Eşimin tatil anlayışı kayınvalide evinde oturmaktan ibaret.

Saçma gelebilir ama gezemediğim eşi boşarım.. benim hayat enerjim gezmek görmek keşfetmek. Ot gibi yaşamaya gelmedim dünyaya. Son 10 gündür ne yediğimi dahi hatırlamıyorum, dünden evvel ne yaptım ne izledim ne giydim… her gün birbirinin aynısı benzeri. Ama 2 hafta önce tatile gittim mesela her anı yolu varması yediklerimiz orda yaşadıklarımız hepsi aklımda bir bir. Basit bişey asla değil benm için ‘gezmek’ diye nitelendirilen şey. O anlar yaşadığımız anlar.

Eşiniz de hani bilmiyor görmemiş kültüründe yok desem kendisi gayet plan yapıyormuş… bu daha korkunç hiç gitmemesinden veya istememesinden. Demek ki beni ve çocuklarımı değer görmüyor o parayı harcamaya o vakti ayırmaya. Bu da bir evliliği bitirebilcek bir sebep. Görünmez olmak, kaçan eş, paylaşım azlığı… ciddi bir konuşma yapmanızı öneririm. İstemiyorsa da yek gezin. Kendisi tek gezme planı yapabiliyorsa pekala siz de yapabilrsiniz.
 
O kadar bile sürmez, Muğla 3,5-4 saat sürüyor.Biz Denizli üzerinden gidiyoruz.Lokasyon olarak şahane bir yerde Denizli.
muğlanın merkezi 2 saat marmaris 2.5 saat denizli merkezden

bi akyaka (ki akyaka denizlili aydınlı dolu zaten) bir marmaris yapılabilir marmariste pansiyonda filan konaklayıp denize de girilir
 
Koyunları var bırakıp gidemiyor bide düğün var karnımın o yüzden gidiyoruz gitmemiz sorun değil kaynanamla hiç bir sorunum yok benim severim kendisini ama bu olaya gezmek diyor kendi başına plan yaptı geçen ailemi gidip göreyim gezip geleyim diye plan arasında deniz didim kuş adası var bana gelince gidip gelicezzz sorun burda
oooo

bu adam baya akıllı
siz yokken gayet plan yapabiliyor size garezi var, çok sinir bir kocanız varmış
 
Eşiniz para harcamak istemiyor anladığım kadarıyla ana evinde uzanıp dinlenmek daha rahat
 
Çok haklısın abla. Evlere tıkılıp kalacaksanız neden şehir değiştiriyorsunuz? Bu tatil değil ev gezmesi oluyor. Hadi eşiniz akıl edemiyor kayınvalideniz "hazır geldiniz hep beraber gezelim bir şeyler yapalım" demiyor mu? Denizli minnoş biyer. Bence eşin çıkmıyorsa sen çıkın gez abla. Liste yap kendine bir iki yer gör. Eşinden bekleme
 
Okul tatillerinde babamın bizi sürekli köye götürmesi ve benim en sonunda akrabaların evinde sıkıntıdan saç kıran olmam geldi aklıma. Tatil olmuyor ki bu işkence oluyor. Asıl eşiniz bencil. Çok korkuyorum böyle evliliklerden ya. Alıp başını kendin de gezemiyorsun. Koca nereye sen oraya. Evlilik kapatılsın
 
Hersene eşimle kaynanamin yanına 900 km görmek için gidiyoruz.gittigimiz yer denizli orada kalacak yer hersey sorun oluyor.onun haricinde gitmişken gezelim diyorum 13 yıllık evlilik egeyi görmeden geliyoruz.yolda gitmemiz oraya varmamiz onun ailesini görmemiz gezmekmis zaten.daha fazlasını istemek bencillikmis.sizcede gezmemi bu olay .
esiniz gezmek istemiyor olabilir, tatilini anasinin dizinin dibinde gecirmek istiyor olabilir, asil soru siz neden kendiniz gezemiyorsunuz olmali bence?
 
Gezmedim diye bosanayimmi
Gezmedi diye değil de size saygı göstermediği, isteklerinize önem vermediği, sadece kendini seven bencil biri olduğu için boşanabilirsiniz. Bırak tatili tatil planında bile yoksunuz. Ailemi görme bahanesiyle çıkayım o plaj senin bu plaj benim gezeyim ama ailece gidince sadece anamın köy evi. Ben gezerim benim için para var, sen gezemezsin senin için para yok. Kocanız tarafından size layık görülen bu.
 
Son düzenleme:
Back
X