Esimin surekli beni elestirmesi

Violettem

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
186
47
13
30
Selam kizlar 3 sene olacak evleneli 2 cocugum var yeni dogum yaptim esimle aram iyidir normalde. Esim cok fazla duzenli ve titiz istiyoki bende onun kadar olayim ama 2 cocukla bu mumkun olmuyo cocuklari ona birakiyorum beni anlasin diye anliyom seni diyo ama kabullenmiyo her bi acigimda cok daginiksin hic duzenli degilsin diye beni elestiriyo surekli. Artik bu durumdan sıkldim ne yapmam lazim surekli duzenli olmam icin gercekten kendimi cok yetersiz hissediyorum bunaltiyo bu durum beni. oturup rahatca dinlenemiyorum gozum surekli odalarda aman dagilmasin bi acigimi bulmasin diye:cry::110:

kalksin yapsin o zaman paşa hazretleri 2 çocukla neden seni darliyor acaba ? Bende boyle adamlara sinir oluyorum başkasının üzerinden titiz oluyorlar ne hikmetse tutsun haftalık yardimci o zaman madem cok temiz titiz yok derse de kendisi yapsın hicte kendini parçalama değmez.

kalksin yapsin o zaman paşa hazretleri 2 çocukla neden seni darliyor acaba ? Bende boyle adamlara sinir oluyorum başkasının üzerinden titiz oluyorlar ne hikmetse tutsun haftalık yardimci o zaman madem cok temiz titiz yok derse de kendisi yapsın hicte kendini parçalama değmez.
Inan yaptiriyomda isine gelmedimi benm islerim var diyip kaciyo herseyin farkinda ama kabullenmiyo nedense

İki küçük çocukla ilgilenirken hersey de dört dörtlük olsun istiyorsa ya yardim etsin herseye yada yardimci çalıştırsın yanınızda.

Sizde herşey dört dörtlük olsun diye kendinizi paralamayın, çocuk yetiştirmek anne için yeterince zor ve yıpratıcı zaten bu süreçte varsın birşeyler yarım kalsın.

İki küçük çocukla ilgilenirken hersey de dört dörtlük olsun istiyorsa ya yardim etsin herseye yada yardimci çalıştırsın yanınızda.

Sizde herşey dört dörtlük olsun diye kendinizi paralamayın, çocuk büyütmek anne için yeterince zor ve yıpratıcı zaten bu süreçte varsın birşeyler yarım kalsın.
Fazlasiyla yorucu bide ikisinin arasknda fazla yas farki da yok haftalik geliyo ama.yetmiyo 2 yasinda fazlasiyla merakli bi kizim var napim

Fazlasiyla yorucu bide ikisinin arasknda fazla yas farki da yok haftalik geliyo ama.yetmiyo 2 yasinda fazlasiyla merakli bi kizim var napim
Benim de 2 küçük çocuğum var sizi çok iyi anlıyorum bu konuda eşinizi tatmin etmek zorunda değilsiniz, yardımcıyı haftada 2-3 kere alin o zaman imkânınız varsa, yapılacak birşey yok yani.

Benim de 2 küçük çocuğum var sizi çok iyi anlıyorum bu konuda eşinizi tatmin etmek zorunda değilsiniz, yardımcıyı haftada 2-3 kere alin o zaman , yapılacak birşey yok yani.
Sizinde.ev surekli dagiliyodur herzamn eksiklik oluyodur demi kendimi birazda olsa yanliz olmadigimi hissetmek istiyorum. Olmadi cogaltmam gerekecek yoksa ben insanliktan cikiyom

Çok zor insan eşinden dolayı kasılmamalı bence.. elimizdeki bu dersin yapcak bişey yok :KK76:

Back
X