Merhaba arkadaslar uzun tutmamaya ozen gostericem cevap verecekler olanlara simdikten tesekkurler ben evleneli 3 yil oldu severek evlendik ve cok zorluklardan gectik... Esim sevgili ve nisanlilik doneminde pek biseyime karismazdi makyaj giyim kusam falan... Evlendik eyeliner ruju yasakladi sac seklimede kafa takmaya basladi ben bi magzada calisiyorum musteri cok genci yaslisi kadini erkegi geliyor yuzlerine dahi bakmiyorum suratsiz bi sekilde merhaba diyorum falan is arkadasimla biraz gulsek esim hemen yanlis anliyo kime guluyorsun diye, sacim daginik gitmemi istiyo ise vs.... Bi kac zamandir diyete basladim ve esime dedim kilo kaybimi ve kendime bakmam gerek artik yuzume kiyafetlerime stilime falan dedim hic bisey demedi. Dun beni ise gotururken arabada bi kavga patlatti vay sen niye makyaj yapiyosun (surdugum seyler izin verdigi seyler) sacin niye boyle niye susleniyosun ya kendime yapiyorum rahat hissediyorum boyle desemde fayda yok.. Bende hormon bozuklugu var yuzumde tuyler oluyo bende surekli cimbizla ugrasiyorum onada kiziyo...
Is arkadaslarindan kimse suslemiyo bi sen susleniyorsun diyo... (Suslenmeden kasti hafif bi makyaj ve sacim) ayni durumda olan varmi? Bu tur kavgalari sonlandirmak icin ne yapmali?
Tesekkurler...