esimin tavirlari

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
arkadaslar ben esimin bagzi hareketlerine sinir oluyorum. ne kadar iyi olsada ben busekilde muamele görmek istemiyorum.
sorun su:
esim beni her firsatda azarliyor.
esim normalde konuskan biri sever sohbeti konusmayi. ama bana gelince konusmak istemez. bazen zorlarim hemen azarlar.
ne bilim naptin napiyosun derim gün icinde ayri oldugumuz veya o biyere gidip geldigi zaman. bana cevabi bisey yapmadim. bu kadar. sohbet sifir. yanlis anlasilmasin ben hesap sorar sekilde sormuyorum.
acikca söylüyorum bunda hoslanmadigimi. degismiyo.
beni hep erteliyo annesi ablasiyla bol sohbet hos sohbet bana gelince sonra yapariz sonra sonra sonra....
sinir oluyorum.
az önce annemi havaalanina götürdüm kac saat yoktum aradi napiyon nerdesin ucak gecikmeli biraz daha burdayim dedim hadi iyi geceler. sen naptin bugün hic bisey yapmadim ve kapatti. niye böyle tavirli gibi konsuyosun dedigimdeyse azarladi. bu cok oluyo.
icimden konusmamak az uzak durmak belkide tavir yapmak geliyo bana karsi böyle olmasini istemiyorum.
sizce ne yapabilirim arkadaslar?
ben onun her zaman gözünün icine bakan biriyim o bir ister ben 2 veririm her zaman tatli tatli konusmaya özen gösteririm......
ne yapmaliyim?

Aynen,sizde oyle davrann
Bnmkide sizin esiniz gibi,azarlamaz ama konusmaz,agzndan lafi zorla alirsin
Simdi bende takmamaya basladm onu
Bm konuskanmdr dayanamam anlatrim herseyi,ama kendimo frenlemeye calisiyorum
Susuyorum ,onun yaptigini yapiyorum simdilik bilemiyorum neyle sonuclanir

Bnde gozunn icine bakiyordum ama uzaklastim,eskisi gibi degilim
Dunyanin onun etrafinda donmedigini hatirlatin,onun gozu onunde ama onsuz bir dunya kurun kendinize,ben buni deniyorum bilmiyorum ise yararmi ,
Bazen icim rahat etmio,bazende ohh be ne rahatlikmis diyorum bana hic fena gelmedi
Surekli onu dusunmektn biktim

Fırsat önüne gelmiş aslında.Sen havaalanındayken eşin arayınca napıyon demiş.Sen de hiiç deseydin :) Onun verdiği gibi cevaplar verip açıklama yapmasaydın keşke.Ben olsam kısa kesip merak ettirirdim.
Napiyon ? Hiç.
Nerdesin ? Havaalanındayım.

arkadaslar ben esimin bagzi hareketlerine sinir oluyorum. ne kadar iyi olsada ben busekilde muamele görmek istemiyorum.
sorun su:
esim normalde konuskan biri sever sohbeti konusmayi. ama bana gelince konusmak istemez. bazen zorlarim hemen azarlar.
ne bilim naptin napiyosun derim gün icinde ayri oldugumuz veya o biyere gidip geldigi zaman. bana cevabi bisey yapmadim. bu kadar. sohbet sifir. yanlis anlasilmasin ben hesap sorar sekilde sormuyorum.
beni hep erteliyo annesi ablasiyla bol sohbet hos sohbet bana gelince sonra yapariz sonra sonra sonra....
sinir oluyorum.
az önce annemi havaalanina götürdüm kac saat yoktum aradi napiyon nerdesin ucak gecikmeli biraz daha burdayim dedim hadi iyi geceler. sen naptin bugün hic bisey yapmadim ve kapatti. niye böyle tavirli gibi konsuyosun dedigimdeyse azarladi. bu cok oluyo.
icimden konusmamak az uzak durmak belkide tavir yapmak geliyo bana karsi böyle olmasini istemiyorum.
ben onun her zaman gözünün icine bakan biriyim o bir ister ben 2 veririm her zaman tatli tatli konusmaya özen gösteririm......
ne yapmaliyim?
Eşimi anlattiniz,azarlama dışında diğer söylediklerinizle hemen hemen aynı.Benim eşim de sohbet etmeyi ,sakalasmayi çok sevmez.
Arkadasken ve nisanliyken böyle değildi biz sürekli msjlasirdik iyi msj yazardı ağzı iyi laf yapıyor derdim kendimce. Ama evlendim ,öyle degilmis. Ha beni çok sever e üstünde tutar ama sohbet sıfır. Bi kaç kez isyan ettim biraz değiş ,bak senle konusmayacaksak kiminle konusucam kime derdimi anlaticam dedim,napim bende böyleyim dedi. Gercekten de öyle. Ailesine de öyle,fazla konuşmayı sevmez. Bigun odaya geldi bende artık onun sessizliğine alıştığım için hiç umursamadim ,telefonumla oynuyordum,elinden telefon düşmüyor beni bile görmüyorsun dedi.
Ben çıldırdım,sen mi söylüyorsun bunlari dedim,ben senle konusmaya sohbet etmeye hasretim dedim,düşünün ki annemleri görse bana slm söyleseler,veya biriyle karşılaştı beni sordular ,bunlari bile söylemez. Ben böyle parlayinca o da anladı,daha dikkatli davranıyor artık,mesela odaya gelince tfllari bırakma kuralımiz var artık:)
Siz de öyle yapın tavrinizi belli edin,ilgilenmeyin üstüne düşmeyin sorarsa da senin yaptığını yapıyorum diyin,eminim o da farkına varacaktır.

Fırsat önüne gelmiş aslında.Sen havaalanındayken eşin arayınca napıyon demiş.Sen de hiiç deseydin :) Onun verdiği gibi cevaplar verip açıklama yapmasaydın keşke.Ben olsam kısa kesip merak ettirirdim.
Napiyon ? Hiç.

evet canim aslinda haklisin. tam bunu yapmam gerekiyo ama bu tavirlar bana cocukca ve gereksiz geliyo biliyomusun.
ama o gercekten bunu istiyor....cok haklisin

Napiyon ? Hiç.

Hakli ,bencede oyle yapin
Ama trip atarmis gibi degil
Ona ,onu gundeminizden cikardiginizi,artik umursamadiginizi hissettirin
Trip attiginizi dusunurse bi ise yaramaz
Biraz zaman alir ama sizde onu yok sayin ,yalnizlastirin
Bakalm o ne sekilde donecek

Ona tatlı küçük süprizler yapın.. mesela vazgeçilmez olmadığını göstermek gibi.. sizinle konuşmuyorsa siz de onunla konuşmayın ne kadar ekmek o kadar köfte ezdirmeyin kendinizi siz bir bireysiniz önce farkına varsın bi zahmet

sorun su:
sinir oluyorum.
ne yapmaliyim?

I istugul ablacim seninde yorumunu bekliyorum bi göz ativer al ativer hele:)

Ciddiye almayın yok muş gibi davranin kitap okuyun internete girin kendi dünyanızdaymış gibi davranin hic olmayı hucrelerine kadar hissettiğim bazı insanlar ilgi sevmezler dayanın tutarlı ve kararlı olun

Back
X