- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Inşallah canım, bizim iki haftada değişti, 3 haftada eminim daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz.3 hafta geçecek bizim aradan hayırlısı olsun inş
Bu test krugere gore yapılmamış, ama bir önceki krugere göre idi. %6 çıkmıştı.Morfoloji kötü müydü sizin de
Sperm hızıydı canım. Ilkinde %20lerdeydi.Hım kötü değil sizinki . Sizin problem neydi peki
Keşke aynı yerde yaptırsaydınız .ama o rakamları görmek insanın içini o kadar rahatlatıyor kiSperm hızıydı canım. Ilkinde %20lerdeydi.
Ikincisi ise %40.
Tabi bunlar farklı hastanelerden alınan sonuçlar.
Eşim istemedi. Hastaneye ve en önemlisi dr a guvenmedi. Hata mi ettik ben de bilmiyorum.Keşke aynı yerde yaptırsaydınız .ama o rakamları görmek insanın içini o kadar rahatlatıyor ki
Benim eşim doktora gitmiyor sperm vermiyor bi kızım var 2 yıldır kardeşi olmuyor bu sperm nasıl bişey yaa 2 kutu promotil men kullandı başka neler yapabilirim sperm kalitesi içinCanım eğer varikosel yoksa keçi boynuzu özü yada kürü yap eşine.. morfoloji ve sayıyı arttrır.
Bu erkekler neden böyle hassas bu konuda benimki de aynıydı, biz olsak tedaviye başlarız anında, erkek milleti pes etmeye çok meyilli.Benim eşim doktora gitmiyor sperm vermiyor bi kızım var 2 yıldır kardeşi olmuyor bu sperm nasıl bişey yaa 2 kutu promotil men kullandı başka neler yapabilirim sperm kalitesi için
Valla hiç sormayın Allahtan bir tane evladım var şükürler olsunBu erkekler neden böyle hassas bu konuda benimki de aynıydı, biz olsak tedaviye başlarız anında, erkek milleti pes etmeye çok meyilli.
O kadın nerde adres Bilgi verebilir misinizMerhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım
O kadın nerde adres Bilgi verebilir misiniz
Bu kadını nerden bulabilirimMerhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?