Arkadaşlar evlenmeden önce hakkını savunan,kendine güvenen birisiydim.Eşimle Allah'a şükür büyük bir problemimiz yok ama ne zaman bir tartışma yaşasak sonuçta hep ben haksız çıkıyorum.normalde her dediğimi yapmaya çalışır,evde yardım eder,hediyeler alır ama sinirlenince çok kırıcı oluyor.bende çok sinirleniyor diye çoğu şeyi içime atmaya başladım.ailesi evlenmeden önce yapacağız dediği çoğu şeyi yapmadı,eşim yeri geldiğinde ailesine bile kızıyor sözünüzde durmadınız diye ama ben aynı şeyi söyleyince bir ton laf söylüyor bana.en son yaşadığımız olay şöyle:eşim müdürlüğünü yaptığı kurumu satın aldı.sözde ailesi yardım edececekti ama görümcemin durumu çok kötü olduğu için ona yardım ediyorlarmış.hatta eşim o kadar üzüldü ki hazır kredi çekmişken onlarada göndermek için 15 milyar fazla çekti,onlar taksit taksit ödeyeceğiz demişler ama ilk taksit zamanı geldi ne kaynanamgilden ses var,ne görümcemgilden.ben de hamileyim dişimden tırnağımdan artırdığım parayı bebeğim için harcasam olmaz mıydı,o kadar üzülüyorumki bu hislerimi söylediğim an gene tartışacağız hep içime atıyorum