Eşimin sosyal medyası

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
Slm kızlar bugün eşim t.kt.k da 6 veya 7 tane açık dolgun göğüslü dolgun popolu kadınları takip ettiğini gördüm baya sinirlendim yemin etti yanlışlıkla eklemişimdir elim kaydırırken olmuştur dedi elim ayağım sinirden titredi neden bu tür bayanlar ne kadarı tesadüfmü
Neden bi futbolcu politikacı veya bi sanatçı degil?

Ay daha demin başka biyere yazdım erkeklerin (instagramdaki avcıların) aklı fikri memiş popiş ☻

Selam öncelikle bahsettiğiniz oluşum çoğunlukla gençlere yönelik ve içeriğinde birçok alan barındırıyor. Özellikle bu şekilde teşhircilik de ayrı bi alan. Uygulamayı indirip "yanlışlıkla" 6-7 tane kadın takip etmesinin imkanı yok.

Öncelikle eşinize aşırı tepki vermeyin. Yoksa gizli saklı da yapar isteyen. Oturun size nasıl hissettirdiğini açıklayın hatta empati kurdurun ben indirip bu tarz erkekler takip etsem sen ne düşünürdün diye. Maalesef erkeklerde ben erkeğim bakarım algısı var. Bunu yıkmak gerekiyor. O bakabiliyorsa siz de pekala bakabilirsiniiz.

Buarada tabiki tesadüf değil beybisi bile isteye görerek takip etmiş işte hayır az aklı olsa madem bakacan takip etme her gün gir gizli bak ama yok illa yakalanacaklar iyi de olmuş gördüğün. Suratını as tribini yap. Bana kalsa yüzde elli oranında bir aldatmadır bu. O kızlardan biri slm yazsa o iş orda bitmiştir. Kimse aman erkek de cevap yazmazsa bişey olmaz falan demesin çünkü yazmayacak adam takip etmez zaten tanımadığı dolgun göğüslü ablaları dimi

O programı kullandirmayin tamamen cinsel içerikli ahlaksızlık dolu esimdede bendede yüklüydü başta .sonra kaç kez denk geldim saçma sapan ahlaksızlık Lara. Hemen eşimdende sildim.kendimden de.

Eşim küs dargın durmayı sevmez ama bende hiç bişey olmamış gibi yapamamki ayy tamam yanlış olmuştur deyip kestirmemi bekliyor olayı

Eşim küs dargın durmayı sevmez ama bende hiç bişey olmamış gibi yapamamki ayy tamam yanlış olmuştur deyip kestirmemi bekliyor olayı
Aynı şeyi sen yap, kaslı maslı adonisli adamlara bak, yüzüne bile bakmayacak o küs dargın durmayı sevmeyen kocan.

Bundan bir sene öncede durup dururken eski sevgilisini engellemiş durup dururken neden böyle bişey yaptın deyince arkadaşlık önerisi olarak önüne çıkar sinir olursun diye dedi ne alakaysa

Bundan bir sene öncede durup dururken eski sevgilisini engellemiş durup dururken neden böyle bişey yaptın deyince arkadaşlık önerisi olarak önüne çıkar sinir olursun diye dedi ne alakaysa
Hesapları ortak mı kullanıyorsunuz?

Yani yazdıklarımıza bi cevap olamaz bence eşim küs kalmayı sevmiyor. Ye haltları sonra küsme bana trip atma olayın üzerini kapat konuyu açma ne alâ valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…