Merhaba kk kadınları..
Eşimle aramız bozuktu her zamanki gibi arayıp uzlaşmaya çalıştım (şu an başka şehirde) konuşma sırasında şu cümleyi kurdu 'bunu sana söylemeyecektim ama gece yattığımızda sana kavga etmemek için sarılıyorum çoğu zaman içimden gelmiyor, arkamı dönemiyorum' 1.5 yıllık evliyiz yatağımıza yattığımızda hemen arkamızı dönüp uyuyalım mı anlamadım bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama farklı bir tartışmada bunu yapmak istemediğini dile getirdi. Bu arada yatar yatmaz arkasını dönüp uyuması da enteresan değil mi 40 yıllık evliler gibi ve ben bu yüzden evliliğin ilk zamanlarında tartışmıştım kendisiyle yine söyledi. Kalbim kırıldı, başına bunu sana söylemeyecektim ama kalıbını koyması da ekstra rahatsız edici.. Bir insan nasıl içinden gelmeyerek sarılır öper yatağa yattığında onu da anlamadım bu arada dip not zamanında ona söylediğim şey sarılıp uyumasını istemek değil, her yeni evli çift gibi cicim ayları geçirmek, sadece seks yapılacağı zaman mı sarılınıp öpülüyor anlamadım. ve maalesef içim soğuyor bu gibi sebeplerden artık

sizce fazla mı kırılganım?