- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi Princess42
-
Canım kv kpe gideyim mi deyip gitme dediklerinde evde kalıp gitmiyorsan bu izin almak oluyor işte...Ben izin almıyorum zaten sadece haber veriyorum ama o zaman onları takmamis gibi oluyomuşum o yüzden eşimin soylemesini istiyorum ama maalesef o ergen gibi yüzüne gözüne bulastiriyor ben sinirlendigimle kalıyorum hep
Annemden babamdan izin al demek ne demek.. bence hatanin kaynagi sadece burasii.. anne ve baba der soyler herseyi. Esinin onlarin demesine izin.vermesi yanlisMrb herkese canım sıkkın biraz hakliyim degilmiyim bende bilmiyorum buraya yazmak istedim , babam köye gidicekti , annem kısa süre önce yüz felci geçirdiği için o babamla gidemedi bize sadece teklif etti gitmek isterseniz diye oğlum çok sever çünkü köyü, neyse eşime uslubunca dedim gidebilirmiyiz diye tamam dedi , ama annem ve babamdan izin al dedi.Bu arada birlikte yasiyoruz kV KP ile, Odamızdan çıkıp onların yanına girdik , eşim başladı gevelemeye köye gitcekmisiniz ne yapacaksınız falan demeye başladı tabi ordan kV atladı lafa hemen 'olmaz ne işiniz hava soğuk yazın gidersiniz falan ' dedi , arkasından hepsi ağız birliği etti esimde yok gidecekler diyemedi kalktı gitti odaya yattı , bende kızdım ya niye böyle yapıyorsun diye izin almak zorunda değiliz dedim, bu defa başladı bana kizmaya bende heriflik yapacaksan az önce yapsaydin odaya çekilip bana heriflik yapma dedim dönüp yattı, sinir oldum ya on yıllık evliyim eşim hala ailesinden çekiniyor onların sözünden çıkamıyor.
Haklısınız sonuna kadarşimdiye kadar da böyle olan adam daha da değişmez.büyük ihtimalle hep aynıydı sabrettiniz ama artık sizin sabır taşı da çatlamış.ya masaya yumruğu siz vurup hepsine haddini bildireceksiniz (kötü sonuçlar doğurabilir)yada aynen sineye çekmeye devam edeceksiniz.
Kaç yaşındasınız bu özgüvene ne zaman ulaşabilirim merak ettim deBen eşimden bile izin almiyorum, koca kadinim nereye gidecegimi bilirim sonucta. Kv kp izin almak fenaymis gercekten.
33 yasindayim.Hep bu dusuncedeydim. Ailemle yasarken de ozgurlugume duskundum.Kaç yaşındasınız bu özgüvene ne zaman ulaşabilirim merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?