• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin söylediği cümle

Bence biraz abartmissinz bu sarilma isini insan icinden gelirse gelip sarilir siz soyleyince bu onu iter hep gerek yok boyle seyleri soylemeye calisinca insan gece yorgun oluyor ve hemen uyuyor aklina bile gelmez benm esimde geceleri arada gelir sarirlir bazen yatar yatmaz uyur ama sabahlari genelde erken kalktigi icin hep sabahlari sarilir uyandirir siz akisina birakin esinize bu konuda baski yapmayin

ben öyle algılamadım, rahat edemiyorum manasında değil sen huzursuzluk çıkarma manasında söyledi sanırım
içimden gelmiyor sözü çok farklı .. heryere çekilebilir
seni öpmek koklamak vs içinden gelmiyorsa sıkıntı var demektir zaten.
genel anlamda davranışları nasıl peki ilgili bir eş mi ?

Ben hic sevmem sarilarak uyumayi. Konunuzu okurken icim daraldi, bir bucuk sene her gece sarilarak uyumaya zorlanmak kabus falan olsa gerek. Filmlerde gordugunuz her seyi istemeyin. Bazi insanlar bunaliyor temas halinde uyurken ve cok sasiracaksiniz ama bunun sevgiyle falan alakasi yok.

içimden gelmiyor sözü çok farklı .. heryere çekilebilir
seni öpmek koklamak vs içinden gelmiyorsa sıkıntı var demektir zaten.
genel anlamda davranışları nasıl peki ilgili bir eş mi ?
evet ilgili ama tartışma esnasında ummadığım ve aklımın ucundan geçmeyen şeyler söylüyor mesela o bana doğru yattığında bir 10 dakika sonra falan hadi dön arkanı da uyuyalım diyorum öyle rahat edemeyeceğini bildiğimden.. bu konuyu açtığında dedimki ben ne zamandan beri seninle bu yüzden tartışmıyorum, arkanı dönüp uyumanla ilgili sorunum yok zaten neden böyle söylüyorsun vs.. sen arkanı dön diyorsun da öyle dönüyorum diyor sanki düzenek kurdum arkasını dönmemesi için :)))) biraz işgüzarlıkta var anlayacağın

Mesela eşimle şükür güle oynaya vakit geçiririz bazen o önce yatar. Bende yatınca şöylee sarılayım derim:))

Dokunma!! Uykumu açmaaa!! :))) sonra o uyanır hiç bişi olmamış gibi tam ben dalacağım zaman sarılır ben hemen dönüp sarılım:))) şakaya vururum ayyy bana sarılıyor musunn yoksa diye. Benim eşim hoşlanmıyor ama benim sevdiğimi bildiği içinde arada sırada ben bişi izlerken sever okşar öper gider :)) arayı böyle buluyoruz. Takılmayın böyle şeylere lütfen.

Ben hic sevmem sarilarak uyumayi. Konunuzu okurken icim daraldi, bir bucuk sene her gece sarilarak uyumaya zorlanmak kabus falan olsa gerek. Filmlerde gordugunuz her seyi istemeyin. Bazi insanlar bunaliyor temas halinde uyurken ve cok sasiracaksiniz ama bunun sevgiyle falan alakasi yok.
konuyu okurken nasıl daraldınız anlamamışsınz ki? :) ben 1,5 sene sarılarak uyumak için zorlamadım eşimi hiç bir zamanda zorlamadım, lütfen tekrar okuyun

Merhaba kk kadınları..

Eşimle aramız bozuktu her zamanki gibi arayıp uzlaşmaya çalıştım (şu an başka şehirde) konuşma sırasında şu cümleyi kurdu 'bunu sana söylemeyecektim ama gece yattığımızda sana kavga etmemek için sarılıyorum çoğu zaman içimden gelmiyor, arkamı dönemiyorum' 1.5 yıllık evliyiz yatağımıza yattığımızda hemen arkamızı dönüp uyuyalım mı anlamadım bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama farklı bir tartışmada bunu yapmak istemediğini dile getirdi. Bu arada yatar yatmaz arkasını dönüp uyuması da enteresan değil mi 40 yıllık evliler gibi ve ben bu yüzden evliliğin ilk zamanlarında tartışmıştım kendisiyle yine söyledi. Kalbim kırıldı, başına bunu sana söylemeyecektim ama kalıbını koyması da ekstra rahatsız edici.. Bir insan nasıl içinden gelmeyerek sarılır öper yatağa yattığında onu da anlamadım bu arada dip not zamanında ona söylediğim şey sarılıp uyumasını istemek değil, her yeni evli çift gibi cicim ayları geçirmek, sadece seks yapılacağı zaman mı sarılınıp öpülüyor anlamadım. ve maalesef içim soğuyor bu gibi sebeplerden artık :KK43: sizce fazla mı kırılganım?
Oda sizden sogumus sanirim. Belli etmemek icin cabaliyor galiba.

anladım sizi
bende sarılarak uyuyamam ama eşimle aynı anda yatağa girdiysek azcık sarılmak 2 güzel kelam edip bikaç öpücük
sonra arkamı dönelim uyuyalım isterim

bu aralar geri çekin kendinizi biraz şımarmış sanki sizinki

anladım sizi
bende sarılarak uyuyamam ama eşimle aynı anda yatağa girdiysek azcık sarılmak 2 güzel kelam edip bikaç öpücük
sonra arkamı dönelim uyuyalım isterim

bu aralar geri çekin kendinizi biraz şımarmış sanki sizinki
teşekkür ederim özellikle doğru anladığınız için :)

evet ilgili ama tartışma esnasında ummadığım ve aklımın ucundan geçmeyen şeyler söylüyor mesela o bana doğru yattığında bir 10 dakika sonra falan hadi dön arkanı da uyuyalım diyorum öyle rahat edemeyeceğini bildiğimden.. bu konuyu açtığında dedimki ben ne zamandan beri seninle bu yüzden tartışmıyorum, arkanı dönüp uyumanla ilgili sorunum yok zaten neden böyle söylüyorsun vs.. sen arkanı dön diyorsun da öyle dönüyorum diyor sanki düzenek kurdum arkasını dönmemesi için :)))) biraz işgüzarlıkta var anlayacağın
siz bir süre kendinizi geri çekin bakalım ..

Merhaba kk kadınları..

Eşimle aramız bozuktu her zamanki gibi arayıp uzlaşmaya çalıştım (şu an başka şehirde) konuşma sırasında şu cümleyi kurdu 'bunu sana söylemeyecektim ama gece yattığımızda sana kavga etmemek için sarılıyorum çoğu zaman içimden gelmiyor, arkamı dönemiyorum' 1.5 yıllık evliyiz yatağımıza yattığımızda hemen arkamızı dönüp uyuyalım mı anlamadım bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama farklı bir tartışmada bunu yapmak istemediğini dile getirdi. Bu arada yatar yatmaz arkasını dönüp uyuması da enteresan değil mi 40 yıllık evliler gibi ve ben bu yüzden evliliğin ilk zamanlarında tartışmıştım kendisiyle yine söyledi. Kalbim kırıldı, başına bunu sana söylemeyecektim ama kalıbını koyması da ekstra rahatsız edici.. Bir insan nasıl içinden gelmeyerek sarılır öper yatağa yattığında onu da anlamadım bu arada dip not zamanında ona söylediğim şey sarılıp uyumasını istemek değil, her yeni evli çift gibi cicim ayları geçirmek, sadece seks yapılacağı zaman mı sarılınıp öpülüyor anlamadım. ve maalesef içim soğuyor bu gibi sebeplerden artık :KK43: sizce fazla mı kırılganım?
3 yıllık evlıyım oglumun besigi yanda ona donerek uyurum esimede sırtımı dönuyorum

Biz eşimle evlendiğimizden beri sarılarak uyumayız çünkü eşim rahatsız oluyor uykuya dalamıyor o şekilde bunu evlendiğimizde belirtti anlayışla karşıladım rahatsız olduğu ben değilim o rahat edemiyor yani. Zaten yatağa girince illa öpüyordur öncesinde falan ama sarılarak uyumak istemiyor sadece bunun cicim ayıyla, sevmek sevmemekle alakası yok ki. Uyurken insan rahat etmek ister demek ki rahat etmiyor bu kadar

Biz eşimle evlendiğimizden beri sarılarak uyumayız çünkü eşim rahatsız oluyor uykuya dalamıyor o şekilde bunu evlendiğimizde belirtti anlayışla karşıladım rahatsız olduğu ben değilim o rahat edemiyor yani. Zaten yatağa girince illa öpüyordur öncesinde falan ama sarılarak uyumak istemiyor sadece bunun cicim ayıyla, sevmek sevmemekle alakası yok ki. Uyurken insan rahat etmek ister demek ki rahat etmiyor bu kadar
konuyu anlamamışsınız ama teşekkürler :))) aynı fikirdeyim aksini söylemedim

konuyu anlamamışsınız ama teşekkürler :))) aynı fikirdeyim aksini söylemedim

Size göre size hak vermeyen kimse konuyu anlamamış zaten neyiz aptal mıyız biz şimdi? eşiniz size söyleyemediği birşeyi sizinle tartışınca açığa çıkarmış.

Sizde konunuzda cicim ayında sarılması çok normal değil mi sadece birlikte olurken mi sarılacak demediniz mi? bende ona cevap verdim yoo sarılmayabilir illa diye bu kıstas değildir evlilikte dedim. neyi anlamamışım?

Size göre size hak vermeyen kimse konuyu anlamamış zaten neyiz aptal mıyız biz şimdi? eşiniz size söyleyemediği birşeyi sizinle tartışınca açığa çıkarmış.

Sizde konunuzda cicim ayında sarılması çok normal değil mi sadece birlikte olurken mi sarılacak demediniz mi? bende ona cevap verdim yoo sarılmayabilir illa diye bu kıstas değildir evlilikte dedim. neyi anlamamışım?
o kadar yazdım oturup anlatacak değilim şimdi, anlayan nasıl anladı. Bilemem :) hem ayrıca sadece size ve sizin gibi anlayanlara hak vermedim, aynı görüşte olmayanlara hak verdim okursanız eğer konuyu anlayabilirsiniz bir ihtimal ;)

Bende asla sarılarak uykuya dalamam. Eşime sarılırım öperim bir iki muhabbet ederiz yavaş yavaş uykum gelince aşkım arkamı dönebilir miyim diye izin alıp yüzü koyun uykuya dalarım. Napim uyku pozisyonumu almayınca uyuyamıyorum.

Back
X