Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FSH 5 civarındaMerhaba benim eşimde değerler hep sıfır sizin eşinizde sperm var gibi görünüyor tedavisi mutlaka vardır, fsh değeri de önemli kan testi versin mutlaka
Merhaba, e-nabızda spermiyogram sonuçlarının tamamı çıkmıyor. Test yaptırdığınız hastaneden veya hastanenin web sitesinden görebilirsiniz tam sonuçları, burada sperm morfolojisinın kaç olduğu görünmüyor mesela. Benim eşimin de bu şekilde çıkmıştı e-nabızda, hastanenin web sitesinden bakınca görebildik tam sonuçları. O yüzden kesin yorum yapmak mümkün değil ancak görünen değerler orada da belirtildiği gibi normal görünüyor.
Doğal yolla olur mu sizceSperm sayısı biraz az ama.
Genetikte sorun çıkmadı aslındadoğal yollarla sperm kalitesi ve sayısı arttırılabiliyor. benim de esimin tüm değerleri güzel fakat morfoloji %1 çıktı son örnek verdiğinde. 4 ay önceki diğer testinde morfoloji %70 çıkmıştı. kaldı ki spermler 72 günde bir yenileniyor. bu tek seferlik bir sonuc. genetikte de sorun olabilir düşüklerinizden yola çıkarak. umutsuz olmayın bence.
o zaman sağlıklı beslenerek, sperm kalitesini yükseltecek gıdalar tüketip bekleyin en azından 2-3 ay kadar. belki iyileşme olur. esimin doktoru her sabah bal+polen karisimi tüketmesini istedi. değerlerini bir süre için yükseltir o da bize yeter o süre içinde gebelik oluşur demişti. tüp bebek çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç maddi manevi. önce doğal yolları deneyin bence.Genetikte sorun çıkmadı aslında
Morfolojisi nasıl?Doğal yolla olur mu sizce
Morfolojisi nasıl?
Sayının 15 milyonun üstünde olması gerektiğini biliyorum ama diğer değerler gayet iyi. Doktorunuz ne söyledi acaba? Ne zamandır deniyorsunuz?
3 yıl olucak deneme sürecemizSayının 15 milyonun üstünde olması gerektiğini biliyorum ama diğer değerler gayet iyi. Doktorunuz ne söyledi acaba? Ne zamandır deniyorsunuz?
Anladım, ben de tüp bebek sürecindeyim çok zor gerçekten size de şans diliyorum umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben sizin yerinizde olsam tüp bebeğe devam ederdim, demek ki gebe kalabiliyorsunuz. Eninde sonunda olacaktır3 yıl olucak deneme sürecemiz
Eşim varikoselden ameliyat oldu ama düzelme olmadı
Bu kadar düzelme oldu
Bu değerlerle doğal yolla bebek sahibi olmazsınız zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisi başladık
3 denemem oldu 3.5 haftalık iken bebeğimi kaybettim
Diğerlerinde ise değerim çıkıyordu ama yükselme olmadı kimyasal gebelikle sonuçlandı