EŞİMİN SPERM TESTİ BİLGİSİ OLAN BAKABİLİR Mİ

Ktgba0602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
526
102
53
25
Kızlar Merhaba 2 yıllık evliyim. Tekrarlayan 2 düşüğüm oldu. 3 gün önce test verdi eşim bende sıkıntı çıkmayınca beni götürmedi sonuç almak için bugün de telefonun da testin resmini gördüm ama anlayamadım anlayanlar yorum yapabilir mi acaba ?

kızlar merhaba , benim de kimyasal bir gebeliğim oldu mart ayknda daha sonra yumurtlama testi ile takip edip denemeler yaptık ama gebelik oluşmadı ben doktora gittim herhangi bir sıkıntımın olmadığını söyledi eşim test verdi sonucu bu şekilde anlayan varsa bakabilir mi rica etsem ?

Evet ama onlarin duzelmesi kolay diye biliyorum bi vitamin takviyesiyle hareketliligi arttirabilirsiniz hemde cok asiri dusuk degil

Merhaba bilen birisi bizimkini de yorumlayabilir mi acaba

İleri hareketlilik 10,65

Toplam hareketlilik 12,43

Sınıf (D) (IM) 87,57

Yoğunluk 10,12

Numunedeki toplam 36,43

Merhaba baya zaman geçmis gebe kalabildiniz mi benimde eşimin değerleri eşinizin değerlerine yakın. Denemediğimiz sey kalmadi siz neler yaptiniz bu süreçte değerlerini düzeltebildiniz mi

Merhaba baya zaman geçmis gebe kalabildiniz mi benimde eşimin değerleri eşinizin değerlerine yakın. Denemediğimiz sey kalmadi siz neler yaptiniz bu süreçte değerlerini düzeltebildiniz mi
1 ay önce maalesef ki düşük yaşadım. Eşim ilaçlarını duzenli kullanmadı bende araştırdım onun yerine kuruyemiş keçi boynuzu pekmezi bitter cikolata ve havuç bu şekilde besleniyoruz. Bu ay da 5.gun gecikmedeyim su gibi akıntı geliyor başka birşey yok bir umut bekliyorum bekliyorum bakalım

Adamın adını soyadını kapatsaydınız bari. Testi sizden sakladığını düşünürken hepimiz gördük.

Pcos falan var mi gecikmen oluyor muydu normalde

2 kez düşük yaşadım o yüzden korkuyorum 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum yoksa benimde içim içimi yiyor
İnşallah bu bekleyişin sonunda çok güzel haberler alırsınız bende hamileyim ama çok çok yeni kese bile yok daha ama karın ağrım var normal mi sizce

İnşallah bu bekleyişin sonunda çok güzel haberler alırsınız bende hamileyim ama çok çok yeni kese bile yok daha ama karın ağrım var normal mi sizce
Ara sıra bende de oluyor normal canım yerleşiyor bebiş karnına hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen de durumlar ne akıntı falan var mı

Ara sıra bende de oluyor normal canım yerleşiyor bebiş karnına hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen de durumlar ne akıntı falan var mı
Amin Allah razı olsun akıntım yumurtlamadan sonra hiç kesilmedi sadece yumurtlama zamanı şeffaftı şuan kremsi gibi bide göğüs hassasiyeti var onun dışında başka belirtim yok hamile gibi hissetmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…