Erkek İnfertilitesi Eşimin spermiyogramında 2,4 lökosit çıktı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım benım eşimdede 3 milyon cıktı siz doktora gosterdınızmı?

Benim eşimin de 4 milyona yakın dr iki tane antibiyotik verdi kullanıyor bende kullanıyorum belki birbirinize geçebilir enfeksiyon dedi..test yaptirmadik daha düzeldi mi bilmiyorum..

Ben çok yoruldm bu lökositten,onun yüzdn sayı ve hız için kürler yapamyrz...1 ay antibytk kullndk ama hala bitmedi...1,2 hafta önce test verdk doktor lökosit var ama önemsiz dedi bol su önerdi ama sınırın üstündeymş hala o yüzdn hala kür yapamyrz sadece proxeed o da yalnz başına pek etkili değil...umudumu kaybetmemeye çalşyrm,Rabbim hepimize sabır versin

Ben çok yoruldm bu lökositten,onun yüzdn sayı ve hız için kürler yapamyrz...1 ay antibytk kullndk ama hala bitmedi...1,2 hafta önce test verdk doktor lökosit var ama önemsiz dedi bol su önerdi ama sınırın üstündeymş hala o yüzdn hala kür yapamyrz sadece proxeed o da yalnz başına pek etkili değil...umudumu kaybetmemeye çalşyrm,Rabbim hepimize sabır versin
Sperm kültür testi yaptrdiniz mi zararlı bir durum var mi diye..biz yaptırdk faydali bakteriler vardi bide eşimin bahar alerjisi var o tetikliyormus belki eşinin alerjisi vardir bişeylere bence onunda testini yaptrn..Allah şifa versin herkese..

Ya biz iki doktor değiştirdik ikisi de artk sperm kültür testi diye bişy yok yapılan test yeterli dediler...Hiçbi fayda göremedk doktrldn

Back
X