• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin surat asması

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim 1 de kızım var 3.5 yaşında. eşimle çok iyi giden bir evliliğimiz var her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız oluyor. pazar günü bu kavgalardan birini yaşadık konuyu biraz açmak gerekirse pazar günü ayakkabı almaya gittim arkadaşımla çocuğu eşime bıraktım kabul etti oda baktı akşam üstü geldiğimde teyzesindeydi ve o saate kadar yemek yemişdir herhalde diye yapmadım meğerse yememiş surat astı bir ton bende kızdım neden yemiyosun diye oda ben belki evimde yemek istiyorum dedi daha öncede bu tarz olaylarımız oldu arkadaşımı sevmediği için de yaptı biraz surat diye tahmin ediyorum seslerimiz yükseldi baya bir tartıştık çok kırdı çok üzüldüm konuşmuyoruz şuanda cumartesi günü onun doğum günü var kutlasammı yoksa kutlamasammı? siz olsanız ne yapardınız?

o sizin eşiniz şöyle ya da böyle bir kavga etmişsiniz ama öyle çok büyük kavga gibi değil sanırım
o yüzden bence kutlamalısınız

Kesinlikle kutlamalısın, doğumgünü çok özel bir gün.

sabah kahvaltıda beraberseniz güzel bir masa kur. doğumgünün kutlu olsun deyip öp...

Her evlilikde olabilecek bir olay bu.

Büyütmeyin ve mutlaka eşinizin doğum gününü kutlayın.

aç olup olmadığını niye sormadınızki,niye varsayımla hareket ettiniz:34:

Kesinlikle kutlamalısın, doğumgünü çok özel bir gün.

sabah kahvaltıda beraberseniz güzel bir masa kur. doğumgünün kutlu olsun deyip öp...

kutla bence...
hem barışmış olursunuz..
uzatma boşver

o sizin eşiniz şöyle ya da böyle bir kavga etmişsiniz ama öyle çok büyük kavga gibi değil sanırım
o yüzden bence kutlamalısınız

kesinlikle kutlayın atlamayın. çünkü bu büyütülcek bişey değil

Her evlilikde olabilecek bir olay bu.

Büyütmeyin ve mutlaka eşinizin doğum gününü kutlayın.

çok kırılmışım demekki içimden bişey yapmak gelmiyor 4 gündür moralim sıfır belki özür dilemesini bekliyorum ama daha çok beklerim herhalde :43::43::43:

sakın uzatma alttan almak inan bana büyüklüktür ilk adımı ben attım diye kendine gurur yapma... şimdiden nasıl bir süpriz yapacagını düşün BOL ŞANS...

Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim 1 de kızım var 3.5 yaşında. eşimle çok iyi giden bir evliliğimiz var her evlilikte olduğu gibi bizimde kavgalarımız oluyor. pazar günü bu kavgalardan birini yaşadık konuyu biraz açmak gerekirse pazar günü ayakkabı almaya gittim arkadaşımla çocuğu eşime bıraktım kabul etti oda baktı akşam üstü geldiğimde teyzesindeydi ve o saate kadar yemek yemişdir herhalde diye yapmadım meğerse yememiş surat astı bir ton bende kızdım neden yemiyosun diye oda ben belki evimde yemek istiyorum dedi daha öncede bu tarz olaylarımız oldu arkadaşımı sevmediği için de yaptı biraz surat diye tahmin ediyorum seslerimiz yükseldi baya bir tartıştık çok kırdı çok üzüldüm konuşmuyoruz şuanda cumartesi günü onun doğum günü var kutlasammı yoksa kutlamasammı? siz olsanız ne yapardınız?

teyzesinde neden yemedin diye mi kızdınız:26:kusura bakmayın ama burada siz suçlusunuz.tamam ne güzel gitmişsiniz alışveriş yapmışsınız,muhtemelen dışarda karnınızı da doyurup geldinişz ve eşinize yemek hazırlamak size zor geldi.:34:

Vay be ne kadınlar var :) teyzesınde neden yemek yemedı dıye esıyle tartısıyor ustelık esı surat yaptı dıye kırılıyor ..
Şaşırdım .. hatalısınız ve boşyere eşinizi kırmışsınız .. Güzelim huzurlu yuvanızı nıye boyle seylerle yoruyorsunuz ki..

teyzesinde neden yemedin diye mi kızdınız:26:kusura bakmayın ama burada siz suçlusunuz.tamam ne güzel gitmişsiniz alışveriş yapmışsınız,muhtemelen dışarda karnınızı da doyurup geldinişz ve eşinize yemek hazırlamak size zor geldi.:34:

tabiriniz hiç hoşuma gitmedi ne demek zor geldi ben çalışan bir kadınım üstelik anneyim ve her gün yemeğimi yaparım dinlememem bile bir gün aksattım diye oldu bu olaylar her gün yaparsın 1 gün yapma tamam bitti böyle bir şey olabilirmi? sizin belki eşiniz anlayışlıdır her yemeği yiyodur benim eşim malesef öyle değil çok yemek seçer ve öyle çayın yanında bişeyler atıştırayım falan istemez yemek olucak kesin buna rağmen yinede dediğim gibi zaten yemek yaparım.

cumartesiye kadar canim cicim muckkzz muckkzz coktaaan barisirsinizz !!
erkekler cocuk gibi iste
bendede var bir tane
sabah kahvaltiyi ondan önce yaparim bebegim oldugu icin erkenden kaliyoruz
o kalkar sana birseyler hazirlayim mi derim
cocuk gibi evet der
ya hazirlamassam derim
o zaman birsey yemem der
düsün yani
:)

cumartesiye kadar canim cicim muckkzz muckkzz coktaaan barisirsinizz !!
erkekler cocuk gibi iste
bendede var bir tane
sabah kahvaltiyi ondan önce yaparim bebegim oldugu icin erkenden kaliyoruz
o kalkar sana birseyler hazirlayim mi derim
cocuk gibi evet der
ya hazirlamassam derim
o zaman birsey yemem der
düsün yani
:)

evet benimkide öyle aç yatar gerekirse yani anlayış sıfır

tabiriniz hiç hoşuma gitmedi ne demek zor geldi ben çalışan bir kadınım üstelik anneyim ve her gün yemeğimi yaparım dinlememem bile bir gün aksattım diye oldu bu olaylar her gün yaparsın 1 gün yapma tamam bitti böyle bir şey olabilirmi? sizin belki eşiniz anlayışlıdır her yemeği yiyodur benim eşim malesef öyle değil çok yemek seçer ve öyle çayın yanında bişeyler atıştırayım falan istemez yemek olucak kesin buna rağmen yinede dediğim gibi zaten yemek yaparım.

tabirim hoşunuza gitmeyebilir ama gerçek bu değil mi:34:eşinizin huyunu biliyorsunuz,yemek seçen insan zaten her yerde yemez.ona göre hareket etmeniz gerekmezmiydi:34:

kusura bakmayın ama eşiniz haklı gibi geldi.gitmeden yemek yapıp gidebilirdiniz. her ihtimale karşı.ben misal annemlere gidiyorum arabamız olmadığından eşimle pek sık gidemiyoruz akşama babam bırakıyo eve.öyle olduğu halde yemeğimi bi gece önceden veya sabah kalkıp yaparım. bi arkadaşıma ya da bi yere gidicem zamanda böyle.olması gereken bu bence.eşiniz haklı yani. bence güzel bi kutlama hazırlayın ona. uzatmayın daha fazla.

einin kıymetini bil bu sayfada dolu yazan var nasıl eşler var

eşin sevmiyorsa arkadaşını gördüğü bişey vardır.

bence iki tarafta haklı eşinizin huyunu biliyorsunuz madem eşinize yemek yapıpta gitseydin keşke daha iyi olurdu... sizde haklısınız hergün yapıp birşeyini eksik etmeyip bir gün yapmadın mı hemen kızmak surat asmak kırıcı konuşmak olmaz hoşgörülü olmak lazım.. neyse büyük bir sorun değil bence doğum gününü kutlayın güzel bir süpriz düşünün eşiniz için.. uzatmayın mevzuyu ne gerek var haklısın hayatım düşünemedim özür dilerim ama sende bana kırıcı oldun çok üzüldüm falan deyin...

Katiliyorum..
Insan gördügü dogruyu duramiyor söylüyor:) burda klasik ahh ahh vahh vahh yorumlari yapilsin isteniyor ama birde dogru var:)

Back
X