Eşimin sorumsuz olması

Siz başka bir üyelikle bu konuyu açmıştınız birebir aynı konuyu. ancak orda boşandığınızı söylediğiniz bir konu da açmıştınız. Üyeler inanmamıştı, isterseniz boşanma evraklarını atayım falan yazmıştınız. İnanmayanlar haklılarmış. Cidden inanamamak gerek.

İnanın bu asalakla yaşamaktan kat be kat iyidir.
Eş olmak başka bir şey. Evine ekmek getirmeyen zibididen bir halt olmaz. Bir de sinir harbi yaşıyorsunuz. Yazık harcadığınız zamana, emeğe.

Bu konuyu daha öncede acmistiniz insanlar size iş bulun çalışın bu adamdan bosanin demişlerdi.Uzgunum bu adam değişmeyecek calismayacak zor durumda olduğunuz çok iyi anlıyorum. Başka ćareniz yok malesef.
Ben ilk defa buraya konu açıyorum henüz boşanmadım boşanmayı düşünüyorum

Ben ilk defa buraya konu açıyorum henüz boşanmadım boşanmayı düşünüyorum
Hayır ilk defa konu açmıyorsunuz. Bu ikinci üyeliğiniz. Üyelere boşandım diye yalan söylemişsiniz. Hatta ben sizi savunmuşum diğer üyeliğinizde.

Hayır ilk defa konu açmıyorsunuz. Bu ikinci üyeliğiniz. Üyelere boşandım diye yalan söylemişsiniz. Hatta ben sizi savunmuşum diğer üyeliğinizde.

Vay vay
E insanin aklina baska sorularda geliyor

Ben anlamadım bu adam tüm gün evde oturuyor mu o zaman?? Nasıl bilmezsiniz böyle bir şeyi? Evlenmeden önce işsiz olduğunu biliyor olmanız lazım, e hiç önceden ne iş yaptığını sormadınız mı? Bu ne saçma olay.
Her şeyi geçtim siz nasıl geçiniyorsunuz? Yanlış anlamadıysam sadece emekli maaşı var. 2 kişi nasıl geçinebilir ki, ben öğrenciyin emekli maaşı harcıyorum. Bu adamın canına tak etmiyor mu. Çok acayip bir durum. Hayatı boyunca oyun mu oynamış bu vasıfsız?
Erkekler çok garip gerçekten. Babam da işsiz kalmıştı ve 4 yıl boyunca kılını kıpırdatmadı, birikmiş parası sıfırlanana kadar koltuğunda oturdu. Eşinize de böyle bir şey lazım galiba.
Aile hayatınız nasıl bilmiyorum ama bu adamın yanından iyidir bence. Babanız da destekleyici konuşmuş, boşanarak en iyisini yapmışsınız. Gitsin anasının yanına otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…