esimin tayini ve uzuun ayrilik :(((

kahvename88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
43
4
18
Esimden isi dolayisiyla 4 yil ayri kalacagim. Daha ilk gunu bile geciremezken 4 yili nasil gecirecegim bilmiyorum. Birileri Allah kavustursun dedikce agliyorum surekli. Icim dolu dolu ve cok aciyor. Bu zaman zarfinda hem aile butunlugumuzu hemde ruhsal sagligimi nasil koruyacagim daha once buna benzer bisey yasamis veya yasayan birileri var midir acaba ya da onerileri olanlar (((

Evliliğin ilk yıllarında ayrı kalmak nasıl olur bilmem. Ama abimle yengem de 2.5 yıl ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldılar. Arada perişan olan lise çağında bir kızları da vardı. Geçti gitti göz açıp kapayana kadar diyorlar şimdi ama o dönem oldukça zordu onlar için. Sizin içşn de zor olur eminim ama bu devirde o kadar çok ki bu durumda kalan evli çift.

Bende bir sene ayrı kaldım eşimden kısmet ise Perşembe bitiyor , evimize geliyor artık :)) benim için çok zordu yurt dışındayım ve yeteri kadar ne yazık ki dil yok, ailemde yoktur yanımda.. Onbeş günde bir gönderdiğimde peşinden ağlıyordum ama zaman farkında olmadan akıp geçiyor .. Ve bizim bir sene bitiyor ..

Allah kolaylık versin ..

Daha evleneli 1 yil oldu. Bir o tarafa bir bu tarafa suruklenecegim sanirim ( Gunlerdir icimin acimasi gecmiyo surekli sizliyo durup durup cok kotuyum ((

Evinizde kalmayacak mısınız? Ben evimde ve yalnız kaldım, eşimin ailesi burada ama .. Kendi evim gibisi yok diye gitmedim bir yere (Türkiye'yi saymazsak tabi :))

Allah kavustursun gozun aydin . Bende son gunleri sayabilecek miyim acaba

Tşk ederim sağol .. Darısı başınıza canım .. Götürme imkanı olsaydı keşke, daha çok yeni evliliğiniz? Benimki güya götürecekti kısmet olmadı .. Geçiyor bir türlü , bu da geçer .. Hangi gün geçmedi ki ? Allah tez zamanda kavuştursun inş.

Amin insallah. Insallah hemen gecer keske simdi uyuyup 4 yil sonra uyanmak mumkun olsaydi ...

Canim ozel degilse merak ettim seni neden goturemiyo? Aradaki mesafe ne kadar?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hiç bilmediğim için soruyorum normal bi'ev tutup yakın bi'şehrine yerleşemez misin?
4 yıl bence evli çift için çooook fazla uzun. Kaldı ki çok yeni evlisiniz:26:

4 yıl hiç de kısa bir süre değil.
bana göre kabul edilebilir bir süre de değil.

Ağrı il sınırları içerisinde bir ev kurabilirsiniz.

sabredin geçer de diyemeyeceğim üzgünüm.

evliliği iyi günde kötü günde yapıyoruz öyle değil mi?

yeterince mesleklerin zorluğu, adamların psikoloji bozukluğu oluyor.
bir de yalnız bırakmak, evliyken sevgili gibi hasret çekmek manasız geliyor bana..

Sizde gidin eşinizle olmaz mı?
4 sene çok uzunn..........

Okadar sene nasıl beklenir ya siz gidin yada eşiniz vazgeçsin o işten. Eşiniz nasıl kabul ediyor onu da anlamadım
Bence eşiniz gitsin orda işine uygun ev filan baksın,sonra da siz gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…