eşimin sürekli telefonda konuşması

Yani ben de konuşmasın demiyorum zaten tabu ki konuşacak bişe olunca hemen annesini aramasına uyuz olmaya başladım gerçekten batıyor artık yük ifademe de hakim olamıyorum
Yani zaten aklı başında kimse kadın erkek farketmez annenle konuşma demez normal şartlar altında.

Ama sabahtan başlayıp gece yarısına kadar 10 kere anne falan aranmaz bağımlılar ve bu hiç normal değil ,ana bu ana araşsınlar canım ne olmuş diye duyar kasamayacağım, aynısını siz yapıyor olsanız size de aynılarını söylerdim.

Napıyosun yemek yedin mi çocuk napıyo işe ne zaman gidicen ne zaman değişiyor vardiyan siz Napıyonuz bilmem ne.. varsa başka konular onları konuşuyorlar. Yazarken bile sinirlerim bozuldu ya

Napıyosun yemek yedin mi çocuk napıyo işe ne zaman gidicen ne zaman değişiyor vardiyan siz Napıyonuz bilmem ne.. varsa başka konular onları konuşuyorlar. Yazarken bile sinirlerim bozuldu ya
Bana göre ikisinin de yaptığı yetişkin davranışları değil, sizi de şişirmek istemiyorum evlenmiş çocuk yapmışsınız.
Bekarken de böyleydiler büyük ihtimalle çünkü.

Çok konuşması değilde her bir özelinizi anlatıyorsa çok sıkıntı hele ki bir erkek bu kadar anlatmaz her şeyi onlar daha farklı bakıyorlar eşleriyle olan özel şeylere(kavga romantizm… her şeye)

Oğlum var gayet erkek anası olarak bakıyorum konuya yine fazla geldi bana ama her ilişki de kendi içinde normali oluyor. Mesela bir arkadaşım var kayınvalidesine bayılır çok iyi anlaşırlar. Sık da görüşürler. Çocuğa da o baktı bebekken. Kayınvalidesi Boşanıp tek büyütmüş oğlunu. Tek çocuk. Haliyle kocası sizin kocanız gibi çok arar. Biz görüştüğümüzde de khomyuklar bizde anne oturuyoruz gibi raporlar da veriyor görüyoruz mesela. Ama dediğim gibi kadın iyi niyetli ve fedakar bir anne olunca arkadaşım şikayetçi değil. Benim kocam ailesine düşkün değil bir hafta on günde arar ama bize maddi manevi ufacık yardımlar olmadı. Ne çocuğuma bir gün baktılar ilgilendiler ne de hissettirdiler. Düşününce böyle yok gibi bir aile olup on günde bir konuşacağına ilgili bir kayınvalidesi var. Bakış açısına göre iyi yanı kötü yanı var ikisinin de
Biraz da aile dinamiği ve anne oğulun kendi ilişkisi belirliyor. Yani böyle alışmışlar şu saatten sonra düzenlemeniz zor. Gereksiz yıpranırsınız ilişki olarak da. Görmezden gelmelisiniz size bire bir zararı olan biri değilse

size tam olarak engeli nedir sizin hayatınızda neyi değiştiriyor,bazen insan yalnız hisseder kimseyi bulamayınca evladını arar çocuğu yani sonuçta
Sizce engeli ne olabilir gece gündüz diyor konu sahibi daha hayatına engeli mi kalmış? 3 kişilik evlilik resmen

Gece 12 de sex vakti anayla konuşmak nedir!?

Ben bekarım. Ailemle her gün konuşmam bile, ki hiçbiriyle aram kötü değil.

Anasına düşkün bile olsa günde bir kez konuşmak yeterli. İkisi arasında iletişimin o kadar cılkı çıkmış ki onlar evliymiş de sen kuma olarak gelmişsin gibi olmuş.

Hele gece 12 ,1 de aramak nedir!? O saatlerde ya sex yapılır ya da fosur fosur uyunur. Yuh yani!

Sizce engeli ne olabilir gece gündüz diyor konu sahibi daha hayatına engeli mi kalmış? 3 kişilik evlilik resmen
sadece bir paragraftan insanların hayatına ahkammı keselim ben nereden bilebilirim aralarındaki ilişki dinamiğini,belki annesiyle çok konuşuyordur ama ilgili iyi bir eştir kalkıpta yak yık deyip kusur aramak yerine yapıcı çözüm üretmek daha mantıklı,ben gerçekten yardımcı olmak amaçlı yorum yapıyorum laf olsun diye geyik yapmıyorum,iki satırdan insanların hayatı üzerine gidişat yorumu yapılmaz bariz hataları vardır aldatılmıştır,şiddet görüyordur vs o zaman kesin bir tepki verilir ama bu durum onlardan değil,eğer burada yazılanlara göre gaza gelip karar vercekse konu sahibide hata yapar,biz yorum yapar geçeriz unuturuz kendisi gaza gelip sinir sistemleri harap olmuş şekilde günlerce strese girer,eşi eğerki ben annemle ilgilenecem hergün böyle olacak derse ayrılır tabiki,bir orta yol bulunursa devam edilir,bence eşine okutması lazım yorumları.

Sonra gitti yatağa bile gelmedi salonda koltukta uyudu çok kırmışım onu.

Ay! Bırakın koltukta uyumaya devam etsin. Ne o öyle evdeki her şeyi annaya rapor etme merakı. Zaten yaptığı hareket ettikte değil. 05 yaş gurubunda sanıyor kendini.

Son düzenleme:
Eşinizin profesyonel bir destek alması lazım başka türlü düzelmez.
Biz evlenmeden önce gördüğüm ailesine bağlı bir erkek gibiydi ama bağlılıkla bağımlılık arasında ince bir çizgi varya orayı biraz geçmiş. Ihmalkar bir baba yüzünden annesi ve kız kardeşi tarafından otorite figuru haline getirilen bir erkek evlat.
Her akşam saat 9da beraber bi yarım saat kırk dk görüntülü görüşmede çay içmeye başlayınca farkettim. Her güzel anımız gruba atılıyordu. Gittigimiz, gezdiğimiz her yeri biliyorlardı. Valla o kadar saçmaydı ki saçmalıkları bile geç farkettim beynim durdu .
Sonra dedim ki bu böyle olmaz ailen de sen de iyi insanlarsınız (ailesi iyi değillermiş güncel bilgi) ama normal bir ilişki değil bu. Ya pasa pasa terapistle görüşürüz çözeriz ya da müge ablamın dediği gibi Ali'ye kibarca bir baybay. Sonra terapiye başladık hem bireysel görüştü hem beraber görüştük hızlıca çözüldü olayı anladı. Görüşmeler makul aralıklara indi, paylaşımlar kesildi, çekirdek aile sınırlarımız çizildi. Sonra çocuğumuz oldu zaten çocuğa olan sevgisinden iyice çekirdek ailemize yöneldi. Şu an umrumda değiller.
Ama düzelmese zaten çocuk olmazdı ve yüzde bi milyon boşanırdım. Herkesin hayatı biricik kimse için hayatımı zehir edemem. Bir üyenin yazdığına katılıyorum hayatında beni birinci sıraya koymayacak adama kocam demeye gerek yok.

Konu sahibinin sitemiyle hiç alakası olmayan şeyler yazmışsınız.Saçmalamış olabilir misiniz acaba?

Konu sahibinin sitemiyle hiç alakası olmayan şeyler yazmışsınız.Saçmalamış olabilir misiniz acaba?
haddinizi aşıyor olabilirmisiniz acaba?okuduğunuzu anlayıp yorum yapmayı ögrenin önce,ben kocasını desteklemedim abartmış ama bir çözüm yolu bulun dedim,anlamanız için illaki uçlarda bir yorum yapmammı gerekiyor,ya asıp kesince yada destek verince net msj alıyorsunuz,orta yollu yorumlarda anlamayı reddediyorsunuz,beğenmeme rekoru kırdım neyi beğenmediniz acaba,adama destek vermedim hak vermedim abartmış ama belliki anneninde bir problemi var fazla yalnız kalmış olabilir konuşun yada psikoloğa gitsin olmadı boşanın dedim,siz benim yorumumdan hangi kısmı okuyup orayı tamamına mal ettiniz

`