eşimin taraflı olması

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
merhaba hanımlar

eşim çok taraflı biri, mesela annesi kardeşi konu oldu mu direkt onların dediğini doğru olarak beller.
birde çok küsen biri artık o konuşmuyorsa bende zorlamıyorum. sessiz kalıyorum.

yarın kv evine gideceğiz malum kurban bayramı.
eşimin kardeşide geliyor küçük çocuğu var. benim kızımı ısırıyor falan. kızımda kendisini savunmak istedi geçen sonra bende gördüm kızıma bakmaya gittim ağzımı açmadım. diyor ki bana çocuğu baskı yapıyorsunuz ikinizde kızımla bana diyor.

sizde yontamadığım adama bu durumlarda ne demeliyim? geçen açıklama yapmaya çalıştım dinlemedi bile. ya da nasıl davranmalıyım?

Orayi anlamadim ama cocugunun hakkini savunmayanda babayim diye gezmesin, ona baba oldugunu hatirlatin.

Sinir oluyorum boyle cocugu ezilirken, anam uzulecek, kardesim kirilacak diye susup oturanlara.

Savunmak istedi derken
Çocuklar kaç yaşında
Çocuk bunlar birbirlerini döverler de severlerde
Büyükler müdahale edince iş çirkinleşiyor

Çocuklar kavga eder ardından hiçbir şey olmamış gibi oynar büyükler karışmamalı ama sürekli ısırılan vurulan bir çocuğuda o ortamda yalnız bırakmam. Babaysa baba gibi davranıp çocuğunu korusun. Eşine ailesini sürekli şikayet etme politik ol. Haklıysan kendini savun ama ona bu bana bunu yaptı şu bana bunu yaptı deme. Çünkü ailelerine karşı haksızsalar bile gereksiz korumacı oluyorlar.

Off benimki de böyleydi varsa yoksa kök aileleri, onlar masum, onlar melek hep biz kötü niyetliyiz. Hala kurduğu aileye hala yönelememiş.
Allah yardımcınız olsun.

Çocuklar birbirine zarar veriyorsa yanlarında durmak daha iyi kocadan birşey beklemeye gerek yok.
Aileci olması çok normal ,yıllar sonra annesi babası olduğunu fark etti

Gitmeyin siz de hicbir yere. Okey cocuktur kavga eder ortami yumuşatir kibarca uyarir bi sey der anlarim siz cocuga baski yapiyosunuz ne ? Benim cocugumu koruyamayacak kadar aciz adami mahvederim ben. Hasta ya. Gitmeyin annelerine , sizinle ve çocuğunuzla da boyle konusmaya , sizi yok saymaya devam ederse önünüze bakin

10 senelik evliymişsiniz

Çok gerıye gitmedim son 5 senede açtığınız konular eşinizin size karşı yaptığı saygısızlıklarla alakalı

Öyle gelmiş böyle gidersiniz siz böyle alttan aldıkça , şöyle güzel bi 10 sene kutlaması cinnet geçirmenizin vakti gelmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…