evet ve sürekli yanımızdayken diyor ki param yok, param olsa saatlik kadın tutarım. yazık diyorum içimden.. eşimle annesi yüzünden ciddi kavga eidyoruz. annesi için ettiği lafların haddi hesabı yok. kendimi sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi hissediyorum.Allah ana kuzusu erkeklerden korusun hepimizi. Sar bi beze koy sepete anasının kapısına bırak kaç. Kadın seni hizmetçisi yapmaya çalışmış becerememiş şimdi oğlunu kendine çekmeye çalışıyor ne demek kuran firlatmak hadsiz.
şekerim var, şunu yapamıyorum. şunum var bunu yapamıyorum diyor.Kusura bakmayın ama siz kvnizin hizmetçisi misiniz.Ayrica 50 yaşındaki kadın evini pekalada kendi temizleyebilir.
Eşiniz gittiğinde kacta dönüyor? Sizinde hep onunla gitmenizi mi istiyor?
Sen çalışmıyormusun , kursa filanda mı gitmiyorsun?
Anne korkunc bırı gıbı geldı bana
Bu yuzden mı kavga edıyorsunuz sureklı? Yanı esın bır gun gıdıyor bır gun gıtmıyorkpss kursum bitti. ikinci döneme atama bekleyen bir öğretmenim. ücretli yapıyordum ama yerime atanan öğretmen geldi.
gittiğimizde 8 gibi gidip 11.30da çıkıyoruz. benim oturmaktan uykum geliyor ve bana tavuk diyor kaynanam..
eşim sürekli gitmemi istemesede birinde götürüp , diğerinde götürmüyor. yani eşim kendisiyle gitmemi bekliyor
eşim ve 3 ablası eşimi o kadar işliyor ki bana yer kalmıyor. ben kendimi ifade etmeye çalıştığımda beni doldurma diyor.Komşumun annesi 94 ! Yaşında ve yalnız yaşıyor, işini olabildiğince kendi yapıyor.
Kavga edersen ters teper , sakince güzellikle ve sabırla içten içten işle eşini. Gitmeye fırsat bırakma , eşinle uzun uzun seviş gündüz vakti:) kendi gitmeyi istemesin:)
kesinlikle evet. görümcelerim eve 8 de gelmiş kocamı arayıp dakikalarca konuşuyor. birde whatsup grupları var ailenin(ben hariç) hiç susmuyor o grup..Siz gelin misiniz hizmetci mi? Bir zahmet kendi kizlari temizlesin. Ana kuzusu erkek cok zor Allah yardimciniz olsun. Degisemez girumceler musade etmez gibi gorunuyor. Adamin evli oldugunun hic kimse farkinda degil kendi de buna dahil.
evet ve sürekli yanımızdayken diyor ki param yok, param olsa saatlik kadın tutarım. yazık diyorum içimden.. eşimle annesi yüzünden ciddi kavga eidyoruz. annesi için ettiği lafların haddi hesabı yok. kendimi sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi hissediyorum.
Valla ne kavga et ne umursa amaaan ben üstüme düşeni yapiorm zaten de olsn btsn.evet ve sürekli yanımızdayken diyor ki param yok, param olsa saatlik kadın tutarım. yazık diyorum içimden.. eşimle annesi yüzünden ciddi kavga eidyoruz. annesi için ettiği lafların haddi hesabı yok. kendimi sırlar dünyasındaki kötü gelinler gibi hissediyorum.
Bu yuzden mı kavga edıyorsunuz sureklı? Yanı esın bır gun gıdıyor bır gun gıtmıyorPeki gittiğinizde temizlik yapıyor musuunz buarada hakketten 50 yasında kadına temızlık yapmanız cok acayıp. Gorumcenız duzenlı olarak temızlık ıcın gelıyor mu oda evlı oda sorun yasamıyor mu?
Sen neden yoksun o grupta?kesinlikle evet. görümcelerim eve 8 de gelmiş kocamı arayıp dakikalarca konuşuyor. birde whatsup grupları var ailenin(ben hariç) hiç susmuyor o grup..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?