• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin kiskancligi

Benimkinin de bir ara topuklu takıntısı vardı, işe topuklu ayakkabıyla gitmemi istemiyordu.
Ama koca kadınsın bu yüzden kavga mı edilir mantığı yanlış bence.
Kendi kararlarını kendin verebileceğini söyle :)

Ne cevap versem bilemedim :) baska sorunlar olur diye korkuyorum Allaha cok sukur cok buyuk bi sorun degil ama yinede ben ne sekilde rahat oluyorsam onuda yapmak isterim esim asiri kisitlayan biride degil herseyimiz bir, istedigimi alir ev islerinde disari islerinde cok yardimci olur beni sevdiginide biliyorum ama isim geregide olsa prezantabl olmam gerek bu da tartisma sebebi oluyo
Şu soylediklerin normal mi? Calışan kadinsin ev islerinde, disarda tabiki yardimci olmali, hatta ev islerinde sadece yardımcı degil yari yariya işler bölünmeli cunku butun gun evde olmuyorsun. Çalistigin halde istedigin şeyi kendin alamayip "eşim aliyor" diye minnet mi ediyorsun?????
Adamin her attigi adımı muhtesem bir ozellikmis, lütufmuş gibi goruyorsunuz resmen. Ya da adam sizi nasil sindirmişse artik...

Ben calismadigim halde eşim ev islerinde, disaridaki islerimde yardimci olur. Çalismiyorum ama istedigim alisverisi butcemiz içinde istedigim gibi yaparim sormama bile gerek yok. Tabiki eşime bunlar icin teşekkur ederim. Ama bunlari yapıyor diye bana köpek çekemez. Kendinizi ne güzel avutuyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıskançlığın da bir dozu olmaz mı? Yazık değil mi size? Ben anlam veremiyorum makyaj yapma, gülüşme... Tamam eşiniz olabilir iyi yönleri de olabilir fakat utanmasa oksijeni biraz fazla almışsın bırak birazını diyecek. Daha az taviz verip daha çok mutlu olmak sizin elinizde gerekirse bağır çağır kavga edin ama "kişisel" bakımınıza karıştırmayın.

bu kiskancliktan cikmis seni kisitliyor resmen inadina yapacaksin baska yol bulamadim ben:KK12:

Benim eşimde kısa etek elbiseye takık :) mesela kalın opak 40-60 çorap giyiyorum onunla bile bu ne çok kötü?? Bacakların görünüyor modunda. Nasıl alıştıracağım bilmiyorum. Makyajı, saçımın başımın yapılı olması çok hoşuna gidiyor ama elbise etek deliriyor :)) kısa dediğimde diz kapağının çok çok az üstü ve sevimli elbiseler. Kıyafet konusunda alıştıran var mı???

Madem öyle bunu buraya neden yazdınız ki? Yok aslında şöyle değil eşim yok aslında böyle değil eşim.. Insanlar bir fikir veriyor, o dar kalıplardan bakmamaniz için sizi yönlendiriyor ama siz hala aynı kafada devam ediyorsunuz.
Sizin gibilere az bile ne diyelim devam edin o zaman hatta pis olun kokun kimse yanınıza yaklaşamasın sizde eşiniz de rahat edin.
Esim soyle degil boyle degil demedim hic bi yorumumda bu bir. Hala sorunun makyaj bakim oldugunu soyluyorum ve saolsunlar bana cevap verenlerde fikirlerini soyledi ve kendimce belki uygularim dogru duagun bi tavirla buda iki. Kimse bana yardimci olamadi da demedim buda 3. Hayirdir sana noluyo bu ne siddet bu celal bi sakin ol bi su ic otur rahatla ala ala. Sana mi sorcam ne yazip yazmicagimi :D

Makyajimi zaten yapiyorum yinede anlatamadigim yapmaya devam ettigim halde hala tartisma konusu olmasi icin bi cozum istiyordum konu dagildi biraz :) tartisma konusunu kapatmak icin cozum istiyordum...

Merhaba arkadaslar uzun tutmamaya ozen gostericem cevap verecekler olanlara simdikten tesekkurler ben evleneli 3 yil oldu severek evlendik ve cok zorluklardan gectik... Esim sevgili ve nisanlilik doneminde pek biseyime karismazdi makyaj giyim kusam falan... Evlendik eyeliner ruju yasakladi sac seklimede kafa takmaya basladi ben bi magzada calisiyorum musteri cok genci yaslisi kadini erkegi geliyor yuzlerine dahi bakmiyorum suratsiz bi sekilde merhaba diyorum falan is arkadasimla biraz gulsek esim hemen yanlis anliyo kime guluyorsun diye, sacim daginik gitmemi istiyo ise vs.... Bi kac zamandir diyete basladim ve esime dedim kilo kaybimi ve kendime bakmam gerek artik yuzume kiyafetlerime stilime falan dedim hic bisey demedi. Dun beni ise gotururken arabada bi kavga patlatti vay sen niye makyaj yapiyosun (surdugum seyler izin verdigi seyler) sacin niye boyle niye susleniyosun ya kendime yapiyorum rahat hissediyorum boyle desemde fayda yok.. Bende hormon bozuklugu var yuzumde tuyler oluyo bende surekli cimbizla ugrasiyorum onada kiziyo...
Is arkadaslarindan kimse suslemiyo bi sen susleniyorsun diyo... (Suslenmeden kasti hafif bi makyaj ve sacim) ayni durumda olan varmi? Bu tur kavgalari sonlandirmak icin ne yapmali?
Tesekkurler...
sadece izin vermiyora yorum yapicam bu kadinlar evlenince kocalarinin izniyle mi yasiyorlar izin almak vermek nedir ya kendinize sayginiz olsun

Cevap veren fikrini soyleyen herkese cok tesekkurler. Bu konuyu esime tekrar acip bi sonuca varmasini saglicam ve rahatsizligimi tekrar dile getirip sevdigim seyler yapmaya devam edecem :) tekrar tesekkurler ;)

Gerçekten bir çoğumuzun dönem dönem yaşadığı şeyler maalesef bunlar keşke olmasa hayat daha güzel olur sevgi aşk daha güzel yaşanır. Bunu erkeklerin öğrenmesi gerekiyor bence..

Gerçekten bir çoğumuzun dönem dönem yaşadığı şeyler maalesef bunlar keşke olmasa hayat daha güzel olur sevgi aşk daha güzel yaşanır. Bunu erkeklerin öğrenmesi gerekiyor bence..
Evet aynen eminim herkesin farkli farkli sorunlari vardir kucugunden buyugune... Ne yazikki burda tartismayi sonlandirmak icin fikir istiyoruz bazilari tarafindan azarlayiniyoruz sanki 4 4 lük evliligini yasayanlar var :)
Yorumunuz icin tesekkurler

Yasakladi kelimelerini okurken nasıl rahatsız oldum anlatamam. Giyime, makyaja ve iletişime karışılması korkunç.. böyle adamlar sonu gelmez daha kötü hareketlere girer bence.. keşke bu yüzünü evlenmeden önce gorseydiniz.. Cok uzuluyorum boyle kisitlayan insanlara ve eslerine. Orta yolu bul bi sekilde. Dil cambazligi mi artik her neyse yap baska caren yok sanirim.. Allah sabır versin bacım..

Merhaba arkadaslar uzun tutmamaya ozen gostericem cevap verecekler olanlara simdikten tesekkurler ben evleneli 3 yil oldu severek evlendik ve cok zorluklardan gectik... Esim sevgili ve nisanlilik doneminde pek biseyime karismazdi makyaj giyim kusam falan... Evlendik eyeliner ruju yasakladi sac seklimede kafa takmaya basladi ben bi magzada calisiyorum musteri cok genci yaslisi kadini erkegi geliyor yuzlerine dahi bakmiyorum suratsiz bi sekilde merhaba diyorum falan is arkadasimla biraz gulsek esim hemen yanlis anliyo kime guluyorsun diye, sacim daginik gitmemi istiyo ise vs.... Bi kac zamandir diyete basladim ve esime dedim kilo kaybimi ve kendime bakmam gerek artik yuzume kiyafetlerime stilime falan dedim hic bisey demedi. Dun beni ise gotururken arabada bi kavga patlatti vay sen niye makyaj yapiyosun (surdugum seyler izin verdigi seyler) sacin niye boyle niye susleniyosun ya kendime yapiyorum rahat hissediyorum boyle desemde fayda yok.. Bende hormon bozuklugu var yuzumde tuyler oluyo bende surekli cimbizla ugrasiyorum onada kiziyo...
Is arkadaslarindan kimse suslemiyo bi sen susleniyorsun diyo... (Suslenmeden kasti hafif bi makyaj ve sacim) ayni durumda olan varmi? Bu tur kavgalari sonlandirmak icin ne yapmali?
Tesekkurler...
Çok sevdiğim bir arkadaşımı hatırlattın. Bir gün işe giderken sıfır kol bluz giymiş. Eşi söylenince üzerimde ceket olacak çıkartmıyacağım diye söz verdiği halde kocası kontrol etmek için iş yerine gitmiş. Buna benzer çok olay yaşayınca, işyerindeki huzuru bozmamak için işten ayrıldı. Keşke kocasından ayrılsaydı. Sizin eşinizdeki kıskançlık hastalık derecesinde. Bu çekilir bir durum değil.

Tesekkurler...

Ben senin durumunda olsam evliliğimi sonlandırırım. En katlanamayacağım şey erkeğin kıskançlığı. Karışmasına asla izin vermem. Kıskançlık yapabilir elbette ama sizin durumunuz çok farklı adam resmen yönetiyor.

Bu konuyu dun gece actim esimle bosanma karari aldik

Allah sabır versin öncelikle.ben böyle erkekleri anlamıyorum süslü püslü bakımlı makyajlı kadınları görünce dipleri düşer kendi eşininde işe paspal gitmesini ister.yüzündeki kıla bile karışıyor peki siz ne tepki veriyorsunuz.

Allah sabır versin öncelikle.ben böyle erkekleri anlamıyorum süslü püslü bakımlı makyajlı kadınları görünce dipleri düşer kendi eşininde işe paspal gitmesini ister.yüzündeki kıla bile karışıyor peki siz ne tepki veriyorsunuz.
Genelde yumusak bi sesle abarttigini soyluyordum biraz cool bi insanim ben hemen sinirli tepki verip sinirlenmem zaten. Tesekkur ederim :)

Back
X