• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin kiskancligi

Rest ceksem bu kez ; "bunaltiyorsam benden ayrilir herseyine evet diyecek biriyle evlenirsin kavga etmemize degermi yazik diyip susuyor (mantiken makyaj icin esimle kavgali olmak degmiyor) ama napacagimi sasirdim cidden bizim tartismalar hep bu tur seylerden

Değmiyorsa kavga etmesin o zaman. O taviz versin. Takıntılı bence eşiniz ve sağlıklı bir yaklaşımı yok. Ayrıca yasaklamak ne demek. Baştan vermişsiniz eline ipleri. Başıma hiç gelmedi böyle bir şey ama bence ne kadar verirsen ver kendinden, o memnun olmayacak çünkü takıntı seviyesinde kıskanç.

Ayrıca herşeyine evet demekle ne ilgisi var. Sağlıklı düşünmüyor.

Merhaba arkadaslar uzun tutmamaya ozen gostericem cevap verecekler olanlara simdikten tesekkurler ben evleneli 3 yil oldu severek evlendik ve cok zorluklardan gectik... Esim sevgili ve nisanlilik doneminde pek biseyime karismazdi makyaj giyim kusam falan... Evlendik eyeliner ruju yasakladi sac seklimede kafa takmaya basladi ben bi magzada calisiyorum musteri cok genci yaslisi kadini erkegi geliyor yuzlerine dahi bakmiyorum suratsiz bi sekilde merhaba diyorum falan is arkadasimla biraz gulsek esim hemen yanlis anliyo kime guluyorsun diye, sacim daginik gitmemi istiyo ise vs.... Bi kac zamandir diyete basladim ve esime dedim kilo kaybimi ve kendime bakmam gerek artik yuzume kiyafetlerime stilime falan dedim hic bisey demedi. Dun beni ise gotururken arabada bi kavga patlatti vay sen niye makyaj yapiyosun (surdugum seyler izin verdigi seyler) sacin niye boyle niye susleniyosun ya kendime yapiyorum rahat hissediyorum boyle desemde fayda yok.. Bende hormon bozuklugu var yuzumde tuyler oluyo bende surekli cimbizla ugrasiyorum onada kiziyo...
Is arkadaslarindan kimse suslemiyo bi sen susleniyorsun diyo... (Suslenmeden kasti hafif bi makyaj ve sacim) ayni durumda olan varmi? Bu tur kavgalari sonlandirmak icin ne yapmali?
Tesekkurler...

Cok fazla taviz vermişsiniz.
Rujlarınızı falan kırmak ne demek yahu...
Bir kadın tabi ki kendine bakacak,makyajini,sacini basını yapacak.Herkesi gecin,insan kendini cok daha iyi hissediyor bakımlı oldugu zaman.
Sizin yerinizde olsam sonu ne olursa olsun dinlemezdim eşimi.Beni,ben olmaktan çıkarıp baska bir kalıba sokup sekil vermeye calismasina,iyi hissetmemi saglayan seyleri yapıyor olmama engel olmasina asla izin vermezdim.SONU NE OLURSA OLSUN.
Cunku bu kıskanclıktan ziyade "saygı"ile alakalı.

Bende biliyorum bos bi konudan tartisma cikmasi sular durulunca ben devam ediyorum makyajima sac sekillerime bi sure gidiyo boyle sonra hooop tekrar ayni konudan ayni kavga ustlerdede yazdigim gibi tartisma konusu makyaj bakim oldugu halde baska yerlere gidip baska konularin cikmasindan cekindigim icin kaciyorum...

Kocaniz eve fino kopegi alip egittigini dusunuyor. Siz boyle taviz vermeye devam ettikce siddeti artacak.

Kıskançlığın altında ne var onu anlamaya çalışın. Sizi kaybetme korkusu mu. Bazı konularda özgüven eksikliği yaşaması mi ? Gerekirse bir psikologtan destek alın .

Erkekler bunu sevgili iken yapınca "beni çok seviyor o yüzden kıskanıyor "oluyor evlendikten sonra yapınca "çok kıskanç bunalıyorum" oluyor :)) Çalışmanıza kızıyor olabilir.Evde oturayım madem deyin ,bakalım ne diyecek:KK48:Bence sesi kısılır biraz :)

Bi keresinde surdum eve gelip tum rujlarimi kirdi yepyeni olanindan en bi sevdiklerime kadar :/
Lazerin faydasi olmuyo canim hormon bozluklugunu halletmem gerekiyo
Kıskanma falan hikaye, rujlarını kırmak ne saygısızca bir hareket böyle? Bana gayet psikopatça geldi, böyle tanıdıklarım var etrafta karısına nefes aldırmayan, kendilerinin yemediği haltta kalmayan. Hiç alttan almayın derim. Parçalarım öyle kocayı ben.

Esimde ozguven sorunu yok bazen diyorum ben abartiyorum galiba diye cunku iyi taraflarida cok benim yetisemedigim yerlerde o kosturuyo zorlu yollardan gectik ama bi makyaj konusu bu kadar kendinde buyuk sorun olmasini anlamiyorum.
Isten ayrilamam cunku isimi seviyorum is konusunu sorun etmiyo zaten

Bence 1 sen cok taviz vermissin 2 eşin en ufak tartismadan aileye sorununa gecis yapip seni sindirmeye calistigini dusunuyorum. Korkmayin bence, her defasinda basinami kakacak bunu simdi. Oturup konusun gecmisi gecmisde biraksin artik ne bu boyle piskolojik siddet resmen

Esimde ozguven sorunu yok bazen diyorum ben abartiyorum galiba diye cunku iyi taraflarida cok benim yetisemedigim yerlerde o kosturuyo zorlu yollardan gectik ama bi makyaj konusu bu kadar kendinde buyuk sorun olmasini anlamiyorum.
Isten ayrilamam cunku isimi seviyorum is konusunu sorun etmiyo zaten

Bence siz de en az esiniz kadar sagliksiz dusunuyosunuz.

Merhaba arkadaslar uzun tutmamaya ozen gostericem cevap verecekler olanlara simdikten tesekkurler ben evleneli 3 yil oldu severek evlendik ve cok zorluklardan gectik... Esim sevgili ve nisanlilik doneminde pek biseyime karismazdi makyaj giyim kusam falan... Evlendik eyeliner ruju yasakladi sac seklimede kafa takmaya basladi ben bi magzada calisiyorum musteri cok genci yaslisi kadini erkegi geliyor yuzlerine dahi bakmiyorum suratsiz bi sekilde merhaba diyorum falan is arkadasimla biraz gulsek esim hemen yanlis anliyo kime guluyorsun diye, sacim daginik gitmemi istiyo ise vs.... Bi kac zamandir diyete basladim ve esime dedim kilo kaybimi ve kendime bakmam gerek artik yuzume kiyafetlerime stilime falan dedim hic bisey demedi. Dun beni ise gotururken arabada bi kavga patlatti vay sen niye makyaj yapiyosun (surdugum seyler izin verdigi seyler) sacin niye boyle niye susleniyosun ya kendime yapiyorum rahat hissediyorum boyle desemde fayda yok.. Bende hormon bozuklugu var yuzumde tuyler oluyo bende surekli cimbizla ugrasiyorum onada kiziyo...
Is arkadaslarindan kimse suslemiyo bi sen susleniyorsun diyo... (Suslenmeden kasti hafif bi makyaj ve sacim) ayni durumda olan varmi? Bu tur kavgalari sonlandirmak icin ne yapmali?
Tesekkurler...

Bende aynı durumdayım ne makyaj yapmamı istiyo nede baska bisey saçımı yapiyorum neden yaptin kime susleniyosun diyo. Geçen hafta fondöten surdum ve islak mendil alip yuzumu sildirdi bana. Bende oyle cok sinir oluyorum sanki guvenmiyomus gibi yapiyo. Ayni hisleri paylaşıyoruz. Ben güvenlik kursuna gidiyorum. Erkek yogunlugu daha fazla gitmiceksin diyo bana ama gidiyorum tabi. Erkeğin kiskanci cok zor sevdigi icin belki de ama guvensizlik gibi hissediyorum bende seni cok iyi anliyorum

Bu nasıl bir şey ben anlamadım...
Tüm iş saatiniz boyunca sizi kapıda bekliyor, işe dağınık saçla gitmenizi istiyor, kendinize bakmanıza dahi takıntılı. Pardon da siz niye çalışıyorsunuz?

yuzlerine dahi bakmiyorum suratsiz bi sekilde merhaba diyorum

Bu yapıyorsanız, zaten hiç durmayın. Ne kadar itici dışarıdan gelen bir insan için.

Kaldı ki siz bu duruma dur demez, önüne geçmezseniz zaten olay çığrından çıkacak. Karı koca ilişkisini yanlış anlamış eşiniz.

Ne demek ya makyaj malzeme izin vermek onu sürebilirsin bunu süremezsin falan.bi erkeğe bu muhabbetlere girmek bile yakışmıyor.neden taviz verdiniz bu konuda saçın dagınık git işe yok yaaa daha neler para gelcek diye çalıştırmayı biliyor ama! kölemi almış sizi kendine.tavrınızı koyun yoksa git gide hayat çekilmez olur size

Ayrıca kıskanmak sevmekle nasıl doğru orantılı olabilir. Kıskançlık kötü bir duygudur sevmekle alakası yoktur. Seven kişinin kıskançlığı böyle bir şey değildir, naif bir duygudur. Karşıdakine gücünü yetirip, onun isteklerini hiçe sayıp, güvenmeyip kendi dediğini yaptırmak değildir.

Siz bi de benim kocami gorun. Hastalik derecesinde kiskancligi var ))) Ama ben rahatsiz olmuyorum)))

Nedense ben esiniz istemedigi icin is yerinizde musterilere suratsiz olmaniza taktim... girdigim magzada guleryuzlu karsilanmak isterim simdi suratsiz tum elemanlara guler yuzu eslerinin izin vermedigini dusunucem iyi mi :işsiz:

Aslinda suratsiz degilde gulumsemiyorum sadece bayanlara gulumsuyorum :) tek sorunumuz makyaj bakim bu yuzden konu actim yurt disinda dogup buyudum bazi konularda fikirlerimiz bir olmayabiliyor benim dusuncem ayni olmasa bile saygi duyuyo tabiki esir degilim evde veya sus pus degilim ama bakim konusunda tersiz evde surekli makyaj yapmiyorum eyelineri onla gezmeye gittigimizde suruyorum ama iste fondoten allik rimel suruyorum saclarimida degisik seyler yapmayi seviyorum ama esimi rahatsiz ediyo, diyete basladim gecende "yok kendime bakacam fazla kilolarimdan kurtuluyorum zaten giyim tarzimi degistircem"falan dedim ki acik giyinen bi insan degildim giyinmemde tarzi degil yanlis anlasilmasin acik giyenenlere saygim sonsuz isteyen istedigini giyer.. Bi konuda sinirlenmistim esimde sakin ol zaten tavirlarin degisiyo degisecem yok bakimli olacam stilimi degistircem falan dedin gecen beni delirttin.. Falan dedi süt köpügü gibidir siniri yatistiktan sonra ben yine bakimlarimi yapiyorum bi sorun yok ama bi kac zaman sonra hooop yine makyaj bakimdan tartisma cikiyo

Madem öyle bunu buraya neden yazdınız ki? Yok aslında şöyle değil eşim yok aslında böyle değil eşim.. Insanlar bir fikir veriyor, o dar kalıplardan bakmamaniz için sizi yönlendiriyor ama siz hala aynı kafada devam ediyorsunuz.
Sizin gibilere az bile ne diyelim devam edin o zaman hatta pis olun kokun kimse yanınıza yaklaşamasın sizde eşiniz de rahat edin.

Back
X