Ben engelliyim çalışamıyorum maalesefEvet boşanın tabii ama kendi kendinize yetmeniz lazım belli ki aileniz bir yere kadar sahip çıkacak size.
Siz neden geleceğiniz için adım atmıyorsunuz da bu asalak adama anca çalış demekle yetiniyorsunuz anlamadım.
Sizin ne sıkıntınız var çalışmakla ilgili?
Ailem beni istemediği için evli kalmak zorunda kaldım hemde engelli hasta olduğum için bu durumdayım ama artık bitireceğimÇalışmayan tembel adamdan nefret ederim bi de uyuyan erkekten hiç hazzetmem. Iğrenç bir asalaktan tek farkı sizi dövmek niyetiyle üzerinize yürüyor olması.
4 sene bu adamla evli kalmak hatasında bulunmuşsunuz zaten. Size ne faydası var bu adamın? Bir faydası olmadığı gibi zararı var
Anası biliyor oğlunu size kakalamıslar maalesef. Derhal boşanın ama derhal
Ailem buldu ben bulmadım onlar evlendirdi hasta olup çalışamadığım için başlarından atmak istediler kısacaBu adamı nerede buldun
Neyiniz varAilem buldu ben bulmadım onlar evlendirdi hasta olup çalışamadığım için başlarından atmak istediler kısaca
Cocuk yokken boşan demek istiyorum bacim.Kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum ben eşimle 4 sene önce evlendim eşim şuan 37 yaşında ve önceden hiç çalışmamış biriymiş tabi ben bunu sonradan öğrendim evlenmeden önce evlenir evlenmez işe gireceğim demişti bana bende karakteri iyi olduğu için sorun etmedim ve evlendik ailemde evlenince çalışır merak etme demişti ama bu kadar sorumsuz biri olduğunu bilmiyordum ama gel görki 4 sene oldu hala iş bakmaya bile gitmedi ilk seneler ses etmedim sonra ise iş konularını açtığımda bana sinirlenip bağırıp çağırıyordu üstüme yürüyordu sen beni evde istemiyorsun evden göndermeye çalışıyorsun demeye başlamıştı ve sürekli kavga ediyorduk öğlen 3,4 e kadar uyuyordu gecede sabaha kadar bilgisayarda oyun oynuyordu temizlik dahi yapamıyordum ses olunca kızıyordu bende bunlara dayanamayıp bir kaç kere evi terkedip geri döndüm hemde ailem eşime geri dönmem için zorlamıştı belki çalışmayı düşünür diye evden gitmiştim sonra geri döndüm ama aynı şeyler devam etti hala çalışmak istemiyor şimdide evi terkettiğimi ve annesinin hastalığını bahane ediyor sen evi terkedip geri geldin ne çalışacağım Banane diyor hemde annesi bastonla yürüdüğü için bacakları ağrıdığı için benim annem hasta onun yanında durmam lazım çalışamam diyor şuan annesinin emekli maaşı ile geçiniyoruz annesi köyde yaşıyor ama artık annesinin maaşı fazla yetmediği için annesiyle birlikte şehirdeki evi satmaya karar verdiler onu satıp annemle köyde yaşarız bankaya atıp faiziyle geçiniriz diyorlar. banada sen bu kararı kabul edersen edersin ben buyum beni yıllarca çalısmaya zorladın baskı yaptın artık hiç çalışmam evi satıp faizini yiyecem diyor anneside bunu onaylıyor oğluna hiçbir şey demiyor küçükken babasız büyüdüğü için böyle biri oldu diyip duruyor ama ben tabiikide bunu kabul etmiyorum her şeyde hazır paraya alışmış biriyle olacağını düşünmediğim için boşanma kararı aldım sizce doğru bir karar vermiş miyim sizlerede danışmak istedim
Anladım engeliniz ne?Ben engelliyim çalışamıyorum maalesef
Ms hastalığım var fibromiyalji var doğuştan yemek borum yok tek böbrekliyim sürekli sıvı şeyler yediğim için enerjisiz düşüp kalıyorum bayıldığım bile oluyor sık sık bir sürü hastalıklarım var kısaca önceden engelli raporum vardı oda iptal edildi maalesefNeyiniz var
Anladım engeliniz ne?
Ailem de istemiyor,beni başından atmak için evlendirdi diyorsunuz.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki
Ms hastalığım var fibromiyalji var doğuştan yemek borum yok tek böbrekliyim sürekli sıvı şeyler yediğim için enerjisiz düşüp kalıyorum bayıldığım bile oluyor sık sık bir sürü hastalıklarım var kısaca önceden engelli raporum vardı oda iptal edildi maalesef
Uğraştım ama olmuyor yenilenmiyor maalesefRaporu yenileme sansiniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?