• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin söylediği cümle

bajka

elimi vicdanıma koydum, ojem bluzumla uyumlu çıktı
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
160
290
18
Merhaba kk kadınları..

Eşimle aramız bozuktu her zamanki gibi arayıp uzlaşmaya çalıştım (şu an başka şehirde) konuşma sırasında şu cümleyi kurdu 'bunu sana söylemeyecektim ama gece yattığımızda sana kavga etmemek için sarılıyorum çoğu zaman içimden gelmiyor, arkamı dönemiyorum' 1.5 yıllık evliyiz yatağımıza yattığımızda hemen arkamızı dönüp uyuyalım mı anlamadım bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama farklı bir tartışmada bunu yapmak istemediğini dile getirdi. Bu arada yatar yatmaz arkasını dönüp uyuması da enteresan değil mi 40 yıllık evliler gibi ve ben bu yüzden evliliğin ilk zamanlarında tartışmıştım kendisiyle yine söyledi. Kalbim kırıldı, başına bunu sana söylemeyecektim ama kalıbını koyması da ekstra rahatsız edici.. Bir insan nasıl içinden gelmeyerek sarılır öper yatağa yattığında onu da anlamadım bu arada dip not zamanında ona söylediğim şey sarılıp uyumasını istemek değil, her yeni evli çift gibi cicim ayları geçirmek, sadece seks yapılacağı zaman mı sarılınıp öpülüyor anlamadım. ve maalesef içim soğuyor bu gibi sebeplerden artık :KK43: sizce fazla mı kırılganım?

Bende çok sevmem öyle mıç mıç sarılmayı.
O sarılmayı sevmiyor olabilir yatarken e siz sarılın o zaman.
Sarılmıyorsun etmiyorsun diye söylense baskı yapılsa benimde içimden gelmez hiç.
Bilmiyorun adama hak verdim ben.
Hazır aramız limoniyken söylym bunu da demiş sanki.

her gün sarılarak uyumak zorunda değilsiniz ki? insan bunalır yani.
zaten sarılıp uyuma isteğim yok ki, kendisi abartıyor arkamı dönemiyorum falan diye.. ben de uyuyamam sarılarak, bahsettiğim başka birşey..

Merhaba kk kadınları..

Eşimle aramız bozuktu her zamanki gibi arayıp uzlaşmaya çalıştım (şu an başka şehirde) konuşma sırasında şu cümleyi kurdu 'bunu sana söylemeyecektim ama gece yattığımızda sana kavga etmemek için sarılıyorum çoğu zaman içimden gelmiyor, arkamı dönemiyorum' 1.5 yıllık evliyiz yatağımıza yattığımızda hemen arkamızı dönüp uyuyalım mı anlamadım bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama farklı bir tartışmada bunu yapmak istemediğini dile getirdi. Bu arada yatar yatmaz arkasını dönüp uyuması da enteresan değil mi 40 yıllık evliler gibi ve ben bu yüzden evliliğin ilk zamanlarında tartışmıştım kendisiyle yine söyledi. Kalbim kırıldı, başına bunu sana söylemeyecektim ama kalıbını koyması da ekstra rahatsız edici.. Bir insan nasıl içinden gelmeyerek sarılır öper yatağa yattığında onu da anlamadım bu arada dip not zamanında ona söylediğim şey sarılıp uyumasını istemek değil, her yeni evli çift gibi cicim ayları geçirmek, sadece seks yapılacağı zaman mı sarılınıp öpülüyor anlamadım. ve maalesef içim soğuyor bu gibi sebeplerden artık :KK43: sizce fazla mı kırılganım?
Fazla kırılgansınız.
Ben de öyle sarıla koklaşa uyuyamam rahat sere serpe uyumak isterim.
İyi geceler der ve döner uyurum.
Hem bu olayı dile getirip beklentiye girmek de fazlasıyla soğutuyor çiftleri.
Sevgisinden eminseniz şekilciliğin ilişkinize zarardan başka bir şey getireceğini sanmıyorum.

Tabi zorunluluk olamaz bu konuda herkesin yapısı yaradılışı farklı beklentisi hoşlantısı fakat ne yalan söyleyeyim bende sarılmadan uyuyamam eşimle küs gibi hissederim bunu zorla da bekleyemem ondan hissederek içinden gelerek olmadıktan sonra olmaz zaten yani her çiftin diyaloğu farklı tabi yani bu sevip sevmeme olarak kıyaslanamaz fakat evet soğumakta kırılmakta haklısınız diye düşünüyorum yüzyüze eve döndüğünde bunu yapmamasından ziyade bu şekilde sert dile getirmesinin kalbinizi kırdığını üzüldüğünüzü falan dile getirmeyi deneseniz diyorum şiddetli konuşmadan kedi gibi bazen daha etkili oluyor o an bi hışımla konuşmaktansa erkekler üzerinde mıymıy konuşmak bazen daha etki bırakıyor bence tabi herzman değil:)

Keşke bunu size kırgın ve birbirinden uzakta olduğunuz bir anda soylemeseydi:KK43:Tabi ki çiftler sürekli Mic Mic olamazlar ama bana içinden gelmeyerek sarıldığını söyleyen kişiye sarılamam bir süre:63: Aklına gelen herşeyi karşıdakine söylemek dürüstlük değildir güzelim.Bu bilgi ile senin ne yapmani istiyorsa onu yap.Arama,sorma,mesafe koy.En azından rol yapilmamis olur

Tabi zorunluluk olamaz bu konuda herkesin yapısı yaradılışı farklı beklentisi hoşlantısı fakat ne yalan söyleyeyim bende sarılmadan uyuyamam eşimle küs gibi hissederim bunu zorla da bekleyemem ondan hissederek içinden gelerek olmadıktan sonra olmaz zaten yani her çiftin diyaloğu farklı tabi yani bu sevip sevmeme olarak kıyaslanamaz fakat evet soğumakta kırılmakta haklısınız diye düşünüyorum yüzyüze eve döndüğünde bunu yapmamasından ziyade bu şekilde sert dile getirmesinin kalbinizi kırdığını üzüldüğünüzü falan dile getirmeyi deneseniz diyorum şiddetli konuşmadan kedi gibi bazen daha etkili oluyor o an bi hışımla konuşmaktansa erkekler üzerinde mıymıy konuşmak bazen daha etki bırakıyor bence tabi herzman değil:)
Denicem, teşekkürler :)

Keşke bunu size kırgın ve birbirinden uzakta olduğunuz bir anda soylemeseydi:KK43:Tabi ki çiftler sürekli Mic Mic olamazlar ama bana içinden gelmeyerek sarıldığını söyleyen kişiye sarılamam bir süre:63: Aklına gelen herşeyi karşıdakine söylemek dürüstlük değildir güzelim.Bu bilgi ile senin ne yapmani istiyorsa onu yap.Arama,sorma,mesafe koy.En azından rol yapilmamis olur
Bu son, yine yapıcı olacağım.. içim kırgın umarım geçer dua ediyorum, teşekkürler

Benim esimde sarilmadan uyumak istemeyenlerden 8 yil oldu hala ayni ve ben hicmi hic sevmem sarilarak uyumayi ben rahatca istedigim gibi uyumayi severim bizde bu konuda cok tartistik. Hala esim sarilmadan yatinca hihh yine kicini dondun bi sarilsan der ama sevmeyince sevilmiyor ya kisilik meselesi bence bosverin o isterse sarilsin sizi sevdigini hissettiriyorsa birakin gece sarilmayiversin bunun icin tartismaya kusmeye degmez

Siz bu arkayı dönüp yatmasından rahatsız olduğunuzu sık sık dile getirmeyin...

Baymayın adamı...

Sarılacaksa içinden gelerek yapsın bunu...Sırf siz söyleniyorsunuz diye değil...

Ayy kışın neyse de ısıtırız birbirimizi sarılarak, yazın hiç sevmem dip dibe:))))

Benim esim sarilmayi sevmez yatarken. Izin alip arkasini döner ben sarilmak istersem sariliyorum yoksa ayaklarimiz sariliyor.

Illa her aksam sarilarak uyuymak zorunda degilsiniz ki

Ama evlilik ,sevgili hayatı gibi olmuyor ki.
Eşimin bir lafı var Allah için sen şimdi yanımdasın,içim rahat takıntı yapma.
Adam zaten yorgun, ben yorgun saygı var sevgi var arada şakalaşma var.Bundan eminseniz daha ne ?
Sarıldın sarılmadın olayları biraz sönük kalıyor ve yapmamalısınız.

Sadece adam belki çok sıktığınızdan belkide gerçekten bunaldığından size bu durumu dillendirmiş.
Rahat olun akışına bırakın.
Evliliği küçük şeylerle çıkmaza değil yaşanılabilir hale getirin ;)

Ben tam olarak sorunu anlayamadım.

Tartıştığınızda problemleri çözememeniz mi?
Tartıştığınızda eşinizin size sarılarak uyumaması mı?

Erkek içinden gelmesse de sarılır, uyur, ilişkiye girer.. Kadınlar gibi duygularıyla hareket etmezler genelde

Biz de eşimle sarılıp uyumayız ilk zamanlardan bu yana.
Öperiz, yeri gelir şakalaşırız ama sarılıp uyuyamayız. Biraz yüzyüze yatsak da ya o ya ben arkamızı döneriz..

Ama eşinizin bunu söyleme biçimi tuhaf. Sanki zamanında buna mecbur edilmiş de birikmiş gibi..

Vallaha ne yalan söyliyim ben esime aksamlari en az 5 -10 dakika istedigim gibi sıkı sarılırım..oda öyle. Sonra ikimizde istedigimiz gibi yatariz. :KK73: bende öyle sarilip uyuyamiyorum zaten. Ikinizinde bu konuda beklentileri farkli sanirim. Böyle bir orta yol deneseniz belki kavga konusu olmaktan cikar ve bir daha küs ayrilmayin. Bir yere gitmeden önce cözmeye calisin

Benim esim sarilmayi sevmez yatarken. Izin alip arkasini döner ben sarilmak istersem sariliyorum yoksa ayaklarimiz sariliyor.

Illa her aksam sarilarak uyuymak zorunda degilsiniz ki
tamam zaten bunda bir sorun yok ki, bu arkayı dönüp uyuma meselesi daha evliliğin başında gündeme gelmişti konu tekrar açıldı bu şekilde ifade edildi. Bende uyuyamam, ona da öyle uyu diye diretmiyorum yattığın an arkanı dönüp hadi uyuyorum diye konusu biraz canımı sıkıyor yeni evliyken de aynıydı cicim ayları mı desem nasıl anlatsam insan biraz ruhu okşansın istiyor, kendi kendine abartıyor veya haklı olmayı seviyor sanırım çözemedim

Back
X