eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

Len ne çabuk kalkmış kıçı kocanın. O kim oluyorda seni beğenmiyor eşşoğlusu.

Delimi ne ayol?? Sanki sidik yarıştıracaksınız. Töbe töbe:ssz:

arkadasım fotodakı sensen,esın fıstık gıbı esıne ne bıcım hakaretler etmıs yahu,
benım gelecegım parlak sen kendını dusun ne demek cok ayıp !
yanı bıreysel dusunuyor adam sen ne yaparsan yap
sen ne ıs yapıyorsun arkadasım bı meslegın varmı?
cocuk fılan ?

Yemek bölümünde ki bir tarif için girdim güya,
el alışkanlığı bi bakayım dedim.Hırsımdan duramadım yazmadan.
Yorumlarından tanıdığım,beğendiğim ve çok aklı başında bulduğum bir üyesin.
Ama ben o kadar aklı başında,sakin yorum yapamıycam bu konuya.
Tamam senin eşin,hayat arkadaşın ama bu adam hiç mi aynaya bakmıyor ya?
Hayır bakıyorsa da bizim görmediğimiz ne görüyor acaba yansımasında?
Cidden merak ettim,sen prenses gibisin ama kusura bakma jet-fadıl tipli eşinle hiiiiç yakışmıyorsun.
İsteyen kızabilir,eleştirebilir ama gerçek değişmez.Görünen ortada.
Herkes top-model görselliğin de olmak zorunda değil ama herkes kendini,haddini bilmek zorunda.
Eşin haddini çok aşmış.Lütfen üstüne düşme,daha fazla egosunun şişmesine destek verme.
Komplekslerinden arınırsa ne âlâ ama arınamaz da daha fazla çirkinleşirse de çok ciddi söylüyorum kapıyı göster.
Ayrıca İnşallah Allahım o işe giremesin,
hatta başlayamama sebebi de''üzgünüz ama aradığımız kriterlere uygun değilsiniz,lâkin cv niz başvuru havuzumuzda beklemeye alınmıştır,uygun pozisyon bulunduğunda irtibata geçilecektir''gibi bir cevap alsın inşallah.
Çok yürekten diledim:1:
temiz kalpli olduğumu düşünüyorum,Allah kabul etsin,dinimiz amiiin:1:

bugün terfi aldım zaten iş yerimde..
hem birimin değişti fln...
aradım...
bozuldu nedense...
daha önceden baskı yapardı bana değiştir bölümünü rahat değilsin yorukuyorsun diye..
şimdi ne olduysa ay ne terfisi sürmüşler seni fln demeye başladı...

Resimlere bende baktım, insanları görünüşüne göre ayırmayı sevmiyorum ama eşin senin yanında çok sönük. Sen onu sevip evlenmişsin ama o sanırım bunun farkında olmayarak komplekslerine yenilmiş. Erkekler böyle sevmiyorlar iyiyi ve başarılıyı. Bunu onunla açıkça konuşmalısın bence, sonuçta evlisiniz arada böyle rekabetler olmamalı, ortak hayatınız için çalışıyorsunuz.

canım benim, senin msj larını gördüğümde maşallah ne güzel bayan derdim, ama eşin hazmedememiş sanırım, Allah ona vermeyince senin güzelliğin ağır gelmiş kusura bakma:47:

senin ilginden şımarmış beyimiz, noldum delisi olmuş deyim yerindeyse:20:

çok afedersin ama özel hayatınız nasıl, hani salonda yatıyor, beni itiyor falan demişsinde:26:

eğer özel hayatta yoksa burnuma pis kokular gelecek:26:

Konunu okudum, yorumların hepsini okumadım ama sadece şunu söyleyebilirim,
fotoğrafından tanıdım daha önce yaptığın yorumları görürdüm hep, böyle bi tavrı hakedecek birisi olduğunu düşünmüyorum.
Ne diyeceğimi bilemedim :S

Canımm baştan sona yazdıklarını okudum bundan 2 ay öncesine kadar eşimden aynı tepkileri alıyordum seni istemiyorum seni sevmiyorum git başımdan kırmalar dökmeler bana vurmadı ama defalarca yürümeye kalkmıştı... sonra da senin yaşadıklarının çoğunun aynısını yaşadım.. ve öğrendimki aldatılıyormuşum.. alkolde vardı aynı şekilde.. aldatıldığımı öğrendiiğim gün tüm eşyamı çeyizimi toparladım annemlere gittim ertesi gün davamı açtım 16 temmuzda boşanıyorum inşallahhh kurtuluyorum hayatını onun için harcamaya değmez çok hoş bakımı bir bayansın gereksiz insanlar hayatında olmasın çalışıyorsunda ayaklarının üzerinde duruyorsun sonuçta..

canım cok uzuldum:( kimsenişn gunahını almak istemem fakat soylediğin hersey esinin seni aldattıgnı dusunduruyor buradaki herkese!!bazımız uzulme diye dile getiremiyoruz sadece..yoksa herkesin dusuncesi aynı..uzgunum canım..telefonlarına bak gizli gizli ama o gormeden...eger hiç mesaj yoksa butun delileri temizliyor suphelen derim sana!! ama bunu da yapmaya gerek var mı bilmiyorum!! sen yeteri kadar yıpranmıssın canım bence daha fazlasına izin verme!! ansızın cek git yaarı yolda bırak onu..essekten dusmus karpuza donsun ki anlasın..tabii anlayacak kafa varsa..haa o zaman 2 unv.onu kurtarır mı bilemiyorum..ne de olsa okumak cahilliği alır esseklik baki kalır!!

yani bana değilde etrafına zarar veriyo..
kırıp döküyo fln...
üstüme yürüdü bikaçkere ama vurmadı hiç...
bırakabilir diye tahmin ediyorum...
yani bi sorunu yoksa içince bişey olmuyo ama bişeye kızınca bütün acısını çıkartıyo alkollüyken..
şimdi tavır yaparsam bana çok kızıp zarar verebilir diye korkuyorum...

CANIM BENIM INAN DUNYADA OLMUCAK SEY YOK YETERKI ISTE ALLAHTAN DILE NEDEN OLMASIN ALKOLI BIRAKSIN NEFRET EDIYORUM ERKEKLERDEN HELEDE ALKOL ALAN ERKEKLERDEN CANIM YA KIYAMAM BEN SANA YA KORKUYOSUN SANA BISEY SOLUYEYIMMI ESIN BENIM GELECEGIM PARLAK SEN KENDINE BAK DEMESININ ALTINDA ASSALIK KOMPLEKSI YATIYOR KENDINI COK ÖVEN INSANLAR ASLINDA KENDI ICLERINDE COK EZIKTIR OYUZDEN SUREKLI KENDINI BASKALARINA DEGERLI GOSTERME CABALARINDADIR :ssz:CANIM TAŞ GIBI HATUNSUN ESININ KARSISINDA EZILIP BUKULME YA COK UZULDUM DURUMUNA BIR INSAN KOCASINDAN KORKARMI YA SENI COK URKUTMUS BU HERIF YAZIKLAR OLSUN E SEN BOLE ALTTAN ALDIGIN SURECE BU ADAM DEGISMEZKI BISEY SORUCAM PEKI CINSEL HAYATINIZ NASIL:17:SOGUK BIR TIP DIYOSUN YA ONDAN MERAK ETTIM CVP VERMEK ZORUNDA DEGILSIN:31:

valla kızlar düşünüp düşünüp içinden çıkamadım durumun...
bi de sizlere danışmak istedim...
eşim gümrük müşavir yardımcısı...
iş yerinden memnun değildi ve başka bi şirketle görüşmeye başladı..
şu andaki iş yerinde toplam 15-20 kişi flnlar..
yeni geçmek istediği yerde kalabalık bi şirket..
pozisyonu ve kazancı buradakinden daha iyi olacak gibi görünüyor şimdilik...
daha 2 ay var geçmesine ama bi anda şımardı eşim (zaten genelde her konuda şımarık ve ukaladır..herşeyi tek o bilir)
1 aydır süregelen bi sorun var evin içinde anlayamıyorum bi türlü ne yaptığımı hatamın nerde olduğunu...
sürekli bi hakaret bi beni beğenmeme kendini sürekli övme beni aşağılıyo, küçükgörüyor...
bende sinirli olduğu anlarda fazla üstüne gitmedim..
biraz daha iyi olduğu zamanlarda konuşmak istiyorum hemen sinirlenip bağırmaya başlıyor..
"seninle konuşmak istemiyorum konuşacak bişeyim yok" diyo...
dün akşamda işte "benim geleceğim parlak sen kendini düşün" diyo...
dokunmamdan bile rahatsız oluyor...
sürekli kaçıyor benden...
teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için..
ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...
kafam karışık pek ayrıntılı yazamadım..
sorarsanız aklıma gelir anlatırım ayrıntıları...
geçmiş olsun öncelikle.. ben bişe sormak istiyorum. eşinizle nasıl tanıştınız ? ne kdar görüşüp nasıl evlendiniz ? ve bu tarz hareketleri daha evveldende varmıydı ? yine sizi küçümseyip kırıyormuydu böyle..yoksa ciddi bir değişim mi yaşadı ? ben bunları merak ettim :44:

canım benim, allah en yakın zamanda en hayırlısını versin sana. biliyorum ki eşin Allah tarafından bir şekilde hatasını anlayacak. eşim işten çıkarılırken müdür pozisyonundan hızla düştüğümüzde kendi kendime sordum acaba kibir mi yaptım diye. o göz göre göre abarta abarta yapıyor..hayatta her şey bitebiliyor da bir siz kalıyorsunuz birbirinize , bunu gördüm ben...sabret geçecek canım . unutma bana fatiha hediye ettiğin günden beri senin için dua eden biri var.

valla kızlar düşünüp düşünüp içinden çıkamadım durumun...
bi de sizlere danışmak istedim...
eşim gümrük müşavir yardımcısı...
iş yerinden memnun değildi ve başka bi şirketle görüşmeye başladı..
şu andaki iş yerinde toplam 15-20 kişi flnlar..
yeni geçmek istediği yerde kalabalık bi şirket..
pozisyonu ve kazancı buradakinden daha iyi olacak gibi görünüyor şimdilik...
daha 2 ay var geçmesine ama bi anda şımardı eşim (zaten genelde her konuda şımarık ve ukaladır..herşeyi tek o bilir)
1 aydır süregelen bi sorun var evin içinde anlayamıyorum bi türlü ne yaptığımı hatamın nerde olduğunu...
sürekli bi hakaret bi beni beğenmeme kendini sürekli övme beni aşağılıyo, küçükgörüyor...
bende sinirli olduğu anlarda fazla üstüne gitmedim..
biraz daha iyi olduğu zamanlarda konuşmak istiyorum hemen sinirlenip bağırmaya başlıyor..
"seninle konuşmak istemiyorum konuşacak bişeyim yok" diyo...
dün akşamda işte "benim geleceğim parlak sen kendini düşün" diyo...
dokunmamdan bile rahatsız oluyor...
sürekli kaçıyor benden...
teşekkür ederim kızlar okuduğunuz için..
ben artık ne yapacağımı bilmiyorum...
kafam karışık pek ayrıntılı yazamadım..
sorarsanız aklıma gelir anlatırım ayrıntıları...

egoları şişmişte şişmiş artık patlayacak siz aynı evın içinde farklı hayatlarmı yasıyorsunuz ya da eşinizin evlilikten anladıgı bu mu ..valla veren allah bir gün almasınıda bilir bu kadar havanın anlamı ne

düşmanımda olsa kimsenin yuvasının yıkılmasını asla istemem.... ALLAHIM sana güç, kuvvet ve çok çok sabır versin canım...onada akıl fikir versin ne diyim.... işine tak kafanı ona takmayaya çalış... vardır bundada bir hayır elbet... inş. düzelirsiniz ya...

derdini okudum yorumları ise seçmece seçmece okudum kocana uyuz oldum o ayrı zaten güzellerin kıymeti bilinmez bacım diye dertlenecem ama yazacağım buda değildi ben bambaşka bişeye dikkat çekeceğim bak burada yazdıklarınla yaptıklarınla ne kadar sevdirmişsin kendini ki yorumları okurken insanların derdinle gerçekten dertlendiklerini gördüm.Yüzünün güzelliği zaten bariz bellide kalbinde güzelmiş arkadaşım...

beni beğenmiyor ne demek. güzeller güzeli kızsın bunu aklından çıkarma sen kendi değerini unutma ki karşıdaki de unutmasın. sen de elini sallasaydın ellisiydi zamanında. herkes haddini bilecek.gerçekten çok sinirlendim kocana :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

vay be sen kendini düşün diyo demek beyfendi sen de diyemedin mi fıstık gibi kadınım sen kaybedersin diye....

Saygının olmadıgı yerde sevgi de olmaz.

İkisi de dogru orantılı aslında.
İnsan sevdiği kişiye saygı duyar.

Belli ki ortada sevgi kalmamış.
Hem sizin açınızdan hem eşiniz açısından böyle düşündüm.

İşe başlamasına 2 ay var ve 1 aydır böyleyse başlayınca neler olacak kimbilir?

Çocugunuz yokmuş, sakın şu aşamada çocuk düşünmeyin.

Allah sonunuzu hayır etsin :(

seni mi beğenmiyor önce aynaya bir baksın kendi tipine

ondan sonra kıçı kalksın tipsiz herifin sinirim bozuldu yaa (kusuruma bakmaa denizcim biraz fazlaa kaba oldum ama gıcık oldum yaa)

ayrıcaa bence sizi kıskanıyor aşağılamaya çalışıyor beni bırakıp gitmesin diye

umursamayın artık elini öpen alır senin o kendini düşünsün moruk suratlı tövbe yarabbimm yaa:47::47::47:

biz kadınlarda suç.. ya anne olarak ogullarımızı şımartıyoruz ya eş olarak.. değer verdikçe hırbolaşıyorlar.. hep gırerım foruma pek yazmam ama takıp ederım.. senin de resmın dıkkatımı cekmısti gayet güzelsin.. :nazar: kendini bilmiyorsa kibarlıgı asaleti bi kenara bırak ve ona haddini bildir lütfen

Back
X