- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni ayakta alkışlıyorum. Cani gönülden tebrik ediyorum. Aklına fikrine ağzına sağlık.Canınızı sıkan bir şey madem, bozun direkt eşinizi; o da sizi içeren şakalar yaparken daha nazik olması gerektiğini anlar. Güzel bozun ama, çekinmeyin giydirin.
Eşimle bi olayım geldi aklıma konuyu okuyunca.
Yeni evliyken bayram ziyaretindeyiz. Cıvık bi akrabası var eşimin hiç hazzetmem, tabi o zamanlar yeni yeni tanıyoruz akrabaları. Adam bildiğin cıvık, yersiz salak şakalar filan... Bismillah yani, yeni tanışıyoruz, bi de bizim haricimiz bayram ziyaretine gelen başka misafirler de var ortamda.
Neyse bu akraba kişisi eşime espriler yapıyo güya bana paslıyor "Ya Gangstanın babası çeksin damadının altına bi araba ya, değil mi ama Gangsta, böyle damada bi araba yakışmaz mı? Babanda bol nasılsa." filan. Ki ne kadar iğrenç bir konuşma, kibarca gülüyorum ama hani sinirleniyorum da, benim babayı nerenin kralı sanıyor acaba bu herif diye içimden geçiyor, bildiğin memur adam işte. Ben ses etmedikçe, daha da arttırdı adam "Benim de kayın babam X amca olsaydı, ohho yaşadımdı oğlum" filan... Anaa iyice içime içime deliriyorum. Eşim sen de katıl şakalara(!) araba modeli filan konuşmaya başladılar. O sıra eşime "Ne arabası hayırdır?" dedim, bana demesin mi "Eşşek arabası ahahaha" millet ne biçim gülüyor.
Döndüm gözünün içine içine bakarak "Çok isabetli bir karar olmuş, senin gibi bir eşeğe de ancak o yakışırdı zaten" dedim.
Ortam buz.
Bu akraba herif de "Aa gennşşler aa şaka yaptım ben Gangsta bak darılırım valla" derken "Abi nolur sen darıl. Neyse bayram ziyareti kısa olur, bize müsaade" dedim kalktım kapıya yöneldim, eşim de peşimden öyle çıktık. Sonra surat sirke gezdi bir iki gün, sonrasında konuştuk hak verdi ve özür diledi, bir daha da benzer bir olay yaşamadık.
Bozun yani, canınızı sıkan hangi şaka varsa bozun eşinizi öğrensin.
Esimin is arkadaslarinin olduğu igtar yemegine gittik.is arkadaslarini ilk defa gordum tanidim. 2.5 yasimdaki kizimi arkadasi esime benzetti ve esim su espriyi yapti "kizim bana benziyor annesine benzeseydi evde kalirdi"dedi sakasina.ama benim cok agrima gitti bu espri.orda hic belli etmedim guldum geçtim.siz olsanız ne yapardiniz.
Hayır canim sende tabiki degil. Hazir cevapli halimin etkisi büyük :)Bu laf üstüne bosanmamissinizdir ama??yoksa öyle mi![]()
Boşver içinde kalıp ülser sahibi olacağına dışa vur bekar ol.Hayır canim sende tabiki degil. Hazir cevapli halimin etkisi büyük :)