- 21 Mart 2016
- 5
- 9
- 1
- 38
- Konu Sahibi Outoforder
Yardim..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizin değerlerinz az en azından,bizim ki lökosit 44 milyon çıktı hiç anlamyrz ne çözüm bulacz diye...siz sprunu halledebldnz mi ve de nasıl çözdnz?merhaba canım benım eşimdede 3 milyon cıktı siz doktora gosterdınızmı?
merhaba esime 10 gun kullanacak sekilde antibiyotik yazdi ve gecdiMerhaba sizin değerlerinz az en azından,bizim ki lökosit 44 milyon çıktı hiç anlamyrz ne çözüm bulacz diye...siz sprunu halledebldnz mi ve de nasıl çözdnz?
Antibiyotiğin adı neydi hatırlyr msnzmerhaba esime 10 gun kullanacak sekilde antibiyotik yazdi ve gecdi
Merhaba...bişy sormak istyrm eşinzn lökosit problemini halledebildnz miBenim eşimin de 4 milyona yakın dr iki tane antibiyotik verdi kullanıyor bende kullanıyorum belki birbirinize geçebilir enfeksiyon dedi..test yaptirmadik daha düzeldi mi bilmiyorum..
Çoğunu hallettik diyebilirim 1 milyon altı normal sayılıyor bizim 600bin çıktı en son testte bu ayin sonunda tekrar test vereceğiz inşallah daha da düşmüştür. .Merhaba...bişy sormak istyrm eşinzn lökosit problemini halledebildnz mi
Ne zamandan beri uğrşyrsnz birde ne kullandnz düşürmk içinÇoğunu hallettik diyebilirim 1 milyon altı normal sayılıyor bizim 600bin çıktı en son testte bu ayin sonunda tekrar test vereceğiz inşallah daha da düşmüştür. .
İnşallah daha da düşer...Çoğunu hallettik diyebilirim 1 milyon altı normal sayılıyor bizim 600bin çıktı en son testte bu ayin sonunda tekrar test vereceğiz inşallah daha da düşmüştür. .
3 ay sonunda test yaptırdk o zaman gördük düştüğünü..antibiyotik kullandik ama ayda 1 hafta yani 3ay boyunca antibiyotik icmedik devamli dr öyle uygun gördü. .Ne zamandan beri uğrşyrsnz birde ne kullandnz düşürmk için
Inşallah düşsün artık valla..siz ne yaptınız sizinde yüksekmis..İnşallah daha da düşer...
Sperm kültür testi yaptrdiniz mi zararlı bir durum var mi diye..biz yaptırdk faydali bakteriler vardi bide eşimin bahar alerjisi var o tetikliyormus belki eşinin alerjisi vardir bişeylere bence onunda testini yaptrn..Allah şifa versin herkese..Ben çok yoruldm bu lökositten,onun yüzdn sayı ve hız için kürler yapamyrz...1 ay antibytk kullndk ama hala bitmedi...1,2 hafta önce test verdk doktor lökosit var ama önemsiz dedi bol su önerdi ama sınırın üstündeymş hala o yüzdn hala kür yapamyrz sadece proxeed o da yalnz başına pek etkili değil...umudumu kaybetmemeye çalşyrm,Rabbim hepimize sabır versin