Gebeliğe Hazırlık Eşimin sperm sayısı düşük çıktı. Yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kk hatunları...
Eşim sperm testi yaptırdı ve alt sınıra çok yakın. Tahlil sonucunu yükledim. Bilgisi olanlar yorumlayabilir mi? Neler yapmamız lazım yükseltmek için? Bu değerlerle normal yoldan hamilelik şansı yüksek mi? Şimdiden teşekkürler

Bilgisi olan kimse yok mu
Cnm 21 milyon çıkmış sonuç çokta az değil 1 tane sağlıklı sperm olsa yeterli zaten hamile kalmana benim arkadaşım 6 milyon sperm le hamile kaldı şimdi kizi 3 yaşında

Cnm 21 milyon çıkmış sonuç çokta az değil 1 tane sağlıklı sperm olsa yeterli zaten hamile kalmana benim arkadaşım 6 milyon sperm le hamile kaldı şimdi kizi 3 yaşında
İleri hareketlilikte düşük anladığım kadarıyla. Nasıl artıcak bunlar

İleri hareketlilikte düşük anladığım kadarıyla. Nasıl artıcak bunlar
Cnm bnm de eşimin fsh yüksek çıktı fsh yüksek oldugu zman sperm sayısı düşüyor mus dr eşime neofortil,klomen verdi.bide keçiboynuzu özü sabah akşam 1 kasık içiyor hem sayısı hemde hareketliliği için iyi geliyormus faydasını gören çok olmuş kk da.Rabbim bize de nasip etsin insallah sağlıklı bebisler

Canim 1 ay sonra tekrar yaptirin düşüş varsa dikkat edin benim esiminki 135 milyondu 6 ayda 18 milyona düştü
Esini cok iyi besle hizli ilerisi de yavas maalesef gebelige yetmiyor.dr a danışıp proxeed plus alabilirsin. Her sabah esine zeytinyaginda 1 gece bekletilmis 2 ye bölünmüş incir yedir .Bol bol havuc ceviz ve kuru üzüm yedir

Amin inşallah

Önümüzdeki ay kontrole gideceğiz. Keçiboynuzu aldık kaynat içir dediler. Doğru mu kaynatıp içmek ? Birde incir taze incir mi olmalı kuru incir olur mu ?

Önümüzdeki ay kontrole gideceğiz. Keçiboynuzu aldık kaynat içir dediler. Doğru mu kaynatıp içmek ? Birde incir taze incir mi olmalı kuru incir olur mu ?
Aynen bir Dr çoban çökerten çayı kesinlikle içir 2 ay yaptım ben birde vitamin aldim eczaneden toz şeklinde 156 tl o ay hamile kaldim

Aynen bir Dr çoban çökerten çayı kesinlikle içir 2 ay yaptım ben birde vitamin aldim eczaneden toz şeklinde 156 tl o ay hamile kaldim
Yukarıda vitaminin adını vermiş arkadaş aynisi benimkide keçi boynuzu pekmezi kesinlikle birde kaynat içir keciboynuzunu bir hafta 2 kere günde bir hafta sonra 1 bardak aksam

İsim verebilir misin canım? Bu ay olmasada önümüzdeki aylarda deneriz

Yukarıda vitaminin adını vermiş arkadaş aynisi benimkide keçi boynuzu pekmezi kesinlikle birde kaynat içir keciboynuzunu bir hafta 2 kere günde bir hafta sonra 1 bardak aksam
Tamam teşekkür ederim

Cnm bnde çoban çökerten otu aldım onu nasıl yapcam anlatirmisin.eşim klomen neofortil bide keçiboynuzu özü kullanıyorz bide bu çayı yapayım dedim inşallah hamile kalırım bu ay da son olur bu yaptiklarim

Cnm bnde çoban çökerten otu aldım onu nasıl yapcam anlatirmisin.eşim klomen neofortil bide keçiboynuzu özü kullanıyorz bide bu çayı yapayım dedim inşallah hamile kalırım bu ay da son olur bu yaptiklarim
Bir tutam cezvede kaynat süzgeçle suz kaynarken içine zencefil tozu ve karanfil at canim bi tık kaynat icir

Kuru inciri ikiye böl saklama kabina zeytinyagi koy icine inciri koy gece bekliycek.Ayni yagi tekrar kullanabilirsin.Keciboynuzu kürü dogru biz de yapmıştık. Saracoglu ndan izle kürü canim yanlis yapma

Kuru inciri ikiye böl saklama kabina zeytinyagi koy icine inciri koy gece bekliycek.Ayni yagi tekrar kullanabilirsin.Keciboynuzu kürü dogru biz de yapmıştık. Saracoglu ndan izle kürü canim yanlis yapma
Tamam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…