Ne olduğunu yazmak istemiyorum ama bizimde bi ara bi takıntımız vardı. İlk önceleri yumuşak karşıladım, ama baktım iş çığırından çıkacak sert konuştum. Şimdi iyi hiç lafı geçmiyor.Çok düşündüm en son siz değerli üyelere çok utanarak sormak zorunda kaldım. 6 yıllık evliyiz eşimle hiç bir sorunumuz yok ancak tek bir nokta var eşim son bir senede acayip göbek takıntısı başladı.
evde otururken sürekli göbeğimle oynamak istiyor, afedersiniz yalıyor. başta onun mutlu olması için çok sesimi çıkarmadım bazen dışarıda da açık giyinen kadınların göbeğine bakarken yakaladım çok kızdım, sonra gözü dışarıda kalmasın diye ses etmedim. ama bende çok hoşlanmıyorum artık hem gıdıklanıyorum hemde ne biliyim çok hoşlanmıyorum. evde göbeği açık şeyler giymemi istiyor, diyorum biri gelir şimdi çat kapı olmaz ama dinlemiyor. Kırmadan 1-2 kez söylendim ama sonuçta hep ben pes ettim.
Başka nasıl uyarabilirim, kırmadan söylesemde bir tesiri yok ama rahatsız oluyorum artık.
Ne olduğunu yazmak istemiyorum ama bizimde bi ara bi takıntımız vardı. İlk önceleri yumuşak karşıladım, ama baktım iş çığırından çıkacak sert konuştum. Şimdi iyi hiç lafı geçmiyor.
Tövbe de kızNasıl yani? En kötü ne olmuş olabilir ki göbekle ilgili? Göbek bu ya
O hazzı tam alamadığı için zorluyor olabilir miÇok düşündüm en son siz değerli üyelere çok utanarak sormak zorunda kaldım. 6 yıllık evliyiz eşimle hiç bir sorunumuz yok ancak tek bir nokta var eşim son bir senede acayip göbek takıntısı başladı.
evde otururken sürekli göbeğimle oynamak istiyor, afedersiniz yalıyor. başta onun mutlu olması için çok sesimi çıkarmadım bazen dışarıda da açık giyinen kadınların göbeğine bakarken yakaladım çok kızdım, sonra gözü dışarıda kalmasın diye ses etmedim. ama bende çok hoşlanmıyorum artık hem gıdıklanıyorum hemde ne biliyim çok hoşlanmıyorum. evde göbeği açık şeyler giymemi istiyor, diyorum biri gelir şimdi çat kapı olmaz ama dinlemiyor. Kırmadan 1-2 kez söylendim ama sonuçta hep ben pes ettim.
Başka nasıl uyarabilirim, kırmadan söylesemde bir tesiri yok ama rahatsız oluyorum artık.
üstüme ise nedir ya ben buna takildim tövbe estafirullahDiğer fetişleri düşününce, göbek masum geldi bana.
Ayak var, "seni işerken izleyeyim" "üstüme işe" gibi gibi... olunca göbek masum ve alsın, sevsin.
Hatta büyük olsun istiyorsa tadından yenmezOh her şeyi yerim.
Ay dimi igrencüstüme ise nedir ya ben buna takildim tövbe estafirullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?