- 20 Ekim 2009
- 4.484
- 5.112
- 723
- Konu Sahibi zumra65555
Saçma gelebilir ama gezemediğim eşi boşarım.. benim hayat enerjim gezmek görmek keşfetmek. Ot gibi yaşamaya gelmedim dünyaya. Son 10 gündür ne yediğimi dahi hatırlamıyorum, dünden evvel ne yaptım ne izledim ne giydim… her gün birbirinin aynısı benzeri. Ama 2 hafta önce tatile gittim mesela her anı yolu varması yediklerimiz orda yaşadıklarımız hepsi aklımda bir bir. Basit bişey asla değil benm için ‘gezmek’ diye nitelendirilen şey. O anlar yaşadığımız anlar.
Eşiniz de hani bilmiyor görmemiş kültüründe yok desem kendisi gayet plan yapıyormuş… bu daha korkunç hiç gitmemesinden veya istememesinden. Demek ki beni ve çocuklarımı değer görmüyor o parayı harcamaya o vakti ayırmaya. Bu da bir evliliği bitirebilcek bir sebep. Görünmez olmak, kaçan eş, paylaşım azlığı… ciddi bir konuşma yapmanızı öneririm. İstemiyorsa da yek gezin. Kendisi tek gezme planı yapabiliyorsa pekala siz de yapabilrsiniz.
Eşiniz de hani bilmiyor görmemiş kültüründe yok desem kendisi gayet plan yapıyormuş… bu daha korkunç hiç gitmemesinden veya istememesinden. Demek ki beni ve çocuklarımı değer görmüyor o parayı harcamaya o vakti ayırmaya. Bu da bir evliliği bitirebilcek bir sebep. Görünmez olmak, kaçan eş, paylaşım azlığı… ciddi bir konuşma yapmanızı öneririm. İstemiyorsa da yek gezin. Kendisi tek gezme planı yapabiliyorsa pekala siz de yapabilrsiniz.