Erkek İnfertilitesi esimin sperm testi cok dusuk cikti

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Protime dan memnun musunuz? Artırdı mı değerleri? Biz de yeni başladık.
Tatlım merhaba
Evet biz 1 ay kull dık 2 test arasında.
Yüzde 2 artma oldu.
5 aydır kullanıyoruz.
O zaman daha sigarayıda bırakmamıştır eşim.
Yüzde 2 yine de iyi ilaçları kullanıcak dedi...
Ama henüx hamile kalamadım.

bizimkin3 yüzde 7 hareketsiz dedi
Bizlm sayı iyi ana haraket 0
Yani ilk testte öyleydi.
Sonra 2.testte %2 çuktı
Artma gördü doktor.
Sigarayı bırakıcak ilaçlara devam edicek dedi.
canim bize ben anladım kadarıyla yazım 27 milyon cıktı galiba yüzde 7 hareketsiz denildi diye hatırlıyorum 2 yerde yaptırdık bole

bizimkin3 yüzde 7 hareketsiz dedi

canim bize ben anladım kadarıyla yazım 27 milyon cıktı galiba yüzde 7 hareketsiz denildi diye hatırlıyorum 2 yerde yaptırdık bole
Sperm sayısı olarak 27 milyon sanırım az. 35 milyon ve üzeri olması gerekli diyorlar diye biliyorum.
Belkşde o yğzden ilaç vermişlerdir

eşimin sperm testi çok düşük doktor ilaç yazıp yoladi üç ay kullan dedi bole durumla karşılaşıp hamile kalan varmi yada çokmu zor lütfen bilgi yazın 😔
Vitamin mi yazdı? Klomenle çok başarılı sonuç alan okudum burada. Varikosel var mı diye bakıldı mı?

eşimin sperm testi çok düşük doktor ilaç yazıp yoladi üç ay kullan dedi bole durumla karşılaşıp hamile kalan varmi yada çokmu zor lütfen bilgi yazın 😔
Benim esiminde spermi 1 milyon cikiyor 3 aylik 6 aylik vitamin tedavileri uyguladi doktorlar birsuru ilac macun keci boynuzu kuru uyguladik hicbirsey degismedi koca koca paralar verdik bu ilaclara hicbirsey care gelmiyor. Benim kendi kadin hastaliklari doktorum sperm tedavisi gormeyin caresi yok paranizi biriktirip tup bebek yapin dedi..
Bu arada keciboynuzu küru falan asla uygulama olan spermide gecici olarak bitiriyor

Bize hem vitamin hem klomen aspirin birsuru ilac kullandi hicbiri care olmadi
Eşimin tüm değeri düzeldi ama yine olmadı. Kısmet işte. İkinci kez tüp bebekle hamileyim. Size de nasip olur inşallah. Tüp bebek yaptırırsanız mutlaka MikroÇip kullanın. Biz ikisinde de kullandık, oldu çok şükür 🤲

Eşimin tüm değeri düzeldi ama yine olmadı. Kısmet işte. İkinci kez tüp bebekle hamileyim. Size de nasip olur inşallah. Tüp bebek yaptırırsanız mutlaka MikroÇip kullanın. Biz ikisinde de kullandık, oldu çok şükür 🤲
Mikrocip neydi bende martta dusunuyorum yaptircam

merhaba Kızlar,
ekte eşimin sonuçları var ama doktora gösteremedik henüz acaba anlar mısınız bi sorun var mı ?

Ekran Resmi 2021-02-09 10.00.03.webp
Ekran Resmi 2021-02-09 09.59.54.webp

Back
X