esimin tavirlari

Her sey ortada zaten esiniz sizi sevmiyo ondan boyle,herkeze karsi oyle olsa bunu demezdim.Sadece sizle muhatap olmak istemyo ki herkezde boyledir kimse sevmedigigi kisiyle konusmak istemez zor bi durum yerinizde olsam onun yaptignin aynisini yapardim

Dunya gorusunuz mu farkli acaba adamla?Ya da bir ortak noktaniz mi yok? Mesela siyaset konussaniz takilip kaliyor mu konu biyerde, farkli goruste misiniz? Ya da guncel biseyden bahsetseniz fikirleriniz mi uyusmuyor acaba. Kultur farki mi var. Ne var yani?
Bunlari kendi dusuncem boyle oldugu icin sormadim adamin gozunden gormeye calistim.
Bi insan bi insanla niye konusmaz ki ya dusmandir küsmüstür konusmaz, ya da kucumser konusmaz. Mizaci da konuskanmis. Ya bilemedim.
Acaba muhabbetinizden mi hoslanmiyor.
Hos degil bu yaptigi. Gurur kirici.

tabi bütün esler arasinda olabilen ayri görüslerimiz olabiliyor genelde iyi anlasiyoruz sevdiginide biliyorum. özür diledi sabah aksama uzun uzun konusalim dedi kusura bakma dedi. hatasini anliyor ama bunu unutup tekrar ayni hatayi yapiyor.... bakalim aksam neler diyecek

suanda ikimizde isteyiz ve telefon üstüne telefon aciyo. ben bakmiyorum aksama kadar beklesin düsünsün

cünkü ben suan isteyim ve benimde müsait olmadigim zamanlar olabiliyor. ben isyerinde bana sorun yapsalar bile bakiyordum onun telefonlarina her zaman. ama kendisi mesela dün evde olmasina ragmen benimle anlattigim sekilde konustu.
msj yazdim acil bisey yoksa cikamiyorum diye.

Çok basit ki çözümü konuşmican eşinle. Misal oturma odasında oturuyorsunuz. Telefonu alıp güzel sohbet ettiğin birini arayacaksın hatta öncesinde ayarlayabilirsin şöyle şöyle yapalım diye. Sonra arayacaksın bi sohbet bi muhabbet bi kahkaha. Telefonu kapattığın gibi suratın normale donecek ben odaya geçiyorum diyip çıkacaksın yanından. İki kelimeyi geçecek seyler konuşmayacaksın. Arkadaşlarınla daha sık görüşeceksin çıkarken detay vermeyeceksin. Dışarı çıkıyorum diyip çıkacaksın. Sordu mu kimle diye sadece kişi adı vereceksin. Nereye dersen Cafeye deyip çıkacaksın. Marketi kendin hallet ona iş verme su alınacak falan diye. Ailenle şen şakrak ol.

Çok basit ki çözümü konuşmican eşinle. Misal oturma odasında oturuyorsunuz. Telefonu alıp güzel sohbet ettiğin birini arayacaksın hatta öncesinde ayarlayabilirsin şöyle şöyle yapalım diye. Sonra arayacaksın bi sohbet bi muhabbet bi kahkaha. Telefonu kapattığın gibi suratın normale donecek ben odaya geçiyorum diyip çıkacaksın yanından. İki kelimeyi geçecek seyler konuşmayacaksın. Arkadaşlarınla daha sık görüşeceksin çıkarken detay vermeyeceksin. Dışarı çıkıyorum diyip çıkacaksın. Sordu mu kimle diye sadece kişi adı vereceksin. Nereye dersen Cafeye deyip çıkacaksın. Marketi kendin hallet ona iş verme su alınacak falan diye. Ailenle şen şakrak ol.

eveeet peki sonra?? ne oluyo dediginde ne yapayim?

Sevmeyerek mi evlendi eşiniz?Görücü usulu falan.Çünkü tavırları onu gösteriyor birazcık.

o adamın gözünün içine neden bakıyorsunuz? su katılmamış bir öküzle evlisiniz farkında değil misiniz?

Belki de adamın yapısı bu. Hep mi böyleydi. Yoksa sonradan mı size karşı bu tavrı oluştu? Mesela benimde arkadaşımın eşi var. Aynı sizin eşiniz gibi. Adam zorla konuşur. Arkadaşımda alıştı ona. Sessiz yani. Benim eşimde ben ne dersem sorsam adama batar. Yanlış anlar. Öyle bir iletişimsizlik var aramızda. Sizinki bunlardan hangisi? :)))

eveeet peki sonra?? ne oluyo dediginde ne yapayim?
Ne oluyo derse direk safa yat. Ne ne oluyo ya zaten sıcak of aman de mutfağa git. Kasıtlı bişey yaptığını da anlamasın. Akşama kadar iştekilerle konuşmaktan yoruldum zaten evde biraz dinlenmek istiyorum de. Fazladan fedakarlık yapma. Ne gerek var şimdi fazladan fedakarlığa. Yaptığım fedakarlıklar bi süre sonra üzerine görev yapılır anlamazsın bile. Bırak o seninle konusmaya çabalasın

Belki de adamın yapısı bu. Hep mi böyleydi. Yoksa sonradan mı size karşı bu tavrı oluştu? Mesela benimde arkadaşımın eşi var. Aynı sizin eşiniz gibi. Adam zorla konuşur. Arkadaşımda alıştı ona. Sessiz yani. Benim eşimde ben ne dersem sorsam adama batar. Yanlış anlar. Öyle bir iletişimsizlik var aramızda. Sizinki bunlardan hangisi? :)))

sonradan oldu böyle. sanirim benim ona gösterdigim ilgiye aliskin degil. aman ne bilim erkek milleti kadinlara zor derler kendileri bi muamma kus misali.....

sonradan oldu böyle. sanirim benim ona gösterdigim ilgiye aliskin degil. aman ne bilim erkek milleti kadinlara zor derler kendileri bi muamma kus misali.....
Umursama onu. Artık sürekli zıtlaşmaktansa salla gitsin. kendisi de sıkılır belki bu iletişimsizlikten.

Eşiniz işi gereği çok mu konuşuyo acaba.benim eşim bazen işte çok konuştuğu için evde konuşmak istemez bunuda bana söyler.zaten yapı olarakta çok konuşkan bi tip değildir.ama genel anlamda iletişim kurabiliriz.

İlgisiz erkeği karşıt ilgisizlikle yola getiremezsiniz. Herkes aynı şeyi yazmış ama bu şekilde birden kafasına dank edip ilgilnemeye başlayan adam ne gördüm ne duydum ben.

onun verdiği bire, iki vermeyi bırakırsan ve bu kadar gözünün içine bakmayıp az uzak durursan belki düzelir.

hiç ilgilenme diyorum yanlış anlaşılmasın, ederi neyse o kadar. bu her insana karşı böyle. ederinden fazla değer verilenler genelde karşı tarafı ezmeya kalkıyor. surat asmadan, ama o nerde durmak istiyorsa, saygı göstererek. zorla yakınlaşmaya çalışma yani.

Back
X