onu nereye sürükler bilmiyorum ama şapkasını önüne koyar bence eğer ayrılmaya karar verdiyseniz ben çocuk istiyorum seninde çocuğun olmuyor ben gidiyorum deyip bu şekilde ateş edin en zayıf yerine yüzünün rengini ve şeklini yazabilirsiniz tabi bunu daha sert bir şekilde ağır şekilde söylerseniz etkisi artacaktır tip konusunda yorum yapmıyorum diğer arkadaşlar yapmış zaten anladık işi güzel mevkisi güzel ama sizi hakir görme şansı vermez ona eğer dediğim gibi yaparsanız emin olun gidecektir kolay gelsin ama umudunuz varsada sabır edin derim işinin havasını atsın adamcayız :)

selam canım çok üzüldüm çok hoş bi bayansın ben öğretmenim ilk atamam sözleşmeliydi illa tekrar kpss ye gir kadrolu ol demişti eşim sonrada kadroya geçtim bu sefer başladı sen havalara girdin artık beni begenmezsin kadrolu oldun ya kendide memur bana kızım sen yeni kadrolu oldun ne oldum deme daha yenisin gibi laflar söylüyordu yani anlayacgın canım erkeler kendileriyle gurur duymayı çok seviyor her zaman üstün görmek istiyorlar bizlerin başarısını kıskanıyorlar şımarık olmasına takılmadım aslında sana dokunmak istememesine takıldım neden acaba bence onunla hiç ilgilenme süslen püslen işine git işten sonra arkadaşlarınla görüş gayet alımlı bir şekilde olmaya çalış ama ona yüz verme derim tabi bende yeni evliyim çok deneyimli değilim sadece sana destek olmak istedim canım

çok teşekkür ederim canım..
yeni yeni çıktı bu huyları..
kendi çapımda bakımlı bi insanım...
hiçbişey yetmiyo ona demekki bende yetmedim...

ahh bu erkekler ah..onları hep biz yapıyoruz..biz kadınlar..anne olarak ya da eş olarak..hep çocuk hep çocuk pervassızlığında kalıyorlar o yüzden..

değişime önce kendimizden başlamak yerine başka şeylere yöneliyoruz. eğitim konusu da buna örnek..hassas varlıklarız ama bir o kadar da güçlüyüz.farkında değiliz ama..bunu yapan kim yine kadınlar..annelerimiz..aman yuvan yıkılmasın,aman edebinle otur( muhteşem yüzyıl mod on)aman çoluğun var çocuğun var..hey gidi hey heyyyy..oğluşumuza öyle mi ya?

çapkın oğlum benim..der geçeriz..

evliyim 37. haftamdayım oğluşum gelicek yakında..ve ben onu nasıl yetiştirmeyeceğimi biliyorum.

eşimden de Allah razı olsun çok destek oluyor bana..çok seviyoruz birbirimzi..

umarım herkesin dilediği gibi olur herşey

o zaman bundan sonrası senin düşüncene bağlı canım..
ailen de destek veriyosa üzerinde fazla düşünmezsin..

eşin de düzelmezse ki ben düzeleceğini sanmıyorum, seni her an gördükçe beslediği duygular kat kat artacak gibi.. basarsın tekmeyi..

acaba başka biri mi var..dicem ama, arkadaş bulmuş senin gibi güzel hatunu, ne yapacak başkasını..

hey allahım yaa..allah akıl dağıtırken şemsiye tutanlardan senin eşin..

hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim..sabırlısın vesselam..

baya araştırdım ama başkasının olabileceğine dair hiç bişey yok ortada...
ay kim ne yapsın bunu kimseyle geçinemez dicem allahın gücüne gitmezse...

Eşin sana karşı ezik hissetmiş ve hıncını şimdi alıyor olabilir.
(Gerek bebek konusunda,gerek dış görünüş konusunda)

Şimdi havalara girmiş,"bak ben ne makbul bir adamım" diyor.

Başka bir ihtimal,ilgilendiği veya ilgi gördüğü başka bir kadın var.
Terfin çok iyi bir zamana denk gelmiş.
Bence sen de işini biraz daha önplana çıkarabilirsin.

canım sen çok güzlsin ya
boşver kocan ne derse desin sen özl bi kadınsın bence
resimlerine baktım hoşsun
kendini bişey zanneden insenlardan hiç haz edemiyorum ben ya
umarımm huzurun geri gelir

ayrılmak isteseniz 2 dk da dünyasını yıkıp çekip gidebilirsiniz aslında çok sürmez sizin söyledikleriniz onu onu nereye sürükler bilmiyorum ama şapkasını önüne koyar bence eğer ayrılmaya karar verdiyseniz ben çocuk istiyorum seninde çocuğun olmuyor ben gidiyorum deyip bu şekilde ateş edin en zayıf yerine yüzünün rengini ve şeklini yazabilirsiniz tabi bunu daha sert bir şekilde ağır şekilde söylerseniz etkisi artacaktır tip konusunda yorum yapmıyorum diğer arkadaşlar yapmış zaten anladık işi güzel mevkisi güzel ama sizi hakir görme şansı vermez ona eğer dediğim gibi yaparsanız emin olun gidecektir kolay gelsin ama umudunuz varsada sabır edin derim işinin havasını atsın adamcayız :)

kız günah beeee..
insanın kusuru yüzüne vurulurmu..
çocuğumuz olmamasını bile ben üstlendim..
tek sende değildir bendede vardır eksiklik kendini kötü hissetme dedim...

Son düzenleme:
Back
X