ben özel hastanede test yatırmıştık onu bulursam hemen atiyimbulamıyorum yazicaktim
forthe mens diye bi ilaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben özel hastanede test yatırmıştık onu bulursam hemen atiyimbulamıyorum yazicaktim
forthe mens diye bi ilaç
Bizde protimemen kullanıyoruz yaklaşık 5-6 aydırbulamıyorum yazicaktim
forthe mens diye bi ilaç
sizin sıkıntınız nedir özel olmazsa hareketimi düşük sayisimiBizde protimemen kullanıyoruz yaklaşık 5-6 aydır
Bizlm sayı iyi ana haraket 0sizin sıkıntınız nedir özel olmazsa hareketimi düşük sayisimi
Bizlm sayı iyi ana haraket 0
Yani ilk testte öyleydi.
Sonra 2.testte %2 çuktı
Artma gördü doktor.
Sigarayı bırakıcak
Tatlım merhabaProtime dan memnun musunuz? Artırdı mı değerleri? Biz de yeni başladık.
canim bize ben anladım kadarıyla yazım 27 milyon cıktı galiba yüzde 7 hareketsiz denildi diye hatırlıyorum 2 yerde yaptırdık boleBizlm sayı iyi ana haraket 0
Yani ilk testte öyleydi.
Sonra 2.testte %2 çuktı
Artma gördü doktor.
Sigarayı bırakıcak ilaçlara devam edicek dedi.
Sperm sayısı olarak 27 milyon sanırım az. 35 milyon ve üzeri olması gerekli diyorlar diye biliyorum.bizimkin3 yüzde 7 hareketsiz dedi
canim bize ben anladım kadarıyla yazım 27 milyon cıktı galiba yüzde 7 hareketsiz denildi diye hatırlıyorum 2 yerde yaptırdık bole
peki catlatma iğnesi vururum sence dileme ihtimali çokmu azSperm sayısı olarak 27 milyon sanırım az. 35 milyon ve üzeri olması gerekli diyorlar diye biliyorum.
Belkşde o yğzden ilaç vermişlerdir
Bana mı dediniz ben konu sahibi değilim :)Kötü olduğunu doktor mu söyledi ?
Vitamin mi yazdı? Klomenle çok başarılı sonuç alan okudum burada. Varikosel var mı diye bakıldı mı?eşimin sperm testi çok düşük doktor ilaç yazıp yoladi üç ay kullan dedi bole durumla karşılaşıp hamile kalan varmi yada çokmu zor lütfen bilgi yazın![]()
baktılar canim yokmuş varilkosel sadece ilaç yazdi forthe men diye 3 ay kullan dediVitamin mi yazdı? Klomenle çok başarılı sonuç alan okudum burada. Varikosel var mı diye bakıldı mı?
Benim esiminde spermi 1 milyon cikiyor 3 aylik 6 aylik vitamin tedavileri uyguladi doktorlar birsuru ilac macun keci boynuzu kuru uyguladik hicbirsey degismedi koca koca paralar verdik bu ilaclara hicbirsey care gelmiyor. Benim kendi kadin hastaliklari doktorum sperm tedavisi gormeyin caresi yok paranizi biriktirip tup bebek yapin dedi..eşimin sperm testi çok düşük doktor ilaç yazıp yoladi üç ay kullan dedi bole durumla karşılaşıp hamile kalan varmi yada çokmu zor lütfen bilgi yazın![]()
Bize hem vitamin hem klomen aspirin birsuru ilac kullandi hicbiri care olmadiVitamin mi yazdı? Klomenle çok başarılı sonuç alan okudum burada. Varikosel var mı diye bakıldı mı?
Eşimin tüm değeri düzeldi ama yine olmadı. Kısmet işte. İkinci kez tüp bebekle hamileyim. Size de nasip olur inşallah. Tüp bebek yaptırırsanız mutlaka MikroÇip kullanın. Biz ikisinde de kullandık, oldu çok şükürBize hem vitamin hem klomen aspirin birsuru ilac kullandi hicbiri care olmadi
Mikrocip neydi bende martta dusunuyorum yaptircamEşimin tüm değeri düzeldi ama yine olmadı. Kısmet işte. İkinci kez tüp bebekle hamileyim. Size de nasip olur inşallah. Tüp bebek yaptırırsanız mutlaka MikroÇip kullanın. Biz ikisinde de kullandık, oldu çok şükür![]()
Kaliteli spermleri seçiyorMikrocip neydi bende martta dusunuyorum yaptircam
Tamam canim cok tesekkur ederim bende deneyecegim bakalim insallah olurKaliteli spermleri seçiyor