Eşimin sosyal medyası ve eski sevgilisi

Bütün günü yatakta geçirmesine izin vermeyin, kalksın bu konuyu konuşun ama bence çok ılımlı olmayın, çünkü bu davranışın sizin tarafınızdan tolare edilebilir bi şey olduğu izlenimi uyandırabilir eşinizde.

Ben olsam uyandiririm trip atmasi gereken ben defil miydim ya ne bu haller diye takilirim. Buyutecek, tartisacak bisey degil zaten. Merak etmis olabilir, ama bu tavrinin ona yakismadigini anlatin bir sekilde. Daha buyuk bir tartisma olsa gublerce uyuma numarasi yapacak demekki

Meraktandır :) önemsiz birşey takılma brnce. Ben bile zaman zaman eski sevgilime bakmışlığım var hala :)) sevdiğimden mutsuz oldupumdan mı? Hayır çyle bakıyorum eski birinin neler yaptığını merak etmek gibi birşey

Bunun için tartışılmaz mı? Valla çok anlayışlısınız. O yatağı içindeyken yakarım görür eski sevgili aramayı

Valla ben yillar once platonik asik oldugum ama su an zerre gram bir his duymadigim ilkokuldaki cocuga ve evlendigi esinin profiline bile bakan psikopat oldugum icin bence salt merak diyorum. Keyfini bozma evliliginde huzursuzluk olusmasin. Tabii ki uyanik ol dikkat et ama gerek yok gidin eglenin keyiflenin. Uyarirsin rahatsiz oldum deyip yapmaz.

Simdi durust olun kac kisi eski sevgilisine eski esine bakmadi ?
Siz uzatmamissiniz ama esiniz neyin tribinde yataktan cikmayarak yaptiginin hatali oldugunu gostermeye mi calisiyor. Insan olan kalkar esine guzel davranir.

Uyandı uyandı :) hiç yüz vermedim mutfağa gitti bi sigara yaktı. Sonra beni çağırdı. Aşkım, dünkü konu yüzünden mi bana surat asıyosun dedi. Dedim, dün uyuduk saat 12 şimdi uyandın ne ara surat asıcam ben sana. Sonra, üzgün ve düşünceli olduğumu söyledim. Sizin dediğiniz gibi benimle empati kurmasını istedim. Sadece meraktan baktığını duygusal bir şey olmadığını ve sabah mahcubiyetten uyanamadığını söyledi. İçimden way be dedim kızlar haklı çıltı bundan sonra herşeyi size sorucam :))) yoksa kavga edebilir küsebilirdim. Ha bu arada bana kahvaltı hazırlıyor

Valla meraktan kadınlar bakar .ama erkekler meraktan bakmaz şimdiye kadar meraktan bakanı hiç görmedim .ya içi gidiyordur ya özlemiştir arkadaş . Yeni evli adam niye baksın meraktan eski sevgilisine ?

Hic uzulmeyin bence yaa. Eminim hicbir anlami yoktur. Ben de her gun eski sevgilime ve esine bakiyorum instadan. Ama esime deli gibi asigim. Bu insani duygularla yasadigimiz bir merAk sadece sakin bunun icin tartisma yasayip kendinizin de esinizin de caninizi sikmayin.

İnsan merak ediyor bence öylesine bakmistir. Bu kadar anlam yüklemeyin. Siz sorunca yalan da soyleyebilirdi söylememiş daha naapsin. ..benim kocam geçen gün eski sevgilisini görüp muhabbet etmiş ayaküstü. Geldi bana anlattı. Dürüstlüğünu takdir ettim. ..böyle insani bir durum için huzursuzluğa gerek yok bence

Kendisinin bu durum uzerine size acıklama yapmaması ve de sucluycasına yataktan kalkmaması enteresan yoksa insan merak edip bakabilir bu evlilikte mutısuz oldugu anlamına da gelmez ama neden susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…