- 14 Ağustos 2013
- 43
- 4
- 18
- Konu Sahibi kahvename88
-
Esimden isi dolayisiyla 4 yil ayri kalacagim. Daha ilk gunu bile geciremezken 4 yili nasil gecirecegim bilmiyorum. Birileri Allah kavustursun dedikce agliyorum surekli. Icim dolu dolu ve cok aciyor. Bu zaman zarfinda hem aile butunlugumuzu hemde ruhsal sagligimi nasil koruyacagim daha once buna benzer bisey yasamis veya yasayan birileri var midir acaba ya da onerileri olanlar(((
Bende bir sene ayrı kaldım eşimden kısmet ise Perşembe bitiyor , evimize geliyor artık :)) benim için çok zordu yurt dışındayım ve yeteri kadar ne yazık ki dil yok, ailemde yoktur yanımda.. Onbeş günde bir gönderdiğimde peşinden ağlıyordum ama zaman farkında olmadan akıp geçiyor .. Ve bizim bir sene bitiyor ..
Allah kolaylık versin ..
Evinizde kalmayacak mısınız? Ben evimde ve yalnız kaldım, eşimin ailesi burada ama .. Kendi evim gibisi yok diye gitmedim bir yere (Türkiye'yi saymazsak tabi :))[/QUOTE
ilk yilimizi yurtdisinda gecirdik ev kurmamistik. Memlekete donduk ve ailemle kalmaya basladim yerlesik bi evimiz bile yok(
Amin insallah. Insallah hemen gecer keske simdi uyuyup 4 yil sonra uyanmak mumkun olsaydi ...Tşk ederim sağol .. Darısı başınıza canım .. Götürme imkanı olsaydı keşke, daha çok yeni evliliğiniz? Benimki güya götürecekti kısmet olmadı .. Geçiyor bir türlü , bu da geçer .. Hangi gün geçmedi ki ? Allah tez zamanda kavuştursun inş.
Canim ozel degilse merak ettim seni neden goturemiyo? Aradaki mesafe ne kadar?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba Allah kavuştursun umarım çabuk gecer.Özel değilse hangi şehirAsker ve gorev yaptigi bolgede yerlesim yeri yok. Aradaki mesafede 20 saat falan
Canim ozel degilse merak ettim seni neden goturemiyo? Aradaki mesafe ne kadar?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba Allah kavuştursun umarım çabuk gecer.Özel değilse hangi şehir
Tesekkur ederim amin. Ankara-agri
Esimden isi dolayisiyla 4 yil ayri kalacagim. Daha ilk gunu bile geciremezken 4 yili nasil gecirecegim bilmiyorum. Birileri Allah kavustursun dedikce agliyorum surekli. Icim dolu dolu ve cok aciyor. Bu zaman zarfinda hem aile butunlugumuzu hemde ruhsal sagligimi nasil koruyacagim daha once buna benzer bisey yasamis veya yasayan birileri var midir acaba ya da onerileri olanlar(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?