eşimin takıntısı

Valla ben de eşinizle ayni durumdayım okul oyle cok yoruyor ki eve gelince pcyi kucagima alıyorum ve oyinla kafami dagitiyorum tabi oncesinde yemek v bulasigi hallediyorum. Bence normal yani

Bazen online bazen de tlf , pc ye yukluyip oynuyor.

Pcye yukledigin oyun icinde internet lazim, dunya capinda oynaniliyor o oyunlar. Online olunmazsa cogu zaman pekte eglenceli olmuyor diye biliyorum.
Hatta internetsiz bazi oyunlar oynanilmiyor bile. Acilmiyor hic.
Pcdeki oyunlari bi muddet interneti kapatarak hallede bilirsin.

Telefondaki oyunlarda mecburen online. Teldeki Internet paketinden saatlerce oyun oynamak demek 2 saatte tum ayin paketini bitirmek demek. Yani galiba evde wifi varsa ordan giriyor yine. Yani yine interneti bozmak care olablir.

Evde wifi var. Tlf da net paketi var. Online oyun da oynuyor.en cok yukledigi oyunlar ama. Neti kesilesice :63:

22 aylik kızım var, rehber öğretmenim ve kizim19 aylikken göreve döndüm, ücretsiz izin almistim, evde kendim bakıyordum kizima..ve esimden de yardim falan beklemiyordum.akşama kadar evdesin zaten, neyin yardimiymis bu.düzenli olsan, islerini her gun duzenli yapsan, zaten evin duzenli olur, ev hanimlari eslerinden yardım beklemesin bir zahmet, ben calismazken eşimden yardim falan istemedim, adam zaten yorgun, bir de gelip bulaşık mi yikayacak, o sabahın köründe ise giderken ev hanımları yatakta gerile gerile donuyorlar, eee, Kocam gelsin evi temizlesin..oldu, baska...
Ayrica usluba dikkat. Ogrencierinizden biri degil karsinizdakiniz. Bende bir ogretmenim ve su an cocuguma baktigim icin calismiyorum.

Calismayan kadin esinden yardim istemesin diyenler olmus ya pes yani. Calisiyorken aksam 7 de eve gelip hem yemek hem temlizlik yapan kadinlara yazik değil de yarim gun calisan adama mi yazik? O evi tek basina kadin kirletmiyorsa, kendi pisirip kendi yemiyorsa, cocugu da tek basina yapmadiysa tabi ki esi de bu islere ortak olmak zorunda.

Son düzenleme:
Calismayan kadin esinden yardim istemesin diyenler olmus ya pes yani. Calisiyorken aksam 7 de eve gelip hem yemek hem temlizlik yapan kadinlara yazik değil de yarim gun calisan adama mi yazik? O evi tek basina kadin kirletmiyorsa, kendi pisirip keni yemiyorsa, cocugu da tek basina yapmadiysa tabi ki esi de bu islere ortak olmak zorunda.
Agziniza saglik.

Agziniza saglik.

Bazilarinin zoruna gidiyor herhalde kadinin hem calismayip hem yardim almasi... ama calismayan/isine ara veren kadin da hizmetci degil elbet destek alacak... neyse.
Bence gununuzu planlayin, esinizle bir zaman araligi belirleyin o surede esiniz bebekle ilgilenirken siz ders calisin. Bunun disinda da rutinler belirleyin, mesela bizde sorfayi ben kurarim esim toplar, o supurur ben siler toz alirim vs vs 10 yillik boyle bir gorev dagilimimiz var boylece herkes kendi sorumlulugunu biliyor. Sen yap ben yapayim sorunu olmuyor. Siz de esinize gorevler verin onun disindaki zamanlarda oynasin, gezip tozmasindan iyidir.

Yok o kadar da degil de sadece donem donem kendini kaybediyor. Kotu biri degil aslinda.
Adam ne demek bilirmsin? Bütün sorumluğu yapan kişidir. Sen yoruluyorsun ev islerin var bide bebek var bide ders.... Hepsini sen yapmak da zorunda değilsin. Ben öğretmenim isten yorgun geliyorum deyip internete giriyorsa oyun oynuyorsa çocuk gibiyse adam olamamis.. Tamam da internete öğrenci işlerine girilse birşey demezsin ama oyun oynuyormuş adam.. Çocuk var biraksin onunla ilgilensin yani.

Adam ne demek bilirmsin? Bütün sorumluğu yapan kişidir. Sen yoruluyorsun ev islerin var bide bebek var bide ders.... Hepsini sen yapmak da zorunda değilsin. Ben öğretmenim isten yorgun geliyorum deyip internete giriyorsa oyun oynuyorsa çocuk gibiyse adam olamamis.. Tamam da internete öğrenci işlerine girilse birşey demezsin ama oyun oynuyormuş adam.. Çocuk var biraksin onunla ilgilensin yani.
Evet hala cocuksu.

Bazilarinin zoruna gidiyor herhalde kadinin hem calismayip hem yardim almasi... ama calismayan/isine ara veren kadin da hizmetci degil elbet destek alacak... neyse.
Bence gununuzu planlayin, esinizle bir zaman araligi belirleyin o surede esiniz bebekle ilgilenirken siz ders calisin. Bunun disinda da rutinler belirleyin, mesela bizde sorfayi ben kurarim esim toplar, o supurur ben siler toz alirim vs vs 10 yillik boyle bir gorev dagilimimiz var boylece herkes kendi sorumlulugunu biliyor. Sen yap ben yapayim sorunu olmuyor. Siz de esinize gorevler verin onun disindaki zamanlarda oynasin, gezip tozmasindan iyidir.
Tmm. Cok sey istemiyorum ya cocugu aglatmasin yeter. İs arasinda cocuga donunce isler yarim kaliyor. Bu sefer ben rahatsiz ouyorum. Kendide sikayetci bu durumdan ama napayim 50 tane elim yok ki. Oyun oynayinca da aramizdaki iletisim de kopuyor.

Hanımlar üsluplara dikkat edelim kırıcı olmayalım.

Hayat müşterektir, kadın Nasıl ki her konuda eşine destek oluyorsa, erkekte destek olmalıdır, kadın ister ev kadını olsun ister çalışan bir kadın olsun fark etmez.

Erkek yoruluyorsa kadında yoruluyor.
O ev hem kadının hem erkeğin eviyse o Zaman birlikte temizlenir, çocuklar büyüyünce ev işlerine onlarda yardım ederler.

Back
X