Eşimin sorumsuzluğu

melek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
19
0
36
Edirne
Merhaba arkadaşlar ben evlıyım 7 yasında bı kızım var . fakat eşim cok vurdum duymaz sadece kendısı yakışıklı sadece kendısı her seyı bılır. tek amacı var hep benı aşalamk . hakjaret . benle multu olmayı bılmıyo sadece kendı onemlı sankı. ben bunlardan sıkıldım. onu mutlu etmek ıcın kendımden cok tavız verdım fakat artık yoruldum ban ayardım edermısınız. nasıl davranmalıyım. ne yapmalıyın ınanın cok bunladım.her seyden vaz bıle gecebılırım. evlıkten bıle

canım kendin söylüyorsun zaten onu mutlu etmek için kendinden taviz verdiğini ona kendini önemli olduğunu hissettirmişsin yeterince oda o hale bürünmüş kendini biraz geri çek

Bizler böyle eşlerimizi yücelttikçe kendilerini bir halt sanıyorlar Kendine başka meşgaleler bul çık dolaş herşeye kafana takma

Evet ya onu umursamıyomus gıbı davra gıyın suslen kendın ıcın bıseyler yap.....hıc kafana takma bak ozman nasıl pesınden gelır sen onu umarsama yeter bırazda o tavız versın kendınden :)

umursama üstüne düşme sürekli kaçan taraf sen ol o zaman kuzu gibi oluyorlar inan bana hem sende kendini daha iyi hissedersn en azından sadece çocuğunla ilgilen bakalım ne olucak

Arkadaşın dediği gibi giyin süslen püslen.Bi değişim yap kendine...Gez tozz..Bi dönem umursama bakalım naapıcak...Çok taviz verince böyle oluyolar...Bulunmaz hint kumaşları sankiiii:47:

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

sende onu umursama bakalım bir süre.. diğer arkadaşların dediği gibi kendinle ilgilen değiş biraz.. ne bileyim saçlarını farklı bir renge boyat, giyim tarzını değiştir, süslen püslen...ne bileyim arkadaş toplantılarına git...çık alışveriş yap..çocuğunla ilgilen.. sosyal ol...sende ki değişimi görünce biraz da o düşünsün..

işte çoğu bayanların yaptığı yanlış bu.bende dahil olmak üzere.eşlerimizi pohpohluyoruz,el üstünde tutuyoruz,kırmıyoruz...sonunda da küçük dağları ben yarattım havasına giriyorlar haliyle. :47:
onlara verdiğimiz değer kadar,onlara gösterdiğimiz özen kadar biraz da kendimize değer versek,kendimizle ilgilensek sanırım dengeyi kurabileceğiz.bu durumda bizim onların peşinden koştuğumuz gibi onlar da bizim peşimizden koşacaklar.mutluluk sadece vermek değil almayı da bilmekten geçiyor.

Onu mutlu etmek icin degil kendini mutlu etmek icin ugrasacaksin. Kendini guzel bulacaksin.Onu takmayacaksin.Hakaret etmesine izin vermiyeceksin.

Biraz kendimiz için yaşamayı öğrenmeliyiz.
Fazlasıyla taviz veriyoruz.
Bakımlı süslü püslü olsanız hakaret edecek bişey bulamaz diye düşünüyorum.
Siz biraz değişiklik yapın ağzına laf vermeyin.

Merhaba arkadaşlar ben evlıyım 7 yasında bı kızım var . fakat eşim cok vurdum duymaz sadece kendısı yakışıklı sadece kendısı her seyı bılır. tek amacı var hep benı aşalamk . hakjaret . benle multu olmayı bılmıyo sadece kendı onemlı sankı. ben bunlardan sıkıldım. onu mutlu etmek ıcın kendımden cok tavız verdım fakat artık yoruldum ban ayardım edermısınız. nasıl davranmalıyım. ne yapmalıyın ınanın cok bunladım.her seyden vaz bıle gecebılırım. evlıkten bıle

Eşinizin sizi aşağılaması başka bişey..
Sorumsuzluk başka bişey..
Her ikiside mi var eşinizde?
Sorumsuzluğuna örnekler verebilirseniz, konu yorum yapacaklar için daha net olur.

Kim olursa olsun ben her zaman kişiye hakettiği kadar değer verilmesinden yanayımdır.

Kızlar çoğunuzun ablası yaşındayım ve size şu sözü kulağınıza küpe etmenizi tavsiye ederim.

"3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirseniz aradaki 2 kuruşada seni satar"

unutmayın kocanız dahi olsa hakettiğinden fazla değer verirseniz işte bu konuyu açan arkadaşın durumu gibi olur yani eşiniz haddinden fazla şımarır ve kendini bişi sanmaya başlar sonrada sizi aşağılamaya, size hakaret etmeye kadar işi vardırır.

Konu sahibine tavsiyem eşini kendi haline bırak onu umursama ona değer vermiyormuş gibi davran bakalım ne olacak.

"3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirseniz aradaki 2 kuruşada seni satar"

.

Bu lafa bayıldım. :kkk:

Diğer tavsiyelere katılıp,bir ekleme de ben yapayım.Eşin seni aşağıladığı zaman sen de onu aşağıla.
Susup küsersen üzerine gelir ve hep senin kusurlarından sözedilir olur.Büsbütün kendini birşey zanneder.
Örneğin kilo aldın derse,ne var yani senin de göbeğin çıktı diyerek karşılık ver.

yapman gerekeni yap evinde onunla fazla ilgilenme temiz bakımlı ol evi temiz tut yeemk yap çocuğunla ilgilen ona seni eleştirme şansı verme ama ilgilenme onunla sohpet etmeye yanaşmaya çalışma yemeği ver sofrayı topla onun yanında oturma çocukla ilgilen yada başka şeyler yap kitap oku müzik dinle işlerini yap yazda geldi balkonda otur ne oluyoruz der ozaman belki sen onunla muhattap olmaz ağzına laf vermezsen nasıl eleştirecek

Back
X