Eşimin tavırları

Ben izin almıyorum zaten sadece haber veriyorum ama o zaman onları takmamis gibi oluyomuşum o yüzden eşimin soylemesini istiyorum ama maalesef o ergen gibi yüzüne gözüne bulastiriyor ben sinirlendigimle kalıyorum hep
Canım kv kpe gideyim mi deyip gitme dediklerinde evde kalıp gitmiyorsan bu izin almak oluyor işte...
Madem haber verme mahiyetinde olduğunu düşünüyorsun ne derlerse desinler çantanızı alıp gitseydin keşke köye

En güzel cevabı vermişsin bence . Erkekliklerini (!) ancak eşlerine yapabiliyorlar .

Annemden babamdan izin al demek ne demek.. bence hatanin kaynagi sadece burasii.. anne ve baba der soyler herseyi. Esinin onlarin demesine izin.vermesi yanlis

Bende 3 sene birlikte oturdum çok iyi anlıyorum biyere gitmeyi geçtim istediğimi bile yiyemiyodum. Eşi ne kadar sahip çıkarsa korursa artık yoksa ev ayırmadan düzelmiyor mümkünse başka şehirlerde.

Esinde hata var. Anne babasini karistirmamali evliliginize.
Zor bir durum, Allah yardimciniz olsun, cözümde bulamadim simdi.

Şok oldum..yeni evlisin de mecbur katlanıyorsun ayrı eve çıkana kadar sandım..

10 yıldır nasıl oluyor da başkalarının hükmü altında yasıyorsunuz..
Kocanız evin kedisi konumun da herhalde..sahipleri ne derse o..

On yıllık evli olduğuna göre koskoca kadınsın beraber de otursaniz bu yaştan sonra kimsenin kaprisini çekecek, egosunu şişirecek halin yok. Bence onların fikirlerine hiç önem verme gideceğin zaman allahaısmarladık de yeter daha ne. Eşine söylediklerinde de sonuna kadar haklısın.

Arkadaslar o oyle olmuyor iste.
Ayni evde yasaniyorsa mecbur izin alinacak.
Hadi ben gidiyorum diyip cikilamaz.
Nerden biliyorum? Bizde 10sene kadar babannemgille kalmistik. Annem anlatr hep.
Biz evi ayirdigimzda bile, annemin memlekete gderken izin alirdik dedemden.
Yani tamam hos bisey degil ama sizin sandiginiz kadarda kolay degil oyle cikip gitmek

Yok daha neler, birde izin alcakmıșsın oldu olcak birde dilekçe verseydin, eșin çok ayıp etmiş. Bence gitmelisin

On senelik aile ilişkisi böyleyse bundan sonrada böyle gider, daha kötü olmasın da... İlk günden eşinize ben seninle evliyim senden izin alırım diyip tvrınızı koysydınız. Şu an hiiiç sıkıntınız olmazsdı...

şimdiye kadar da böyle olan adam daha da değişmez.büyük ihtimalle hep aynıydı sabrettiniz ama artık sizin sabır taşı da çatlamış.ya masaya yumruğu siz vurup hepsine haddini bildireceksiniz (kötü sonuçlar doğurabilir)yada aynen sineye çekmeye devam edeceksiniz.

Haklısınız sonuna kadar

Bence asil sorun 10 yil olmasina ragmen karisini alip basini sokacak bi eve cikamamasi..orda onun ailesiyle yasadikca sende ezilirsin oda kendini ailesine karsi gebe hisseder arti sakin degisir belki deme 10 yildir degismeyen adam degismez

10 senedir böle nasıl yaşadınız ya. kv,kp izin almak nedir. Ayrı eve çıkıp bi aile olamadınız mı 10 senedir. Biz ne yazsak boş kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…