- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi hayallervehayatlarrr
-
Var 5 aylık..Çocuk yoksa boşanın. Allah sabır versin
Yani zaten aklı başında kimse kadın erkek farketmez annenle konuşma demez normal şartlar altında.Yani ben de konuşmasın demiyorum zaten tabu ki konuşacak bişe olunca hemen annesini aramasına uyuz olmaya başladım gerçekten batıyor artık yük ifademe de hakim olamıyorum
Yani zaten aklı başında kimse kadın erkek farketmez annenle konuşma demez normal şartlar altında.
Ama sabahtan başlayıp gece yarısına kadar 10 kere anne falan aranmaz bağımlılar ve bu hiç normal değil ,ana bu ana araşsınlar canım ne olmuş diye duyar kasamayacağım, aynısını siz
Napıyosun yemek yedin mi çocuk napıyo işe ne zaman gidicen ne zaman değişiyor vardiyan siz Napıyonuz bilmem ne.. varsa başka konular onları konuşuyorlar. Yazarken bile sinirlerim bozuldu yaBu kadar konuşacak ne buluyorlar , günde 10 kez araşmak fazla geldi bana da, bir noktadan sonra elbette özelinize giriliyor yani.
Ama eşinizin özelden anladığı tek şey yatak odanız sanki, ne yediniz nereye gittiniz kaçta geldiniz vs.
Ben özelimizi mi anlatıyorum yaaa diyor bir de .onu da anlatma zaten bir zahmet lütfetmiş sağolsun.
Bana göre ikisinin de yaptığı yetişkin davranışları değil, sizi de şişirmek istemiyorum evlenmiş çocuk yapmışsınız.Napıyosun yemek yedin mi çocuk napıyo işe ne zaman gidicen ne zaman değişiyor vardiyan siz Napıyonuz bilmem ne.. varsa başka konular onları konuşuyorlar. Yazarken bile sinirlerim bozuldu ya
1,5 yıllık evlılık 5 aylık bebek annenle konuşma dedin die yatak ayıran erkek .Yalnız yaşamıyor görümcem ile kalıyor bi yaştan sonra ki belli başlı rahatsızlıklar özel bi hastalığı yok
Yok artık. Bu sebeple de boşanılır mı bilemedim doğrusu.Çocuk yoksa boşanın. Allah sabır versin
Sizce engeli ne olabilir gece gündüz diyor konu sahibi daha hayatına engeli mi kalmış? 3 kişilik evlilik resmensize tam olarak engeli nedir sizin hayatınızda neyi değiştiriyor,bazen insan yalnız hisseder kimseyi bulamayınca evladını arar çocuğu yani sonuçta
Gece 12 de sex vakti anayla konuşmak nedir!?Takıldığınız konuyu anlayamadım adam sevgilisiyle konuşuyormuş gibi tepki niye annesi yani,tamam fazla konuşuyorlar ama size tam olarak engeli nedir sizin hayatınızda neyi değiştiriyor,bazen insan yalnız hisseder kimseyi bulamayınca evladını arar çocuğu yani sonuçta,bu geçici bir süreçtir muhakkak gece gündüz neden konuşsunki belliki annesinin bir problemi var,benimde oğlum var hesap soran bir kadın istemezdim belkide ben fazla empati yapıyorumdur bilmiyorum ama ben o çocuğu büyüttüm yemedim yedirdim uyumadım sabahlara kadar başında bekledim başka bir kadın gelip neden bana laf söylesin kavga etsin,adamın annesi bence evlenmeden önce her kadının bilmesi gereken bu,sizin kendi çocuğunuz olduğunda nasıl başkasının öpmesine bile kıyamıyorsanız eşinizinde bir annesi ailesi olduğunu unutmayın,bu gelin kaynana çekişmesi doğuştan programlanarakmı geliyor bilmiyorum ama eğer aranızı bozmuyorsa,kötü laf söylemiyorsa yapmanız gerek kavga etmek değildi,canım annenin neyi var neden bu kadar konuşuyorsun kendini yalnızmı hissediyor bir çözümü varsa halledelim demek yerine annenle konuşma bee demek ne bileyim çözüm değil,sakin olmakta fayda var olgun bir tavırla olanı biteni sorup konuşmak asıl çözüm baktınızki anne takıntısı var aylarca sürüyor o zaman aksiyon alın hatta ayrılın.
Ben bekarım. Ailemle her gün konuşmam bile, ki hiçbiriyle aram kötü değil.Eşimin babası eşim küçük yaşta iken vefat etmiş herşeyiyle annesi ilgilenmiş tabi eşimin annesine bağlılığı biraz fazla biliyorum ama artık sürekli telefon konuşması sinirimi bozmaya başladı. Eşim çalışıyor işteyken annesi birkaç kez arar gittin mi işe geldin mi eve napıyosun bilmem ne bunu biliyorum bir de evdeyken de aynı şekilde. İşten eve geliyor rahat 3 kez konuşuyorlar saatin de önemi yok gece 12 bazen 1.. yani tamam annesi konuşacak tabi ben de konuşuyorum ama artık fazla gelmeye sinirimi bozmaya başladı. Dünün özeti şöyleydi. Eşim gündüz çalıştı eve geldi akşam 6 gibi annesi ile bi konuştu uyudu uyandı 10 gibi yine konuştu sonra biz bi dışarı Biraz dolaşmaya çıktık gece 12 de eve geldik baktım eve gelir gelmez annesini arıyor. Evimin hiçbi özeli yok gibi hissediyorum yemek yedik mi napıyoruz herşeyi hakim yani. Dün gece eşim yanıma geldi dayanamadım açtım konuyu ben senin kadar annemle konuşmuyorum dedim ilk başta gülerek konuşurum istediğim zaman sen de konuş dedi. Biraz fazla değil mi sence de iki saatte bir deyince başladık tartışmaya sanane diyor bana. Sonra gitti yatağa bile gelmedi salonda koltukta uyudu çok kırmışım onu. Evimizin özelini mu anlatıyorum diyor eşim anlatmasa da ister istemez sürekli konuşunca özeline giriyor. Yani bi evde bir Evde gece 12 den sonra artık özel değil mi ya ben mi çok kafaya takıyorum bi fikir verin lüt en şu an konuşmuyoruz eşimle de tavırlı bana ha bu arada uzak oturmuyoruz 5 dakikalık mesafede annesi sık sık görüşüyoruz da yani
sadece bir paragraftan insanların hayatına ahkammı keselim ben nereden bilebilirim aralarındaki ilişki dinamiğini,belki annesiyle çok konuşuyordur ama ilgili iyi bir eştir kalkıpta yak yık deyip kusur aramak yerine yapıcı çözüm üretmek daha mantıklı,ben gerçekten yardımcı olmak amaçlı yorum yapıyorum laf olsun diye geyik yapmıyorum,iki satırdan insanların hayatı üzerine gidişat yorumu yapılmaz bariz hataları vardır aldatılmıştır,şiddet görüyordur vs o zaman kesin bir tepki verilir ama bu durum onlardan değil,eğer burada yazılanlara göre gaza gelip karar vercekse konu sahibide hata yapar,biz yorum yapar geçeriz unuturuz kendisi gaza gelip sinir sistemleri harap olmuş şekilde günlerce strese girer,eşi eğerki ben annemle ilgilenecem hergün böyle olacak derse ayrılır tabiki,bir orta yol bulunursa devam edilir,bence eşine okutması lazım yorumları.Sizce engeli ne olabilir gece gündüz diyor konu sahibi daha hayatına engeli mi kalmış? 3 kişilik evlilik resmen
sex yaparken konuşuyorsa sıkıntı var tabiki bu ne tuhaf bir yorum allah aşkına,sırf polemik olsun diye yazıyorsunuz.Gece 12 de sex vakti anayla konuşmak nedir!?
Sonra gitti yatağa bile gelmedi salonda koltukta uyudu çok kırmışım onu.
Bazılarına göre normalmiş. Ne ilginç kafalar var!?Gece 12de de ananı aramazsın
Konuşmasın tabii, ne bu böyle .Kadın kılıklı erkekler de iyice arttı sanki.Yani ben de konuşmasın demiyorum zaten tabu ki konuşacak bişe olunca hemen annesini aramasına uyuz olmaya başladım gerçekten batıyor artık yük ifademe de hakim olamıyorum
Konu sahibinin sitemiyle hiç alakası olmayan şeyler yazmışsınız.Saçmalamış olabilir misiniz acaba?Takıldığınız konuyu anlayamadım adam sevgilisiyle konuşuyormuş gibi tepki niye annesi yani,tamam fazla konuşuyorlar ama size tam olarak engeli nedir sizin hayatınızda neyi değiştiriyor,bazen insan yalnız hisseder kimseyi bulamayınca evladını arar çocuğu yani sonuçta,bu geçici bir süreçtir muhakkak gece gündüz neden konuşsunki belliki annesinin bir problemi var,benimde oğlum var hesap soran bir kadın istemezdim belkide ben fazla empati yapıyorumdur bilmiyorum ama ben o çocuğu büyüttüm yemedim yedirdim uyumadım sabahlara kadar başında bekledim başka bir kadın gelip neden bana laf söylesin kavga etsin,adamın annesi bence evlenmeden önce her kadının bilmesi gereken bu,sizin kendi çocuğunuz olduğunda nasıl başkasının öpmesine bile kıyamıyorsanız eşinizinde bir annesi ailesi olduğunu unutmayın,bu gelin kaynana çekişmesi doğuştan programlanarakmı geliyor bilmiyorum ama eğer aranızı bozmuyorsa,kötü laf söylemiyorsa yapmanız gerek kavga etmek değildi,canım annenin neyi var neden bu kadar konuşuyorsun kendini yalnızmı hissediyor bir çözümü varsa halledelim demek yerine annenle konuşma bee demek ne bileyim çözüm değil,sakin olmakta fayda var olgun bir tavırla olanı biteni sorup konuşmak asıl çözüm baktınızki anne takıntısı var aylarca sürüyor o zaman aksiyon alın hatta ayrılın.
haddinizi aşıyor olabilirmisiniz acaba?okuduğunuzu anlayıp yorum yapmayı ögrenin önce,ben kocasını desteklemedim abartmış ama bir çözüm yolu bulun dedim,anlamanız için illaki uçlarda bir yorum yapmammı gerekiyor,ya asıp kesince yada destek verince net msj alıyorsunuz,orta yollu yorumlarda anlamayı reddediyorsunuz,beğenmeme rekoru kırdım neyi beğenmediniz acaba,adama destek vermedim hak vermedim abartmış ama belliki anneninde bir problemi var fazla yalnız kalmış olabilir konuşun yada psikoloğa gitsin olmadı boşanın dedim,siz benim yorumumdan hangi kısmı okuyup orayı tamamına mal ettinizKonu sahibinin sitemiyle hiç alakası olmayan şeyler yazmışsınız.Saçmalamış olabilir misiniz acaba?