Erkek İnfertilitesi esimin sperm testi cok dusuk cikti

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim esiminde spermi 1 milyon cikiyor 3 aylik 6 aylik vitamin tedavileri uyguladi doktorlar birsuru ilac macun keci boynuzu kuru uyguladik hicbirsey degismedi koca koca paralar verdik bu ilaclara hicbirsey care gelmiyor. Benim kendi kadin hastaliklari doktorum sperm tedavisi gormeyin caresi yok paranizi biriktirip tup bebek yapin dedi..
Bu arada keciboynuzu küru falan asla uygulama olan spermide gecici olarak bitiriyor
😔

Eşimin tüm değeri düzeldi ama yine olmadı. Kısmet işte. İkinci kez tüp bebekle hamileyim. Size de nasip olur inşallah. Tüp bebek yaptırırsanız mutlaka MikroÇip kullanın. Biz ikisinde de kullandık, oldu çok şükür 🤲
mikroçip nasıl oluyo canik benim

mikroçip nasıl oluyo canik benim
İlk tedavide medikale gidip almıştık. İkinci tedavide hastanede vardı, onu kullandılar. 1000 lira ödedik. Tedaviye başlarken doktora söylemeniz gerekiyor. Biz MikroÇip kullanmak istiyoruz diye. Bizim doktor kesin bir etkisi yok dedi. Biz şansımızı onunla deneyeceğiz dedik. İkisinde de oldu Çok şükür

Kızlar benim eşiminde mikroçip kullandı. Gayet iyi embroyalar elde ettik ama aklıma şu takıldı.
3 kere sperm 1 dna hasarı testi yaptırdık

ilk 2 testte ileri hız 0 morfoloji 1 dı ve sperm sayısı 40 milyondu

3. testte ileri hız yüzde 10, morfoloji yüzde 2 oldu sayı hala 40 milyon.

dna hasarında ise yüzde 92 hasar vardı.
En çok anomali başta var yüzde 69.

ilaç vs kullanmadı sadece sağlıklı beslendi ve kuruyemiş ile incir kürü yaptık. Tüp bebek ile ikiz gebeyim şükürler olsun, ama merak ettiğim şu,

eşimde varikosel var eğer ameliyat olsaydı veya ilaç kullansaydı dna hasarı düşüp morfoloji iyice artar ve doğal yoldan gebelik olur muydu? Yani hiç ilaçsız arttı morfoloji bile arttı yani

Kızlar benim eşiminde mikroçip kullandı. Gayet iyi embroyalar elde ettik ama aklıma şu takıldı.

ilaç vs kullanmadı sadece sağlıklı beslendi ve kuruyemiş ile incir kürü yaptık. Tüp bebek ile ikiz gebeyim şükürler olsun, ama merak ettiğim şu,

eşimde varikosel var eğer ameliyat olsaydı veya ilaç kullansaydı dna hasarı düşüp morfoloji iyice artar ve doğal yoldan gebelik olur muydu? Yani hiç ilaçsız arttı morfoloji bile arttı yani
incir kürü ne canım zeytinyağında mı beklettin bir de tüp bebeği nerde yaptırdın dr adı

Benzer durumdayız bizde. Morfoloji hep 2 di. Sayı ve hareket de asgarinin altındaydı. Eşim op olmak istemediği için artık tüp bebeğe karar verdik. Son sonuçlarla Dr a gittiğimizde önce op. olun. 3 ay geçsin ve değerlere bakalım.Doğal yoldan oluşabilir yada morfoloji yükselir ve tüp bebek bile olsa tutma şansı ciddi oranda artar dedi. Bunun üzerine eşim de op. oldu bu kararla. Şimdi takviyelerle sonucu bekliyoruz.

Yani hem doğal gebelik hem de düşük yada tutmayan bir tüp bebek macerası yerine önceliği buna vermek akıllıca oldu.

Bu testte marf yani sperm şekli bozuk sayı iyi olsada şekil bozuk olduğu için gebelik olmuyor

Back
X